Gevelspecialist kosten

Wilt u weten wat de kosten van een gevelspecialist zijn? Lees dan snel verder, want u bent op de site van een gevelspecialist beland. Als iemand weet wat de kosten van een gevelspecialist zijn, dan zijn wij het wel. De gevel kan na verloop van tijd toe zijn aan een opkikker. Soms kan een simpele gevelreiniging voldoende zijn om uw gevel er weer zo goed als nieuw uit te laten, andere keren is een reiniging niet voldoende en moet er een gevelrenovatie uitgevoerd worden. Ook kan er gekeken worden of het voegwerk gerenoveerd moet worden, en of de gevel extra bescherming nodig heeft in de vorm van impregneren. Bij ons kunt u terecht voor alles wat met uw gevel te maken.

Maar wat kunt u verwachten van de kosten van een gevelspecialist? We vertellen u er hier meer over. Een opknapbeurt kan uw gevel er zo goed als nieuw uit laten zien. Ten eerste tonen we u de gemiddelde kosten van een gevelspecialist. Vervolgens laten we u de opbouw van de kosten van een gevelspecialist in meer detail zien. Daarna etaleren we de kosten van een gevelspecialist door voorbeelden te geven van verschillende situaties. Ook laten we u zien welke factoren de grootste invloed hebben op de uiteindelijke kosten van een gevelspecialist. Hierna geven we u enkele bespaartips, zodat u de beste prijs weet te behalen. Interesse om gebruik te maken van de services van een gevelspecialist? U kunt altijd bij Multi Concurrent terecht.

Ga snel naar

Wat zijn de kosten van een gevelspecialist?

Bij een gevelspecialist denkt men vaak dat deze specialist alleen gevels kan reinigen, maar dan onderschat u de mogelijkheden. Een gevelspecialist kan namelijk alle werkzaamheden uitvoeren die te maken hebben met een gevel. Het reinigen van de gevel is één van deze werkzaamheden, maar er zijn er nog meer. Goede voorbeelden hiervan zijn het renoveren van het voegwerk en het impregneren van de gevel voor betere bescherming. Dit kan een specialist doen voor zowel de voor-, achter- als zijgevel.

Ook voor onderhoud bent u bij een gevelspecialist aan het juiste adres. Maar wat kunt u ongeveer verwachten van de kosten van een gevelspecialist? Er zijn meerdere factoren van invloed op de kosten van een gevelspecialist. Ook het bedrijf waarvoor u kiest, heeft een impact op de kosten die u zult maken. Bij Multi Concurrent zit u goed voor lage kosten bij een gevelspecialist. Het bedrag dat u afrekent voor het onderhouden van uw gevel kan gemiddeld sterk uiteen lopen. Goedkoop kan dit een bedrag tussen de 8 en 12 euro per vierkante meter zijn, terwijl de kosten van een gevelspecialist kunnen oplopen afhankelijk van hoeveel u laat uitvoeren. In de duurste gevallen liggen de gemiddelde kosten van een gevelspecialist tussen de 90 en 110 euro per vierkante meter.

Prijsopbouw gevelspecialist

Wat kunt u verwachten van de prijsopbouw van de kosten van een gevelspecialist? Vaak zijn de verhoudingen tussen de soorten kosten van een gevelspecialist ongeveer hetzelfde per klus. Natuurlijk zijn hier meerdere factoren van invloed. Als uw gevelspecialist relatief snel klaar is, zullen de arbeidskosten lager uitvallen. Ook de materiaal kosten kunnen per aanbieder verschillen. Gemiddeld gezien maken de arbeidskosten het grootste deel uit binnen de prijsopbouw. 70% tot 80% van de totale kosten bestaan uit arbeidskosten. De overige 20% tot 30% van de kosten bestaan uit materiaalkosten.

Prijsvoorbeelden gevelspecialist

Om een beter beeld te krijgen van wat u kunt verwachten qua prijzen, tonen we u hieronder enkele prijsvoorbeelden. Iedere situatie is anders. Soms kan u, gelet op uw budget, alleen maar kiezen voor de goedkoopste optie. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat alleen het reinigen van uw gevel volstaat. Maar u kunt er ook voor kiezen om uw gehele gevel te laten renoveren door een specialist, of om langdurige bescherming te bieden aan deze buitenmuur. De keuze is aan u. De situaties hieronder laten u zien wat u kunt verwachten.

Goedkope optie

De goedkoopste optie kunt u om meerdere redenen kiezen. Soms is er simpelweg niet meer nodig dan het reinigen van uw gevel. Uw gevel verkeert verder nog in een goede staat en het vuil op uw gevel is niet hardnekkig genoeg om een duurder straalmiddel nodig te hebben. In zulke gevallen volstaat een schoonmaakbeurt door de gevel te stoomcleanen. Laten we een gevel met een oppervlakte van 60 vierkante meter aanhouden als voorbeeld. Het stoomcleanen van een gevel kost u in zulke gevallen gemiddeld tussen de 550 en 600 euro.

Langdurige bescherming

Naast het reinigen van een gevel kunnen er meer werkzaamheden uitgevoerd worden. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om uw gevel op de langere termijn bescherming te bieden. Dit wordt gedaan door de gevel te impregneren. Dit zorgt voor een beschermend laagje, waardoor de levensduur van uw gevel significant verlengd wordt. Dit komt onder meer omdat vochtinslag voorkomen wordt. Combineert u het reinigen van uw gevel met impregnatie, dan kunt u rekenen op een gemiddelde prijs tussen de 1.100 en 1.500 euro.

Gevelrenovatie

In sommige gevallen is een gevelrenovatie de beste optie. Hiervoor wordt gekozen als de gevel in een slechte staat verkeert. Dit is bijvoorbeeld een optie als er scheuren in de buitenmuur zijn ontstaan. Dankzij een gevelrenovatie ziet uw gevel weer zo goed als nieuw uit en hoeft u zich geen zorgen te maken over vochtinslag en dergelijken. Een gevelrenovatie kost u bij een gevelspecialist gemiddeld tussen de 2.000 en 2.500 euro.

Prijsbepalende factoren gevelspecialist

Op de prijs van een gevelspecialist zijn diverse factoren van invloed. Op sommige factoren heeft u zelf invloed, omdat ze een keuze zijn die u kunt maken. Op andere factoren heeft u minder invloed, aangezien het in sommige gevallen simpelweg nodig is om uw gevel te laten renoveren. Laten we uitgaan van een gevel met een oppervlakte van 60 vierkante meter. U kunt ervoor kiezen om alleen de gevel te laten reinigen. Afhankelijk van het straalmiddel en de methode die gebruikt wordt, kost dit u gemiddeld tussen de 250 en 1.000 euro. U kunt het reinigen van uw gevel combineren met andere werkzaamheden.

Een goed voorbeeld hiervan is het renoveren van het voegwerk. Soms is dit nodig. Dit is niet alleen beter voor uw gevel, maar dit laat uw gevel er ook weer zo goed als nieuw uitzien. Alleen het renoveren van voegwerk kost u gemiddeld tussen de 550 en 850 euro. Combineert u dit met het reinigen van de gevel, dan levert dit een gemiddelde prijs tussen de 1.300 en 1.900 euro op. U kunt het reinigen en voegen ook nog combineren met het laten impregneren van de gevel. De gemiddelde prijs hiervoor ligt tussen de 3.000 en 4.000 euro. Laat u uw gehele gevel renoveren, dan kost dit u gemiddeld tussen de 4.250 en 5.250 euro.

Een gevelspecialist kan meerdere werkzaamheden op zich nemen. Ons eigen bedrijf is hier een goed voorbeeld van. Wij kunnen niet alleen uw gevel voor u reinigen, maar ook voor een gehele renovatie bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast kunnen wij uw voegenwerk voor u renoveren en ook het impregneren van de gevel is voor ons geen probleem. Het bedrijf waarvoor u kiest heeft een grote impact op de uiteindelijke kosten die u kwijt zult zijn. Bij Multi Concurrent weet u zeker dat u profiteert van een goede prijs, maar wij leveren alsnog werk van een hoge kwaliteit. Zo weten wij zeker dat onze klanten 100% tevreden zijn.

Vrijblijvende offerte?

Multi Concurrent bespaartips

U kunt op meerdere manieren geld besparen op de uiteindelijke prijs die u kwijt bent bij een gevelspecialist. Wij Nederlanders slepen er het liefst de beste prijs uit, zonder daarbij in te boeten op het gebied van kwaliteit. Ten eerste kunt u zelf geld besparen door de specialist enkele werkzaamheden uit handen te nemen. Vooral voorwerk kunt u prima zelf doen. Hierdoor is de specialist minder tijd kwijt, en dat scheelt arbeidskosten. U kunt ook gaan voor een kwantumkorting als zowel u als uw buren iets aan de gevel moeten laten doen. Zo kunt u flink besparen op de voorrijkosten, en bedrijven zijn maar wat blij met de extra klanten. Daarnaast behoort het renoveren van de gevel tot één van de maatregelen die u kunt nemen om uw woning beter te isoleren. Bij veel gemeentes kunt u subsidie krijgen voor uiteenlopende isolatiemaatregelen. Het kan lonen om na te vragen of dit bij uw gemeente ook het geval is. Ook wij kunnen dit voor u uitzoeken. Dit levert u een extra besparing op.

Een gevelspecialist van Multi Concurrent

Multi Concurrent kan met recht bestempeld worden als gevelspecialist. Binnen ons team beschikken wij over meerdere vakmannen met jaren aan ervaring. Door heel Nederland helpen wij al jaren mensen met hun gevelproblemen. Hierdoor weten wij precies welke aanpak vereist is voor het perfecte resultaat. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust een kijkje op onze website. Hier is het ook mogelijk om geheel vrijblijvend een gratis offerte aan te vragen.

Over Multi Concurrent

Bij Multi Concurrent geloven we in stijl en kwaliteit, in het leveren van kundig maatwerk. We zijn gevestigd in Haarlem en zijn een klein team van gedreven jonge mensen. Als aannemers behouden wij relaties met goede vakmensen. Zo kunnen we een houtbewerker of een architect voor u inschakelen. Wij verrichten zelf de basisafwerking, waarbij de materiaalkeuze en stijl met u wordt afgestemd. Daarnaast streven we ernaar om duidelijke afspraken te maken en professioneel te zijn.

Het vinden van goed vakwerk voor een concurrerende prijs is weliswaar niet altijd makkelijk. We denken dat een tevreden klant het liefst alles op papier heeft voor het beginnen aan een bouwproject. Daarmee zijn er geen onaangename verassingen, en staan wij garant voor het afgesproken pakket van taken. We bieden u de mogelijkheid om prefab oplevering te kiezen, maar leveren ook maatwerk.

Als wij in ons netwerk nagaan wie de beste mensen zijn, dan kijken we naar de scholing, de mate van ervaring en de maatschappijen waarvoor ze gewerkt hebben. Een belangrijke pijler van kwaliteit is evengoed de professionaliteit van onze mensen en onze uiterste zorg voor tijdsmanagement. Wij geven graag stijladvies, op de hoogte zijn van de mode is niet genoeg. De klassieke en moderne vormgeving staan vrijwel totaal tegenover elkaar, u kan uit beide kiezen, maar weet u wel waar u voor kiest? Wij begeleiden u graag in dit proces.

Offerte aanvragen

Liever eerst een adviserend gesprek? Neem dan contact met op ons via de contactgegevens hieronder.