Graffiti kosten verwijderen

Wilt u meer weten over de kosten voor het verwijderen van graffiti? Dan bent u bij Multi Concurrent aan het juiste adres. Het verwijderen van graffiti is een taak die u aan onze specialisten over kunt laten. Tot ons team behoren meerdere gevelspecialisten die diverse soorten geveltaken voor u uit kunnen voeren. Ook het verwijderen van graffiti hoort hierbij. De kosten van graffiti verwijderen zijn bij ons een stuk lager in vergelijking met onze concurrenten. Bovendien leveren wij altijd resultaten waar u 100% tevreden over zult zijn. Genoeg reden om voor Multi Concurrent te kiezen dus.

Maar wat kunt u gemiddeld gezien verwachten van de kosten van graffiti verwijderen? We vertellen er u in dit artikel meer over. Of u nu kiest voor Multi Concurrent of niet, u krijgt zo een beter inzicht in de kosten van graffiti verwijderen. Ten eerste laten we u zien wat u kunt verwachten van de gemiddelde kosten voor het verwijderen van graffiti. Aan de hand van enkele voorbeelden laten we u zien wat de kosten van graffiti verwijderen zullen zijn in uiteenlopende situaties. Ook kan we dieper in op de opbouw van de prijs. Vervolgens helpen we u om te besparen op de kosten van het verwijderen van graffiti. Moet u dit hardnekkige vuil van uw gevel laten verwijderen? U kunt altijd aankloppen bij Multi Concurrent. Wij helpen klanten door heel Nederland.

Ga snel naar

Wat zijn de kosten voor het verwijderen van graffiti?

De gemiddelde kosten voor het verwijderen van graffiti hangen af van enkele factoren. Eén van de meest bepalende factoren is de wijze waarop de graffiti verwijderd gaat worden. Hierbij wordt rekening gehouden met zowel de hardnekkigheid van het vuil als de ondergrond waarop de graffiti aanwezig is. In het geval van een poreuze ondergrond, waarbij de stenen zachter zijn, is de kans op schade groot als er gekozen wordt voor een te stevig straalmiddel. In totaal zijn er drie opties. De goedkoopste optie is stoomcleanen. Per project kost dit u tussen de 90 en 210 euro. Een reinigingsmiddel of zandstralen kost net iets duurder.

De gemiddelde kosten voor het verwijderen graffiti liggen tussen de 9 en 16 euro per vierkante meter. De kosten van graffiti verwijderen lopen nog wat meer op als u extra werkzaamheden uit laat voeren door de specialist die u voor deze klus hebt ingehuurd. Ten eerste kunt u er voor kiezen om niet alleen de gevel te laten zandstralen, maar om tevens een anti-graffiti coating aan te laten brengen. Zo weet u zeker dat u in de toekomst geen last krijgt van dit probleem. Per project kost dit gemiddeld tussen de 150 en 550 euro. Tot slot is het mogelijk om de gevel te laten zandstralen, voegen en coaten. Dergelijke projecten kosten gemiddeld tussen de 350 en 850 euro. Zo weet u wat u kunt verwachten van de kosten voor het verwijderen van graffiti.

Prijsvoorbeelden kosten graffiti verwijderen

Het beste beeld van de kosten van graffiti verwijderen krijgt u als wij u enkele prijsvoorbeelden laten zien. Immers is iedereens situatie anders. Bij de één is het alleen een kwestie van de graffiti weghalen, terwijl de ander ook andere werkzaamheden zoals het aanbrengen van een coating of het voegwerk laten vervangen wil laten uitvoeren. Dat heeft zijn invloed op de kosten van graffiti verwijderen. De voorbeelden hieronder illustreren dit.

Goedkoopste oplossing

De mate van aantasting door graffiti kan per situatie verschillen. Soms is de graffiti hardnekkig en lastig te verwijderen, andere keren gaat dit gemakkelijker. Onze specialist kan per situatie inschatten wat de beste optie is. Stel dat de graffiti niet hardnekkig is en u verder geen andere werkzaamheden wilt laten uitvoeren. In zulke gevallen kan de graffiti verwijderd worden van uw gevel met behulp van stoomcleanen. Dit is de goedkoopste optie met gemiddelde totale kosten tussen de 90 en 210 euro.

Goede bescherming

Graffiti op uw muur is ontzettend vervelend. Het ziet er niet uit, maar het is ook geen fijn gevoel dat iemand zomaar besloten heeft om uw gevel te bekladden. Bij Multi Concurrent bent u niet alleen aan het goede adres als u graffiti verwijderd wilt krijgen, maar wij kunnen er ook voor zorgen dat dit in de toekomst niet meer gebeurt. Bescherming in de vorm van een coating van de buitenmuur is de beste manier om dit tegen te gaan. Hierbij wordt de gevel geïmpregneerd met een speciaal anti-graffiti middel. Gemiddelde kosten voor dit project liggen tussen de 150 en 450 euro.

Voegwerk vervangen

Multi Concurrent is een ware gevelspecialist. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor het laten verwijderen van graffiti, maar wij kunnen ook diverse andere werkzaamheden voor u uitvoeren. Hierbij kunt u denken aan het reinigen of renoveren van uw gevel, maar ook voor werkzaamheden op het gebied van voegwerk zit u bij ons goed. Zo kunt u er voor kiezen om de voegen te laten renoveren. Combineert u dit met het verwijderen van graffiti en het impregneren van de muur, dan kost een dergelijk project u gemiddeld tussen de 350 en 850 euro.

Prijsopbouw graffiti verwijderen kosten

Bij veel werkzaamheden die betrekking hebben op de gevel is er vaak een verdeling van 70% arbeidskosten en 30% materiaalkosten als het gaat om de prijsopbouw. Bij het verwijderen van graffiti ziet deze opbouw er net even wat anders uit. De verdeling tussen arbeidskosten en materiaalkosten is nagenoeg gelijk. In sommige situaties kan het zelfs 50% – 50% zijn. Gemiddeld genomen zien we echter dat bij de meeste projecten 55% van de totale kosten arbeidskosten zijn. De overige 45% zijn materiaalkosten, waarbij 25% bestaat uit het straalmiddel en 20% uit de kosten voor de straalmachine. Verderop in de tekst vertellen we u meer over hoe u kunt besparen op deze kosten. Voor de beste verhouding tussen prijs en kwaliteit bent u bij Multi Concurrent aan het juiste adres.

Prijsbepalende factoren graffiti verwijderen

Er zijn een aantal factoren die bepalend zijn voor de prijs die u uiteindelijk zult af moeten rekenen bij een bedrijf. Hieronder bespreken we deze factoren in meer detail. Dit zijn zaken om op te letten als u deze taak wilt laten uitvoeren door een specialist.

Type verf

De eerste factor die een impact heeft op de totale kosten is het type verf dat verwijderd moet worden. Niet elke soort graffiti is hetzelfde. Sommige soorten graffiti zijn relatief eenvoudig te verwijderen, terwijl andere soorten graffiti een stuk hardnekkiger zijn. Het soort graffiti op uw gevel bepaalt welke methode reiniging ingezet moet worden om de verf verwijderd te krijgen. Daarbij moet tevens gelet worden op de poreusheid van de buitenmuur. Ook dit bepaalt welke methode en middel het beste ingezet kan worden. De specialist bekijkt uw gevel van top tot teen en bepaalt gebaseerd hierop wat de beste optie is.

Ondergrond

Hierboven vertelden we het u eigenlijk al, maar ook het soort ondergrond dat u heeft is van grote invloed op de gekozen methode voor het reinigen van de gevel. Poreuze stenen zijn zacht. Hierdoor zijn deze stenen minder goed bestand tegen hoge druk. Er kan daarom beter gekozen worden voor een zachter straalmiddel dan een hard straalmiddel. Het laatste wat u wilt is dat uw stenen tijdens het stralen beschadigd raken. De expert wil dit ook voorkomen. Daarom voeren we altijd een uitgebreide inspectie uit, zodat we het juiste middel gebruiken.

Techniek graffiti verwijderen

Er zijn dus meerdere methodes die ingezet kunnen worden om graffiti van uw gevel te verwijderen. De eerste optie is stoomcleanen, wat vaak wordt ingezet bij graffiti die niet al te hardnekkig is. Hierbij wordt water verhit tot een temperatuur van 150 graden Celsius, waarna het onder hoge druk tegen de buitenmuur wordt gespoten. Dit kost u gemiddeld tussen de 4 en 16 euro per vierkante meter. Deze zelfde gemiddelde prijs is van toepassing bij chemisch reinigen, wat een methode is die veelal wordt toegepast bij wat hardnekkigere graffiti. Tot slot is zandstralen een beproefde optie. Dit is de beste methode voor echt hardnekkige graffiti. Deze optie kost u gemiddeld tussen de 9 en 21 euro per vierkante meter.

Anti-graffiti coating

Het is bijzonder vervelend als uw gevel te maken krijgt met vandalisme in de vorm van graffiti. Niet alleen kunnen we dit voor u verwijderen, maar u kunt er ook voor kiezen om een semi-permanente of permanente anti-graffiti coating aan te laten brengen door ons. Deze coating voorkomt niet dat graffiti op de gevel aangebracht kan worden, want dat is simpelweg nog onmogelijk, maar deze coating zorgt er wel voor dat het in de toekomst simpeler is om de graffiti te verwijderen. Deze coating heeft een gemiddelde levensduur van 10 jaar. De gemiddelde prijs hiervan ligt tussen de 9 en 21 euro per vierkante meter.

Multi Concurrent bespaartips

Op een aantal manieren kunt u de prijs van graffiti verwijderen omlaag brengen. Ten eerste kan een ervaren doe-het-zelver besluiten om deze klus zelf op te lossen. Let hierbij wel goed op de risico’s, want het verkeerde straalmiddel kan voor extra schade aan uw gevel zorgen. Daarom kunt u altijd het beste een professional inschakelen. Mochten uw buren ook getroffen zijn door dit vandalisme, dan kunt u tegelijker een bedrijf inschakelen en profiteren van de kwantumkorting.

Vrijblijvende offerte?

Graffiti laten verwijderen door Multi Concurrent

Graffiti op uw gevel is uitzonderlijk vervelend. Wij snappen maar al te goed dat u dit zo snel mogelijk verholpen wilt hebben. Multi Concurrent helpt u graag. Wij helpen klanten door heel Nederland. Te allen tijde streven wij 100% klanttevredenheid na. Kunnen wij u helpen? Vraag via onze website eenvoudig en snel een gratis en vrijblijvende offerte aan.

Over Multi Concurrent

Bij Multi Concurrent geloven we in stijl en kwaliteit, in het leveren van kundig maatwerk. We zijn gevestigd in Haarlem en zijn een klein team van gedreven jonge mensen. Als aannemers behouden wij relaties met goede vakmensen. Zo kunnen we een houtbewerker of een architect voor u inschakelen. Wij verrichten zelf de basisafwerking, waarbij de materiaalkeuze en stijl met u wordt afgestemd. Daarnaast streven we ernaar om duidelijke afspraken te maken en professioneel te zijn.

Het vinden van goed vakwerk voor een concurrerende prijs is weliswaar niet altijd makkelijk. We denken dat een tevreden klant het liefst alles op papier heeft voor het beginnen aan een bouwproject. Daarmee zijn er geen onaangename verassingen, en staan wij garant voor het afgesproken pakket van taken. We bieden u de mogelijkheid om prefab oplevering te kiezen, maar leveren ook maatwerk.

Als wij in ons netwerk nagaan wie de beste mensen zijn, dan kijken we naar de scholing, de mate van ervaring en de maatschappijen waarvoor ze gewerkt hebben. Een belangrijke pijler van kwaliteit is evengoed de professionaliteit van onze mensen en onze uiterste zorg voor tijdsmanagement. Wij geven graag stijladvies, op de hoogte zijn van de mode is niet genoeg. De klassieke en moderne vormgeving staan vrijwel totaal tegenover elkaar, u kan uit beide kiezen, maar weet u wel waar u voor kiest? Wij begeleiden u graag in dit proces.

Offerte aanvragen

Liever eerst een adviserend gesprek? Neem dan contact met op ons via de contactgegevens hieronder.