Croco stuc

Wilt u van een wand of gedeelte van uw huis een echte eyecatcher maken? Denk dan eens aan crocodile stuc. Dit is een stuc techniek waarbij onze stucers een speciale italiaanse pleistersoort gebruiken. Deze pleistersoort kan na het aanbrengen afgewerkt worden in diverse soorten kleuren waardoor een heel bijzondere wand gecreëerd wordt. Ook is het mogelijk hier een wax over heen te zetten voor een hoogglans effect. Zo krijgt u met croco stuc een prachtige luxe wandafwerking die elke ruimte omtovert tot een waar kunstwerk!

Inhoudsopgave

Hoe crocodile stuc aangebracht wordt

Hoe gaan onze stucers te werk om uw wand te voorzien van een mooie croco stuc? Allerseerst zal de stucadoor kijken naar de staat van de wand. Indien nodig zal onze stucadoor een voorstrijk middel aanbrengen. Dit doet hij om te zorgen dat het stucwerk goed hecht en zuiging van de ondergrond te voorkomen. Daarna zal de stucadoor een goede laag stucwerk aanbrengen. Direct na het aanbrengen van deze laag wordt met een speciale patroonroller de crocodile structuur aangebracht. Door de roller na iedere baan steeds een halve slag te draaien loopt het patroon naadloos door. Als de crocodile stuc volledig droog is kan deze in verschillende kleuren worden afgewerkt door speciale materialen en technieken te gebruiken krijgt u een heel bijzondere uitstraling. Ook is het mogelijk er daarna een wax overheen te zetten om bijvoorbeeld het effect van oud krokodillenleer na te bootsen of juist een hoogglans afwerking te creërn. Croco stuc kan in iedere ruimte toegepast worden. Door speciale afwerking is het stucwerk vochtbestendig en zeer eenvoudig te reinigen.

Kosten croco stuc

Wilt u ook zo’n mooi luxe croco stuc wandafwerking in uw woonkamer, slaapkamer of hal maar bent u benieuwd naar de kosten? Voor een passende offerte kunt u het best contact met ons opnemen. De prijs van een croco stuc is natuurlijk afhankelijk van verschillende factoren. Maar ook kunt u kiezen uit veel verschillende soorten afwerking. Hierdoor kijken we graag samen naar uw wensen en maken dan een scherpe offerte voor u!

Over Multi Concurrent

Hoe werkt het?

Stappenplan

Offerte aanvraag

U vraagt een vrijblijvende offerte aan.

Stappenplan

24 uur antwoord

U krijgt binnen 24 uur antwoord.

Stappenplan

Klus uitvoeren

Bij akkoord voeren wij de klus uit.

Stappenplan

Tevreden klant

Wij gaan pas weg als u tevreden bent.

Heeft u nog vragen?

Aarzel dan niet om contact op te nemen.

Beoordelingen

Wat klanten over ons zeggen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Stuur ons een vraag door of vraag een vrijblijvende offerte aan via onderstaande contactformulier.