Metal stuc

Een echte luxe wandafwerking creëert u met metal stuc. Als u dit u dit op de muur of in een ruimte toepast zal de ruimte gelijk sfeer uitstralen. Metallic stukwerk is er in verschillende kleuren zo kunt u kiezen voor goud, roest, koper, brons, messing of aluminum kleur. Ook in de ondergrond is veel keuze gaat u voor een gladde afwerking of voor een stoere betonlook? Wat u ook kiest een ruimte met metal stuc afwerking zal gegarandeerd indrukwekkend worden!

Inhoudsopgave

Hoe wordt metal stuc aangebracht

Onze stucadoor zal eerst de muur waarop metallic stuc moet worden aangebracht grondig inspecteren. Oneffenheden kunnen nu nog worden weggewerkt en eventuele schade aan de muur zoals scheuren of vochtplekken kunnen nog worden hersteld. Hierna zal de stucadoor beginnen met het aanbrengen van de metal stuc. Het aanbrengen van metal stuc is echt een vak appart, gelukkig zijn onze stucadoors echte vakmensen met veel kennis en passie voor het vak. U kunt er dus vanuit gaan dat er gegarandeerd een prachtig resultaat wordt behaald. Nadat de metal stuc volledig droog is wordt deze gepolijst. Het polijsten van de muur doet de stucadoor om de goud-, koper-, messing-, alluminium- of bronskleur meer diepte te geven de muur komt als het ware echt tot leven. Metallic stuc brengt dan ook in elke ruimte een geweldige sfeer!

Kosten Metal Stuc

Wilt u ook zo’n mooie luxe en sfeervolle metallic wandafwerking in uw woonkamer, slaapkamer of misschien wel in uw bedrijfspand maar bent u benieuwd naar de kosten? Voor een passende offerte kunt u het best contact met ons opnemen. De prijs van een metal stuc is natuurlijk afhankelijk van verschillende factoren. Maar ook kunt u kiezen uit veel verschillende soorten kleuren en afwerkingen. Hierdoor kijken we graag samen naar uw wensen en maken dan een scherpe offerte voor u!

Over Multi Concurrent

Hoe werkt het?

Stappenplan

Offerte aanvraag

U vraagt een vrijblijvende offerte aan.

Stappenplan

24 uur antwoord

U krijgt binnen 24 uur antwoord.

Stappenplan

Klus uitvoeren

Bij akkoord voeren wij de klus uit.

Stappenplan

Tevreden klant

Wij gaan pas weg als u tevreden bent.

Heeft u nog vragen?

Aarzel dan niet om contact op te nemen.

Beoordelingen

Wat klanten over ons zeggen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Stuur ons een vraag door of vraag een vrijblijvende offerte aan via onderstaande contactformulier.