Kosten buitenmuur stucen

Wilt u graag een nieuwe en frisse uitstraling geven aan uw woning door de buitenmuren aan te pakken? Dan is stucwerk daar een prima optie voor. Voor iedere type woning is er passend stucwerk mogelijk en alles kan naar uw wensen gedaan worden. Een buitenmuur stucen is geen gemakkelijk project, omdat doorgaans de muren strak en glad moeten worden afgewerkt. Er is van alles mogelijk; verschillende typen stucwerk, maar ook verschillende soorten kleuren.

Lees hieronder meer over het stucen van buitenmuren / buitengevels maar kom ook te weten wat de kosten voor het stucen van een buitenmuur zijn.

Inhoudsopgave

Kosten buitenmuur stucen

De kosten voor het stucen van een buitenmuur verschillen en zijn afhankelijk van uw persoonlijke wensen en de te stucen oppervlakte. Wel liggen de prijzen voor het stucen van een buitenmuur hoger dan het voorzien van stucwerk op binnenmuren. Dit komt omdat de materialen die worden aangebracht op buitenmuren logischerwijs waterbestendig of waterafstotend moeten zijn. Dit vergt een hogere kwaliteit materialen en daar betaalt u meer voor. Bekijk onderstaand de gemiddelde prijzen voor het voorzien van stucwerk op uw buitenmuur.

Soort stucwerkGem. m2 prijs
Buitenmuur stucen zonder isolatie€ 55 - 65,-
Buitenmuur stucen met gevelisolatie€ 120 - 130,-
Buitenmuur met pleisterwerk€ 50 - €60,-
Buitenmuur met sierpleister€ 75 - €80,-
Buitenmuur met betonlook€ 80 - €85

Kosten buitenmuur stucen

Prijsvoorbeelden buitenmuur stucen

We hebben een aantal prijsvoorbeelden voor u gemaakt, zodat u een betere inschatting kunt maken van de te maken kosten bij het voorzien van stucwerk op uw buitenmuren.

Meest gekozen werk
Meestal wordt er gekozen voor het stucen van buitenmuren met spachtelputz. Spachtelputz is bestand tegen alle weersomstandigheden en u kunt zelf aangeven welke uitstraling u wilt creëren met spachtelputz. Spachtelputz is tegenwoordig erg populair als stucwerk voor de buitenmuren.

Groter project
Wilt u een meer unieke uitstraling geven aan uw woning? Dan kunt u kiezen voor schuurwerk. Schuurwerk is een pleistersoort welke alleen gebruikt kan worden wanneer de ondergrond grondig is voor behandeld. Deze voorbehandeling kost de stukadoor extra tijd en werk, daar betaalt u ook naar.

Voor een oppervlakte van 150m2 komt u op een gemiddelde prijs van rond de €3000,- uit, dit is inclusief materiaal, loonkosten en BTW.

Gedetailleerd project
Wilt u al het stucwerk tegelijk aanpakken, zowel voor binnen- als buitenmuren, dan kan dit zeker schelen in de kosten per m2. Omdat de stukadoor één groot project kan aannemen in dit geval, zal hij de lagere prijzen hanteren uit bovenstaande tabel.
Voor een oppervlakte van 250 m2 betaalt u gemiddeld € 3000,-, dit is inclusief materiaal, loonkosten en BTW.

Over Multi Concurrent

Hoe werkt het?

Stappenplan

Offerte aanvraag

U vraagt een vrijblijvende offerte aan.

Stappenplan

24 uur antwoord

U krijgt binnen 24 uur antwoord.

Stappenplan

Klus uitvoeren

Bij akkoord voeren wij de klus uit.

Stappenplan

Tevreden klant

Wij gaan pas weg als u tevreden bent.

Heeft u nog vragen?

Aarzel dan niet om contact op te nemen.

Beoordelingen

Wat klanten over ons zeggen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Stuur ons een vraag door of vraag een vrijblijvende offerte aan via onderstaande contactformulier.