Kosten stucwerk

Bent u erover uit dat u graag uw muren en/of plafonds wilt laten voorzien van stucwerk? Dan is de volgende stap om uit te zoeken wat uw project zal kosten. Op deze kosten zijn de te gebruiken materialen, loonkosten voor de stukadoor en het te stucen oppervlakte van belang om voor uzelf een prijsindicatie te maken. Exacte kosten stucwerk weten? Dan kunt u er uiteraard ook voor kiezen om een gespecificeerde offerte op te vragen.

Inhoudsopgave

Wat zijn de kosten van stucwerk?

Om tot een prijs te komen voor uw gewenste stucwerk, is het van belang dat u weet hoe groot het oppervlakte is wat u wilt voorzien van stucwerk. Ook is het goed om op voorhand te weten welk soort stucwerk u wilt, zodat duidelijk is welke materialen hiervoor benodigd zijn. Het beste is een prijs overeen te komen met uw gekozen stukadoor waarin ook direct de loonkosten (manuren) zijn inbegrepen. Zo voorkomt u dat u achteraf voor verrassingen komt te staan.

Kosten stucwerk

Gemiddelde kosten stucwerk per soort

Hieronder hebben wij een overzicht gemaakt van de gemiddelde prijzen van ons stucwerk. Let op; dit overzicht is gebaseerd op de prijs per m2:

Project Gem. prijs per m2
Spackspuitwerk€ 6 - € 11
Behangklaar stucen€ 8 - € 16
Sausklaar stucen€ 12 - € 24
Sierpleister€ 11 - € 22
Plafond stucen€ 15 - € 35

Prijzen zijn inclusief btw, materiaal en arbeid.

Prijsvoorbeelden van stucwerk

Omdat het natuurlijk lastig is om een exacte prijs op te geven, hebben wij hieronder enkele prijsvoorbeelden voor u op een rijtje gezet:

Voordeligste optie:
Heeft u een ruimte die u niet vaak gebruikt, maar wilt u wel dat deze ruimte er netjes uit ziet? Dan is spackspuitwerk een goede optie. Dit is de voordeligste manier van stucen. Hebt u een oppervlakte van 100 m2 dat gestuct moet worden? Reken dan op een bedrag van gemiddeld € 800 voor het totale project. Deze kosten zijn inclusief de loonkosten van de stukadoor en inclusief de materialen.

Gemiddelde optie:
Wil je een mooi egale muur, zodat je die na het stucen kunt verven? Dan laat je sausklaar stucwerk (vlak pleisterwerk) op je muur aanbrengen. Voor een oppervlakte van 100 m2 betaalt u dan gemiddeld € 1.600. Dit is inclusief de loonkosten van de stukadoor en inclusief de materialen.

Meest luxe optie:
Sierpleister geeft een bijzonder effect aan je muur door de korrelstructuur. Er is van alles mogelijk qua korrelstructuur, dit kan geheel naar uw wens gemaakt worden. Voor een oppervlakte van 100 m2 betaalt u gemiddeld € 1.800. Dit is inclusief de loonkosten van de stukadoor en inclusief materialen.

 

Over Multi Concurrent

Hoe werkt het?

Stappenplan

Offerte aanvraag

U vraagt een vrijblijvende offerte aan.

Stappenplan

24 uur antwoord

U krijgt binnen 24 uur antwoord.

Stappenplan

Klus uitvoeren

Bij akkoord voeren wij de klus uit.

Stappenplan

Tevreden klant

Wij gaan pas weg als u tevreden bent.

Heeft u nog vragen?

Aarzel dan niet om contact op te nemen.

Beoordelingen

Wat klanten over ons zeggen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Stuur ons een vraag door of vraag een vrijblijvende offerte aan via onderstaande contactformulier.