Goedkope stukadoor

U heeft besloten uw woning te laten voorzien van prachtig strak stucwerk. Maar dit wilt u natuurlijk het liefst laten doen voor een schappelijke prijs per m2. Daarom bent u bij ons aan het juiste adres, want dit is precies wat Multi Concurrent u aanbied!

Onze stukadoors zullen met grote zorgvuldigheid uw muren, wanden en/of plafonds voorzien van stucwerk wat naar uw wens is én bij uw woning past. Dit maakt dat u straks kunt genieten van de prachtige uitstraling en het optimale resultaat wat in uw woning te behalen is.

Ga snel naar

Professionele stukadoor voor de beste prijs!

Ons succes danken wij aan het feit dat wij de beste garantie bieden op authentiek stucwerk voor de laagste stukadoorprijzen. Wij behandelen uw muren, wanden en plafonds met de zorg die het nodig heeft en gaan daarom uiterst zorgvuldig te werk. Daarnaast vinden wij het bij ons stukadoorsbedrijf, het van belang om een nauwkeurige tijdsplanning te hanteren. Daardoor weet u zeker dat het stucwerk wordt uitgevoerd op de door u afgesproken tijden en uw muren, wanden en plafonds zijn voorzien van prachtig stucwerk bij oplevering, binnen het termijn wat hiervoor gesteld is.

Wij kunnen u voorzien van advies wanneer u zelf niet goed weet welke stucwerksoort het best bij uw project en woning past, daarnaast kunnen wij een vrijblijvende offerte uitbrengen voor uw project en deze bijvoorbeeld telefonisch met u doornemen. Deze service krijgt u er uiteraard gratis bij!

Soorten stucwerk waarmee wij u kunnen helpen

Onze stukadoors zijn professioneel en gespecialiseerd in het aanbrengen van ieder soort stucwerk. Maar om voor u meer duidelijkheid te creëren wat betreft de meest gekozen soorten stucwerk, hebben wij deze hieronder voor u even op een rijtje gezet:

­
Zoals wij hierboven hebben benoemd, zijn al onze stukadoors gespecialiseerd in het aanbrengen van o.a. deze soorten stucwerk. Naast het voorzien van het stucwerk, draaien wij onze hand niet om voor een uitdagendere klus. Dit kan bijvoorbeeld zijn; de badkamer voorzien van waterdicht stucwerk of uw kelder zowel opknappen met stucwerk, als waterdicht maken. Wilt u meer informatie en meer weten over wat Multi Concurrent voor u kunt betekenen? Neem dan contact op!

Voordelen goedkope stukadoors

De voordelen van onze goedkope stukadoors, zijn niet alleen dat uw wanden, muren en plafonds er prachtig uitzien en waardeverhogend zijn bij een eventuele verkoop. Maar ook zitten er andere voordelen aan het laten voorzien van stucwerk door Multiconcurrent, namelijk:

  • Cementgebonden stucwerk is vochtbestendig;
  • Stucwerk is brandvertragend voor uw woning;
  • Stucwerk geeft een goede isolatie tegen kou (maar ook bij warmte/hitte);
  • Mooi afgewerkte muren- en plafonds.

Vrijblijvende offerte?

Full-service stukadoorsbedrijf

Multi Concurrent is een professioneel en erkend bedrijf. Wij vinden het enorm belangrijk om uw project tot een succes te maken, prachtig afgewerkte wanden, muren en plafonds af te leveren bij de oplevering en dit voor de laagste prijs. Wij richten ons zowel op het authentiek Hollandse stucwerk, als op de populaire stucwerkvormen. De trends qua stucwerk veranderen door de jaren heen en wij veranderen daarin mee. Wij doen niet alleen bestaande bouw, maar ook nieuwbouw. Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in het buitenstucwerk, gevelisolatie en decoratief stucwerk voor buiten.

Wanneer u de komende jaren wilt genieten van strak- en glad afgewerkte wanden, muren en/of plafonds en een nieuwe frisse look in uw woning, neem dan contact met ons op. Wij pakken uw project met beide handen aan en zullen u het resultaat bieden wat u wenst: professioneel en uitermate zorgvuldig gestucte wanden, muren en plafonds.

Over Multi Concurrent

Bij Multi Concurrent geloven we in stijl en kwaliteit, in het leveren van kundig maatwerk. We zijn gevestigd in Haarlem en zijn een klein team van gedreven jonge mensen. Als aannemers behouden wij relaties met goede vakmensen. Zo kunnen we een houtbewerker of een architect voor u inschakelen. Wij verrichten zelf de basisafwerking, waarbij de materiaalkeuze en stijl met u wordt afgestemd. Daarnaast streven we ernaar om duidelijke afspraken te maken en professioneel te zijn.

Het vinden van goed vakwerk voor een concurrerende prijs is weliswaar niet altijd makkelijk. We denken dat een tevreden klant het liefst alles op papier heeft voor het beginnen aan een bouwproject. Daarmee zijn er geen onaangename verassingen, en staan wij garant voor het afgesproken pakket van taken. We bieden u de mogelijkheid om prefab oplevering te kiezen, maar leveren ook maatwerk.

Als wij in ons netwerk nagaan wie de beste mensen zijn, dan kijken we naar de scholing, de mate van ervaring en de maatschappijen waarvoor ze gewerkt hebben. Een belangrijke pijler van kwaliteit is evengoed de professionaliteit van onze mensen en onze uiterste zorg voor tijdsmanagement. Wij geven graag stijladvies, op de hoogte zijn van de mode is niet genoeg. De klassieke en moderne vormgeving staan vrijwel totaal tegenover elkaar, u kan uit beide kiezen, maar weet u wel waar u voor kiest? Wij begeleiden u graag in dit proces.

Soort stucwerk (afwerking)

Wilt u graag uw wanden, muren en/of plafonds laten voorzien van prachtig glad stucwerk waar u jaren van kunt genieten? Dan bent u bij Multi Concurrent aan het juiste adres beland! Wij denken graag mee met u, uw wensen en hoe het beste resultaat voor u te behalen is. Wij maken met plezier voor u een op maat gemaakte offerte, waarin u alles rustig kunt doornemen. Uw woning laten voorzien van stucwerk is niet zomaar een klus, maar een project om het optimale resultaat te behalen in uw woning.

Om bij ons een vrijblijvende offerte aan te vragen, ter vergelijking met andere stukadoorsbedrijven of om alvast voorbereid te zijn op de te komen kosten, kunt u contact met ons opnemen. U kunt ons bereiken via ons contactformulier op deze website, via de pagina contact. Telefonisch zijn wij te bereiken op telefoonnummer: 06-40125121 en per e-mail zijn wij bereikbaar op e-mailadres: info@multiconcurrent.nl. Wij streven ernaar om binnen drie werkdagen uw offerte toe te zenden.