Tadelakt prijs

Wilt u uw muren een nieuwe en moderne uitstraling geven? Dan kunt u tadelakt zeker overwegen. Tadelakt is met de jaren steeds populairder geworden en zorgt voor een strakke afwerking van uw muren. Deze stucsoort wordt vooral veel gebruikt in badkamers en keukens en heeft de nodige voordelen t.o.v. standaard stucwerk. We zullen u hieronder meer informeren over tadelakt.

Inhoudsopgave

Wat is tadelakt?

Tadelakt is een typisch Marokkaans stucwerk met een warme, authentieke uitstraling welke we steeds meer zien in badkamers en keukens. Tadelakt werd in Marokko veel gebruikt voor het bepleisteren van van wanden in badhuizen. Deze soort stucwerk is waterafstotend, stootvast en heeft uitzonderlijke eigenschappen. Het is een natuurlijk pleistermateriaal, het woord tadelakt is Berbers en betekent “inwrijven”.

Tadelakt prijs

Kosten tadelakt

De gemiddelde prijst van tadelakt ligt vrij hoog. Dit komt voornamelijk, omdat tadelakt een veelzijdig product is en een traditionele manier van stucen vergt. Tadelakt kan het best door een zeer ervaren stukadoor met de nodige kennis van het product worden aangebracht. Logischerwijs betaalt u een hogere prijs voor deze ervaren stukadoor. Dit neemt niet weg dat tadelakt de prijs ook echt waard is. Het creëert een hele nieuwe, warme en authentieke uitstraling aan uw keuken of badkamer.
Hieronder ziet u wat de vanaf prijs is voor tadelakt per m2:

DienstGem. prijs per m2
TadelaktVanaf € 140

Prijsvoorbeelden tadelakt

Gezien de meeste stukadoors werken met een vanaf prijs voor tadelakt, hebben we voor u een aantal prijsvoorbeelden opgemaakt. Dit kan u mogelijk helpen bij het inschatten van de prijs voor tadelakt op de door u gewenste oppervlakten. De prijsvoorbeelden vindt u hieronder:

Meest gekozen werk: Tadelakt op muren wordt het meest gekozen in badkamers en keukens. Het geeft een zachte en transparante uitstraling, maar oogt vooral ook sterk. Dit maakt dat het juist voor deze ruimten zeer geschikt is. Wanneer u kiest voor om uw badkamermuren te laten voorzien van tadelakt op muren met een totaal oppervlak van 18m2 betaalt u al snel minimaal €2520,-.

Groter project: Wanneer u op voorhand weet dat u meerdere muren en/of plafonds wilt laten voorzien van tadelakt, kan dit effect hebben op de prijs. Hoe groter het te behandelen oppervlakte, hoe meer de stukadoor er iets voor zal voelen om in prijs te dalen. Houdt er wel rekening mee dat het voorzien van tadelakt op een plafond een intensieve klus is welke meer tijd en moeite vergt van de stucadoor. Wanneer u bijvoorbeeld een plafond wilt laten stucen met een oppervlakte van slechts 10m2, zit u toch al gauw aan een gemiddelde prijs van €3500,-. Mocht u naast het plafond ook uw muren willen laten voorzien van tadelakt, laat dit dan in één keer doen. Zo kan de stukadoor zijn prijs laten dalen voor de muren en werkt dit in uw voordeel.

Gedetailleerd project: Wilt u uw badkamer opknappen of een nieuwe stijl geven, maar niet een gehele wand of plafond voorzien van tadelakt? Denk er eens over na om bijvoorbeeld uw wasbakgedeelte of het gedeelte rondom uw bad of douche van tadelakt te voorzien. Voor een dergelijk klein project komt u meestal op een gemiddeld bedrag van maximaal €1500,-.

Over Multi Concurrent

Hoe werkt het?

Stappenplan

Offerte aanvraag

U vraagt een vrijblijvende offerte aan.

Stappenplan

24 uur antwoord

U krijgt binnen 24 uur antwoord.

Stappenplan

Klus uitvoeren

Bij akkoord voeren wij de klus uit.

Stappenplan

Tevreden klant

Wij gaan pas weg als u tevreden bent.

Heeft u nog vragen?

Aarzel dan niet om contact op te nemen.

Beoordelingen

Wat klanten over ons zeggen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Stuur ons een vraag door of vraag een vrijblijvende offerte aan via onderstaande contactformulier.