Croco stuc

Wilt u van een wand of gedeelte van uw huis een echte eyecatcher maken? Denk dan eens aan crocodile stuc. Dit is een stuc techniek waarbij onze stucers een speciale italiaanse pleistersoort gebruiken. Deze pleistersoort kan na het aanbrengen afgewerkt worden in diverse soorten kleuren waardoor een heel bijzondere wand gecreëerd wordt. Ook is het mogelijk hier een wax over heen te zetten voor een hoogglans effect. Zo krijgt u met croco stuc een prachtige luxe wandafwerking die elke ruimte omtovert tot een waar kunstwerk!

Ga snel naar

Hoe crocodile stuc aangebracht wordt

Hoe gaan onze stucers te werk om uw wand te voorzien van een mooie croco stuc? Allerseerst zal de stucadoor kijken naar de staat van de wand. Indien nodig zal onze stucadoor een voorstrijk middel aanbrengen. Dit doet hij om te zorgen dat het stucwerk goed hecht en zuiging van de ondergrond te voorkomen. Daarna zal de stucadoor een goede laag stucwerk aanbrengen. Direct na het aanbrengen van deze laag wordt met een speciale patroonroller de crocodile structuur aangebracht. Door de roller na iedere baan steeds een halve slag te draaien loopt het patroon naadloos door. Als de crocodile stuc volledig droog is kan deze in verschillende kleuren worden afgewerkt door speciale materialen en technieken te gebruiken krijgt u een heel bijzondere uitstraling. Ook is het mogelijk er daarna een wax overheen te zetten om bijvoorbeeld het effect van oud krokodillenleer na te bootsen of juist een hoogglans afwerking te creërn. Croco stuc kan in iedere ruimte toegepast worden. Door speciale afwerking is het stucwerk vochtbestendig en zeer eenvoudig te reinigen.

Kosten croco stuc

Wilt u ook zo’n mooi luxe croco stuc wandafwerking in uw woonkamer, slaapkamer of hal maar bent u benieuwd naar de kosten? Voor een passende offerte kunt u het best contact met ons opnemen. De prijs van een croco stuc is natuurlijk afhankelijk van verschillende factoren. Maar ook kunt u kiezen uit veel verschillende soorten afwerking. Hierdoor kijken we graag samen naar uw wensen en maken dan een scherpe offerte voor u!

Vrijblijvende offerte?

Over Multi Concurrent

Bij Multi Concurrent geloven we in stijl en kwaliteit, in het leveren van kundig maatwerk. We zijn gevestigd in Haarlem en zijn een klein team van gedreven jonge mensen. Als aannemers behouden wij relaties met goede vakmensen. Zo kunnen we een houtbewerker of een architect voor u inschakelen. Wij verrichten zelf de basisafwerking, waarbij de materiaalkeuze en stijl met u wordt afgestemd. Daarnaast streven we ernaar om duidelijke afspraken te maken en professioneel te zijn.

Het vinden van goed vakwerk voor een concurrerende prijs is weliswaar niet altijd makkelijk. We denken dat een tevreden klant het liefst alles op papier heeft voor het beginnen aan een bouwproject. Daarmee zijn er geen onaangename verassingen, en staan wij garant voor het afgesproken pakket van taken. We bieden u de mogelijkheid om prefab oplevering te kiezen, maar leveren ook maatwerk.

Als wij in ons netwerk nagaan wie de beste mensen zijn, dan kijken we naar de scholing, de mate van ervaring en de maatschappijen waarvoor ze gewerkt hebben. Een belangrijke pijler van kwaliteit is evengoed de professionaliteit van onze mensen en onze uiterste zorg voor tijdsmanagement. Wij geven graag stijladvies, op de hoogte zijn van de mode is niet genoeg. De klassieke en moderne vormgeving staan vrijwel totaal tegenover elkaar, u kan uit beide kiezen, maar weet u wel waar u voor kiest? Wij begeleiden u graag in dit proces.

Offerte aanvragen