Kosten gaashekwerk

Gaashekwerk is de goedkoopste variant op het gebied van hekwerken. Deze vorm van afscheiding wordt dan ook vaak gekozen door mensen voor hun erf of tuin. Ook voor bedrijfsterreinen is dit een optie. Ook voor weilanden of voor de hokken van diverse soorten dieren kan gaashekwerk ingezet worden. Het toont aan hoe veelzijdig dit materiaal is. Bovendien zijn de rollen van 25 x 1 meter die u hiervoor koopt vaak net zo duur als wat u per meter betaalt voor andere materialen die u kunt kiezen voor hekwerken. Wij snappen daarom maar al te goed waarom gaashekwerken zo populair zijn onder onze klanten. Ook voor het plaatsen van gaashekwerken kunt u terecht bij Multi Concurrent. Onze specialisten weten exact hoe ze dit klusje moeten klaren.

Hieronder vertellen we u meer over de kosten van gaashekwerk. U weet al dat dit tot de goedkoopste opties op het gebied van hekwerken behoort, maar hoeveel zal het plaatsen van gaashekwerk u kosten? We gaan er hieronder dieper op in, waarbij we u ten eerste de gemiddelde kosten van gaashekwerk tonen. Vervolgens laten we u de prijsopbouw zien, zodat u een beter beeld krijgt van wat u kunt verwachten als u een gaashekwerk laat plaatsen. Hierna vertellen we u meer over de factoren die van invloed zijn op de uiteindelijke prijs die u dient af te rekenen. Ook geven we u nog enkele bespaartips, zodat u het meeste er uit kan halen voor de beste prijs. Benieuwd naar de mogelijkheden als u Multi Concurrent inhuurt? U kunt bij ons terecht voor het laten plaatsen van een gaashekwerk. Via onze website kunt u simpel en snel een gratis offerte aanvragen. U zit nergens aan vast deze offerte is compleet vrijblijvend.

Ga snel naar

Wat zijn de kosten van gaashekwerk?

Benieuwd naar de gemiddelde kosten van gaashekwerk? We vertellen u er hier meer over. Gaashekwerk behoort tot de goedkopere opties op het gebied van hekwerken. Toch kunnen de gemiddelde kosten sterk uiteen lopen. Qua minimale kosten komt u al snel rond de 500 euro uit, terwijl gaashekwerk op zijn duurst zo’n 3.750 euro kan kosten. Hierdoor liggen de gemiddelde kosten van gaashekwerk plaatsen rond de 2.000 euro, met een breder gemiddelde tussen de 1.600 en 2.400 euro.

Er zijn meerdere factoren van invloed op de uiteindelijke kosten van gaashekwerk. Denk maar aan het type gaas dat u kiest en het aantal meter gaashekwerk dat geplaatst moet gaan worden. Gaas koopt u in rollen van 25 x 1 meter. Hierdoor ligt de gemiddelde prijs per meter veel lager in vergelijking met andere soorten hekwerken. Tuingaas zal u gemiddeld tussen de 35 en 85 euro kosten per 25 x 1 meter rol. Harmonica gaas heeft een prijs tussen de 50 en 125 euro. Dierengaas kost u tussen de 20 en 40 euro. Kippengaas levert een prijs tussen de 40 en 100 euro op. Bij schapengaas komen de kosten gemiddeld tussen de 50 en 100 euro uit. Bij Volièregaas is dit 50 tot 125 euro. Tot slot is er nog ongediertegaas. Per 10 meter kost dit u tussen de 8 en 32 euro.

Prijsopbouw

Ieder type hekwerk heeft zo zijn eigen verhoudingen als het gaat om de factoren waaruit de kosten van een gaashekwerk ontstaan. Bij gaashekwerk is dit niet anders. Eigenlijk bestaat de opbouw van de prijs maar uit twee elementen, maar er zijn dan weer diverse factoren die tot deze elementen behoren. 75% tot 80% van de kosten van een gaashekwerk bestaan uit de materiële kosten. De overige 25% tot 20% bestaan uit arbeidskosten. Zo kunt u inschatten wat u kunt verwachten van de kosten van gaashekwerk.

Prijsbepalende factoren totale kosten gaashekwerk

Eén van de belangrijkste factoren voor de totale kosten van gaashekwerk benoemden we hierboven al: het soort gaas dat u voor kiest. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor tuingaas, één van de goedkopere opties. Dit eenvoudig te plaatsen hekwerk voor uw tuin bestaat uit mazen van 50 x 100 mm. U kunt ook kiezen voor harmonicagaas, waarbij de mazen iets kleiner zijn: 50 x 50 mm. Hierdoor zijn de kosten van dit gaashekwerk iets hoger. Dierengaas wordt gebruik als afbakening voor een gebied of wei waarin kleinere dieren te vinden zijn. Dit gaas kan zelfs op maat gemaakt worden voor specifieke soorten vee, bijvoorbeeld kippengaas, schapengaas of volièregaas. Dit zijn dan ook meteen duurdere varianten. Tot slot is er nog ongediertegaas. Waar andere soorten gaas vaak juist dieren binnen houden, is het doel van ongediertegaas om ongedierte zoals ratten, muizen en mollen buiten te houden. Dit wordt gedaan met behulp van kleine mazen in het gaashekwerk.

Gaashekwerk wordt van metaal gemaakt. Dit metaal moet worden verzinkt, omdat het anders gaat roesten. Dit komt de levensduur van uw hekwerk niet ten goede. Daarom is verzinken essentieel, maar het levert u wel een meerprijs van 10% op. Daarnaast is het mogelijk om gaashekwerk te coaten. Ook dit verlengt de levensduur, maar het stelt u ook in staat om uw gaashekwerk van een andere kleur te voorzien. Let hierbij wel op dat dit voor bepaalde soorten gaashekwerken, bijvoorbeeld dierengaas of ongediertegaas, geen optie is. Dit komt doordat dieren soms aan deze hekwerken zitten. U wilt niet dat ze verf binnen krijgen. Varianten zoals harmonicagaas en tuingaas kunnen wel van een coating voorzien worden. Het laten coaten van een hekwerk zorgt wel voor een hogere prijs.

Gaashekwerk gaat gepaard met palen. Hierbij hebt u meerdere opties. De goedkoopste optie is om te kiezen voor houten palen. Dergelijke palen kosten u gemiddeld tussen de 2 en 16 euro. Houten palen hebben een natuurlijke look, maar hebben een minder lange levensduur en bieden minder bescherming. Dit is wel het geval bij metalen palen. Deze palen zijn uitzonderlijk robuust, gaan lang mee en zien er goed uit. Vooral voor harmonicagaas of tuingaas worden deze soort palen vaak gebruikt. De prijs is wel iets hoger: gemiddeld tussen de 25 en 75 euro.

Tot slot zijn er nog een aantal extra’s waarvan u uw gaashekwerk kunt voorzien. Deze extra’s hebben een positieve impact op de kwaliteit van uw gaashekwerk, maar het is dus de vraag in welke mate u ze nodig acht. Het zijn niet voor niets extra’s. Als u de stevigheid van uw hekwerk wilt verbeteren, kiest u voor een bovenbuis. Deze buis kost u gemiddeld tussen de 15 en 30 euro per stuk. U kunt het hekwerk ook laten voorzien van een klimop of een andere soort begroeiing. Per 150 cm kost u dit 15 tot 50 euro. Om de beveiliging van uw gaashekwerk te optimaliseren, is het aanbrengen van prikkeldraad een optie. Per 100 meter kost dit u tussen de 25 en 50 euro.

Vrijblijvende offerte?

Multi Concurrent bespaartips

Multi Concurrent denkt graag met u mee om de kosten van een gaashekwerk nog meer te drukken. Als u voor Multi Concurrent kiest, weet u zeker dat u profiteert van lage prijzen. Hierbij wordt niet ingeboet op het gebied van kwaliteit. Maar er zijn meer stappen die u kunt ondernemen om op een lagere prijs uit te komen. Zo zou u bijvoorbeeld zelf uw nieuwe gaashekwerk op kunnen halen bij de leverancier. Dat scheelt u weer wat bezorgkosten. U kunt daarnaast de specialisten wat werk uit handen kunnen nemen. Hierbij kunt u denken aan het verwijderen van het oude hekwerk, maar ook aan het mee helpen hier en daar zodat het nieuwe gaashekwerk sneller geplaatst wordt. Dat scheelt weer arbeidsuren. Mochten uw buren ook gaashekwerk willen laten plaatsen, dan is het mogelijk om dit samen uit te laten voeren. Bij veel bedrijven levert dit u een mooie kwantumkorting op.

Vrijblijvende offerte aanvragen voor gaashekwerk

Als u uw gaashekwerk wilt laten door een professional, komt u al gauw uit bij Multi Concurrent. Multi Concurrent is een full service bedrijf waarbij u terecht kunt voor diverse soorten werkzaamheden. Wat ooit begon als een aannemer, is nu een bedrijf vol specialisten op diverse fronten. Vanuit Haarlem opereren wij door het hele land. Wij kunnen uw hele huis voor u (ver)bouwen, maar u kunt ons ook inhuren voor diverse specialistische taken. Het plaatsen van een gaashekwerk is hier een goed voorbeeld van. Bij ons werken diverse vakmannen die precies weten hoe ze dit klusje moeten klaren. Zij hebben jaren aan ervaring op dit vlak, zodat ze altijd de juiste optie vinden voor iedere situatie. Zo weet u zeker dat het gaashekwerk optimaal geplaatst zal worden. Dit doen wij voor een goede prijs. De prijs – kwaliteit verhouding is bij geen enkele andere specialist beter.

Op ons kunt u bouwen. Multi Concurrent heeft al vele jaren aan ervaring als het gaat om het plaatsen van verschillende soorten hekwerken. Dit kunnen we bij u thuis doen, maar ook bedrijven helpen we graag om hun terrein beter te beveiligen. Niet alleen plaatsen wij hekwerken, maar ook voor het plaatsen van poorten kunt u bij ons terecht. Ook balustrades behoren tot de hekwerken die wij plaatsen. Zo weet u zeker dat uw balkon of trappengat optimaal beveiligd wordt. Gaashekwerk is de goedkoopste optie op het gebied van hekwerken, en bij Multi Concurrent is dat niet anders. Hier treft u scherpe prijzen aan, maar tegelijkertijd bent u ook gegarandeerd van een hoge kwaliteit. Wij denken met u mee en u kunt altijd bij ons terecht voor advies. Zo weten wij zeker dat wij het hekwerk op de manier kunnen plaatsen die u voor ogen hebt. U zult erg blij worden van het eindresultaat. Hierboven heeft u al meer kunnen lezen over de kosten van gaashekwerk. Wilt u een betere inschatting krijgen van de prijs die van toepassing is op uw situatie? In dat geval is het mogelijk om via onze site gratis en geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen.

Over Multi Concurrent

Bij Multi Concurrent geloven we in stijl en kwaliteit, in het leveren van kundig maatwerk. We zijn gevestigd in Haarlem en zijn een klein team van gedreven jonge mensen. Als aannemers behouden wij relaties met goede vakmensen. Zo kunnen we een houtbewerker of een architect voor u inschakelen. Wij verrichten zelf de basisafwerking, waarbij de materiaalkeuze en stijl met u wordt afgestemd. Daarnaast streven we ernaar om duidelijke afspraken te maken en professioneel te zijn.

Het vinden van goed vakwerk voor een concurrerende prijs is weliswaar niet altijd makkelijk. We denken dat een tevreden klant het liefst alles op papier heeft voor het beginnen aan een bouwproject. Daarmee zijn er geen onaangename verassingen, en staan wij garant voor het afgesproken pakket van taken. We bieden u de mogelijkheid om prefab oplevering te kiezen, maar leveren ook maatwerk.

Als wij in ons netwerk nagaan wie de beste mensen zijn, dan kijken we naar de scholing, de mate van ervaring en de maatschappijen waarvoor ze gewerkt hebben. Een belangrijke pijler van kwaliteit is evengoed de professionaliteit van onze mensen en onze uiterste zorg voor tijdsmanagement. Wij geven graag stijladvies, op de hoogte zijn van de mode is niet genoeg. De klassieke en moderne vormgeving staan vrijwel totaal tegenover elkaar, u kan uit beide kiezen, maar weet u wel waar u voor kiest? Wij begeleiden u graag in dit proces.

Offerte aanvragen

Liever eerst een adviserend gesprek? Neem dan contact met op ons via de contactgegevens hieronder.