Kosten dubbelstaafmat hekwerken

Benieuwd naar de kosten van dubbelstaafmat hekwerken? Multi Concurrent laat u graag zien wat u zoal kunt verwachten van de prijs. Op het gebied van hekwerken is de keuze ruim. Hekwerken zijn een uitstekende manier om bijvoorbeeld uw erf, tuin, werft of bedrijfsterrein mee af te bakenen. Zo laat u duidelijk zien wat uw terrein is, maar het is tevens een uitmuntende manier om de omgeving wat beter te beveiligen. Eén van de opties waarvoor u kunt kiezen, zijn dubbelstaafmat hekwerken. Dit hekwerk is opgebouwd uit drie ijzeren staven. Hiervan zijn er twee horizontaal en één verticaal. Door de combinatie van zink met een coating gaan dubbelstaafmat hekwerken bijzonder lang mee. Bovendien behoort deze soort hekwerk tot de stevigste hekwerken van dit moment. Op het gebied van veiligheid scoort dit type hekwerk dus ook goed.

Overweegt u om een dubbelstaafmat hekwerk te laten plaatsen? Multi Concurrent kan u hierbij helpen. Maar wie weet laat u dit wel afhangen van de kosten van dubbelstaafmat hekwerken. Daarom laten we u in deze tekst zien wat u kunt verwachten van de kosten van dubbelstaafmat hekwerken. Ten eerste laten we u zien wat de gemiddelde kosten zijn die gepaard gaan met het laten plaatsen van een dubbelstaafmat hekwerk. Hierna laten we u zien hoe die prijs is opgebouwd en welke factoren deze uiteindelijke kosten tot stand laten komen. Tevens laten we u zien dat er meerdere manieren zijn waarop u kunt besparen op de prijs. Dat klinkt iedere Nederlander toch als muziek in de oren? Als u dubbelstaafmat hekwerken wilt laten plaatsen, is Multi Concurrent uw beste keuze. Voor meer informatie kunt u een gratis offerte bij ons aanvragen.

Ga snel naar

Dubbelstaafmat hekwerken en de kosten

Een dubbelstaafmat behoort tot de goedkopere opties als u een hekwerk wilt laten plaatsen. Waar de prijzen van andere soorten hekwerken behoorlijk uiteen kunnen lopen, valt dit bij de kosten van dubbelstaafmat hekwerken juist reuze mee. Bij de goedkoopste optie komen de kosten van dubbelstaafmat hekwerken rond de 150 euro uit, terwijl u bij de duurste opties zelfs onder de 1.500 euro blijft. Veel hekwerken hebben gemiddelde kosten die rond de 1.500 euro dan wel hoger zijn. Het toont eens te meer aan dat de kosten van dubbelstaafmat hekwerken relatief laag zijn. De gemiddelde kosten van dubbelstaafmat hekwerken liggen tussen de 500 en 750 euro. Stevig en toch betaalbaar.

Een aantal keuzes beïnvloeden de uiteindelijke kosten van dubbelstaafmat hekwerken. Onder meer het soort dubbelstaafmat hekwerk waarvoor u kiest heeft een impact op de prijs. Alhoewel dit type hekwerk de naam dubbelstaafmat heeft, is het alsnog een optie om te kiezen voor een enkelstaafmat hekwerk. Dit type hekwerk kost u gemiddeld tussen de 20 en 60 euro per vierkante meter. Kiest u wel voor een dubbelstaafmat hekwerk, dan kunt u rekenen op kosten van dubbelstaafmat hekwerken tussen de 25 en 75 euro per vierkante meter. Daarnaast zal de afwerking van invloed zijn op de kosten. Een standaard poort kost u tussen de 450 en 650 euro. U kunt ook kiezen voor een simpele deur. Dit kost u tussen de 275 en 325 euro.

Prijsopbouw dubbelstaafmat hekwerken

Hoe worden de kosten van dubbelstaafmat hekwerken opgebouwd? We laten het u hier zien. Eigenlijk is de prijsopbouw bijzonder simpel. Voor vrijwel alle soorten hekwerken zijn de verhoudingen ongeveer gelijk. Voor 70% zullen de kosten van dubbelstaafmat hekwerken bestaan uit materiële kosten. Materiaal is nu eenmaal prijzig en zal altijd de meeste kosten opleveren, voor welk soort hekwerk u ook kiest. Natuurlijk kunt u wel wat besparen door zelf het hekwerk op te halen bij de leverancier. De overige 30% van de kosten van dubbelstaafmat hekwerken bestaat uit arbeidskosten. Ook hier kunt op besparen. Hoe u dit het beste kunt doen, vertellen we u verderop in de tekst.

Prijsbepalende factoren dubbelstaafmat hekwerken

U hebt meerdere opties als u een dubbelstaafmat hekwerk wilt laten plaatsen. Welke optie u kiest heeft een grote invloed op de kosten van dubbelstaafmat hekwerken. Ten eerste is er de goedkoopste optie. Hierbij kiest u voor enkelstaafmat hekwerk. Dit gebruikt u om een gebied af te bakenen. Een poort laat u hier niet in bouwen. Gemiddeld komt u dan uit op een prijs tussen de 13 en 55 euro per vierkante meter. U kunt ook gaan voor wat steviger hekwerk inclusief een poort. Een dubbelmaatstaf hekwerk zonder poespas kost u ongeveer 20 tot 75 euro per vierkante meter. Daarnaast komen de kosten voor een poort er bij: 275 tot 325 euro. Tot slot kunt u gaan voor de beste bescherming van het meest robuuste materiaal, inclusief een goede poort. Hierbij kunt u rekenen op 20 tot 60 euro per vierkante meter voor het hek. Een goede en brede poort kost u al snel tussen de 475 en 625 euro.

Laten we de factoren die van invloed zijn op de kosten van dubbelstaafmat hekwerken eens nader bekijken. Zoals u hierboven al kunt lezen, maakt het een flink verschil voor de kosten of u kiest voor een enkelstaafmat hekwerk of een dubbelstaafmat hekwerk. Een enkelstaafmat hekwerk is de goedkoopste optie. Dit hekwerk, ook wel bekend als een 3D mathekwerk, heeft minder horizontale spijlen met grotere mazen. Enkelstaafmat hekwerk biedt hierdoor minder bescherming en gaat wat minder lang mee. Per vierkante meter kunt u rekenen op een prijs tussen de 13 en 55 euro. Een dubbelstaafmat hekwerk is wat robuuster en biedt meer bescherming, onder meer dankzij de combinatie van horizontale en verticale spijlen. De prijs kan uiteen lopen van 20 tot 75 euro per vierkante meter.

Een dubbelstaafmat hekwerk is van metaal gemaakt. Daarom moet dit type hekwerk altijd verzinkt worden. Wordt dit niet gedaan, dan kan een dubbelstaafmat hekwerk gaan roesten. Een hekwerk verzinken voorkomt roest en verlengt de levensduur van een hek. Vaak zijn dubbelstaafmat hekwerken van nature al verzinkt, maar dit is niet bij iedere aanbieder het geval. U kan dit laten uitvoeren, wat een 10% hogere prijs zal opleveren. Een verzinkt hekwerk heeft een zilvergrijze kleur. Wilt u een andere kleur hebben, dan kunt u uw hekwerk laten coaten. Een coating levert een mooiere uitstraling op en verlengt de levensduur van het hekwerk. U hebt de keuze uit vrijwel alle kleuren. Ook dit zal de prijs met ongeveer 10% laten stijgen.

Daarnaast zijn er nog extra’s mogelijk voor uw dubbelstaafmat hekwerk. Hoe meer extra’s u laat aanbrengen, hoe hoger de prijs zal zijn. Ten eerste kunt u rietmatten of een klimop op het hekwerk laten aanbrengen. Beide zien er op visueel vlak goed uit, en zorgen daarnaast ook voor een extra mate van privacy. Rietmatten kosten u per vierkante meter tussen de 18 en 55 euro, terwijl een klimop u per 150 cm tussen de 20 en 50 euro zal kosten. Om te voorkomen dat iemand over uw hek klimt, kan er prikkeldraad aangebracht worden. Per 100 meter kost dit u tussen de 25 en 55 euro.

Vrijblijvende offerte?

Handige bespaartips

Er zijn een aantal manieren waarop u kunt besparen op de kosten van dubbelstaafmat hekwerken. Sowieso profiteert u bij Multi Concurrent al van goede prijzen. Als zowel u als uw buren een dubbelstaafmat hekwerk wilt laten plaatsen, kunt u mogelijk profiteren van kwantumkorting. Het staat u daarnaast vrij om enkele werkzaamheden op u te nemen. Hiermee kunt u tijd besparen voor de professionals, terwijl u voor uzelf geld bespaart. Dat is altijd mooi meegenomen. Daarnaast kunt u op de kosten besparen door zelf het hekwerk op te halen. Dit kunt u prima zelf doen bij de leverancier. Zo bespaart u op bezorgkosten en de algehele kosten van dubbelstaafmat hekwerken.

Dubbelstaafmat hekwerken laten plaatsen door Multi Concurrent

Ook het plaatsen van dubbelstafmat hekwerken behoort tot de services van Multi Concurrent. Voor veel mensen is dit type hekwerk een interessante optie. Wellicht ook voor u? Multi Concurrent helpt u hier graag bij. Wij zijn een full service bedrijf uit Haarlem. Dit betekent echter niet dat wij alleen in de omgeving Haarlem mensen helpen bij het plaatsen van hekwerken. Dit doen wij door het hele land. Wij helpen u graag om uw nieuwe dubbelstaafmat hekwerk te plaatsen. Ook kunnen wij voor u een poort in het hekwerk plaatsen. Zo weet u zeker dat u over een kwalitatief hoogstaande afbakening van uw tuin of erf beschikt. Zowel bedrijven als particulieren kunnen gebruik maken van onze services.

Wij doen er alles aan om er voor te zorgen dat u 100% tevreden zult zijn met het resultaat. Onze vakmannen hebben ongelofelijk veel ervaring met het plaatsen van hekwerken. Ook met dubbelstaafmat hekwerken hebben zij geregeld gewerkt. Zij weten dus precies wat ze moeten doen om dit type hekwerk naar behoren te plaatsen. Hierbij houden wij rekening met uw voorkeuren. Daarnaast kunt u altijd bij ons terecht als u behoefte heeft aan advies of als u zit met vragen. Wij staan u met raad en daad bij. Zo weten wij zeker dat we iedere keer weer kwaliteit afleveren. U hebt hierboven al een goede globale indicatie gekregen van wat u kunt verwachten van de kosten van dubbelstaafmat hekwerken. Wilt u weten wat de kosten van dubbelstaafmat hekwerken voor uw situatie zouden zijn? Via onze website is het mogelijk om gratis en geheel vrijblijvend een offerte van Multi Concurrent aan te vragen. Dit levert u het beste inzicht op in de prijs die u kunt verwachten. Bezoek onze site om te zien wat er mogelijk is.

Over Multi Concurrent

Bij Multi Concurrent geloven we in stijl en kwaliteit, in het leveren van kundig maatwerk. We zijn gevestigd in Haarlem en zijn een klein team van gedreven jonge mensen. Als aannemers behouden wij relaties met goede vakmensen. Zo kunnen we een houtbewerker of een architect voor u inschakelen. Wij verrichten zelf de basisafwerking, waarbij de materiaalkeuze en stijl met u wordt afgestemd. Daarnaast streven we ernaar om duidelijke afspraken te maken en professioneel te zijn.

Het vinden van goed vakwerk voor een concurrerende prijs is weliswaar niet altijd makkelijk. We denken dat een tevreden klant het liefst alles op papier heeft voor het beginnen aan een bouwproject. Daarmee zijn er geen onaangename verassingen, en staan wij garant voor het afgesproken pakket van taken. We bieden u de mogelijkheid om prefab oplevering te kiezen, maar leveren ook maatwerk.

Als wij in ons netwerk nagaan wie de beste mensen zijn, dan kijken we naar de scholing, de mate van ervaring en de maatschappijen waarvoor ze gewerkt hebben. Een belangrijke pijler van kwaliteit is evengoed de professionaliteit van onze mensen en onze uiterste zorg voor tijdsmanagement. Wij geven graag stijladvies, op de hoogte zijn van de mode is niet genoeg. De klassieke en moderne vormgeving staan vrijwel totaal tegenover elkaar, u kan uit beide kiezen, maar weet u wel waar u voor kiest? Wij begeleiden u graag in dit proces.

Offerte aanvragen

Liever eerst een adviserend gesprek? Neem dan contact met op ons via de contactgegevens hieronder.