Kosten kunststof hekwerk

Wilt u weten wat de kosten van een kunststof hekwerk zijn voor u? Lees in dat geval snel verder, want in dit artikel leest u alles wat u wilt weten over de kosten van een kunststof hekwerk. Qua materialen heeft u meerdere keuzes als u een hekwerk wilt laten plaatsen. Een hekwerk is een uitmuntende manier om een erf, tuin, bedrijfsterrein of balkon af te bakenen. Zo is niet alleen duidelijk dat hier sprake is van een privéterrein, maar het voegt ook een mate van veiligheid toe. Er zijn diverse soorten hekwerken, bijvoorbeeld houten of metalen hekwerken. Ook kunt u kiezen voor een kunststof hekwerk. Bij Multi Concurrent kunt u terecht voor het laten plaatsen van een kunststof hekwerk. Maar wat zijn de kosten die hieraan verbonden zijn?

Multi Concurrent is een specialist op het gebied van het plaatsen van verscheidene soorten hekwerken. Ook voor kunststof hekwerken kunt u bij ons terecht. Hierbij hebt u de keuze uit meerdere varianten. Waarschijnlijk bent u benieuwd naar de prijs die u ongeveer kunt verwachten. Hier vertellen we u hieronder meer over, te beginnen met de gemiddelde kosten van een kunststof hekwerk. Hier gaan we dieper op in middels prijsvoorbeelden, een opbouw van de prijs en de belangrijkste factoren die de uiteindelijke kosten bepalen. Ook laten we u zien op welke manieren u op de kosten van het laten plaatsen van een kunststof hekwerk kunt besparen. U kunt Multi Concurrent inhuren voor het laten plaatsen van een kunststof hekwerk. Als u een betere indicatie wilt krijgen van de prijzen voor uw persoonlijke situatie, kunt u via onze site gratis en vrijblijvend een offerte op maat aanvragen.

Ga snel naar

Kosten voor een kunststof hekwerk

De kosten voor een kunststof hekwerk kunnen per project behoorlijk verschillen. Zo zijn er projecten waarbij de kosten voor een kunststof hekwerk 350 tot 450 euro uitkomen, maar als u kiest voor een duurdere optie zou het plaatsen van dit type hekwerk u zomaar tussen de 9.000 en 10.000 euro kunnen kosten. Kijken we naar wat de kosten van een kunststof hekwerk zijn bij een standaard project, dan ligt gemiddeld tussen de 1.500 en 2.000 euro. Het zal u niet verbazen dat het kunststof hekwerk zelf onderdeel uit maakt van de kosten. De gemiddelde prijs per meter ligt tussen de 25 en 75 euro. Daarnaast wilt u een poort in uw kunststof hekwerk hebben. Een kunststof poort is verkrijgbaar vanaf een euro of 175.

Prijsvoorbeelden kunststof hekwerk

Kunststof hekwerken zijn er in allerlei soorten en maten. Het soort hekwerk waar u voor kiest heeft een grote invloed op de uiteindelijke kosten van een kunststof hekwerk. Laten we zeggen dat u voor een goedkope optie gaat. Deze optie is geschikt voor kleinere tuinen. Een hekwerk van 9 meter volstaat hierbij. Inclusief plaatsing kost dit u tussen de 350 en 450 euro. Maar het kan zijn dat u voor een iets duurdere optie gaat, bijvoorbeeld omdat uw tuin wat groter is. Dit heeft zijn weerslag op de kosten van een kunststof hekwerk. Een kunststof hek van 15 meter met looppoort kost u al gauw rond de 2.500 euro. Maar er zijn nog duurdere varianten. Dat komt niet alleen door de lengte van het hekwerk, maar ook door bijvoorbeeld een luxe elektrische schuifpoort. In zulke gevallen is het niet uitzonderlijk dat de kosten voor een kunststof hekwerk tussen de 7.000 en 8.000 euro uit komen.

Prijsopbouw

Hoe worden de kosten van een kunststof hekwerk precies opgebouwd? Wij laten het u zien. Het grootste gedeelte van de kosten van een kunststof hekwerk bestaat uit materiaalkosten. Waar dit bij andere soorten hekken 60% tot 70% van de kosten is, is dit bij een kunststof hekwerk gemiddeld maar liefst 80% van de totale kosten. Het soort hek dat u kiest heeft dus een grote impact op de prijs. De overige 20% van de totale kosten van een kunststof hekwerk bestaat uit arbeidskosten.

Prijsbepalende factoren

Meerdere factoren hebben een grote impact op de uiteindelijke kosten van een kunststof hekwerk. Naast het hekwerk zelf heeft vooral het type poort dat u laat implementeren een grote impact op de uiteindelijke prijs die u moet betalen. U kunt het simpel houden en kiezen voor een looppoort. Deze soort poort is alleen geschikt voor personen en kost u gemiddeld tussen de 175 en 325 euro. U kunt ook kiezen voor een draaipoort met 1 of 2 deuren, waar een auto wel doorheen past. Dit kost u tussen de 300 en 925 euro als u voor de handmatige optie kiest, en tussen de 600 en 6.500 euro als u voor een elektrische variant kiest (het soort motor heeft een grote impact op de prijs, vandaar de verschillen). Ook in het geval van een schuifpoort kunt u kiezen tussen een handmatige optie en een elektrische optie. De handmatige schuifpoort kost u tussen de 1.400 en 2.100 euro. De elektrische variant kost u gemiddeld tussen de 4.000 en 5.500 euro.

Het mooie aan het laten plaatsen van een kunststof hekwerk is dat u diverse extra’s aan kunt laten brengen. Een vaak gekozen voorbeeld hiervan is een klimop of een vergelijkbare soort begroeiing. Dit fleurt niet alleen uw hek op, maar het voegt ook een mate van privacy toe. Per 1.5 meter kost een klimop u gemiddeld tussen de 15 en 50 euro. Daarnaast kunt u een intercom laten plaatsen in het hek. Handig voor bezoekers of bezorgers. Een dergelijk technisch hoogstandje kost u tussen de 150 en 300 euro.

Multi Concurrent bespaartips

Het laten plaatsen van een kunststof hekwerk brengt kosten met zich mee. Of deze kosten hoog of laag zullen zijn, zal afhangen van uw situatie. Wat uw situatie ook is, er zijn altijd manieren waarop u op de prijs kunt besparen. Particulieren hebben als voordeel dat zij tegelijk met hun buren een kunststof hekwerk kunnen laten plaatsen. Bij veel specialisten, waaronder Multi Concurrent, levert dit u een kwantumkorting op. Het ophalen van uw kunststof hekwerk bij de leverancier is nog een manier waarop u uzelf geld kunt laten besparen. Anders moet u bezorgkosten afrekenen. Tevens is het mogelijk om de werkers hier en daar werk uit handen te nemen. Een handje helpen zorgt er voor dat het hekwerk sneller staat, waardoor er minder arbeidskosten zijn. U kunt ook het hekwerk zelf monteren. Daarnaast kunt u vooraf het oude hekwerk alvast zelf verwijderen. Dit scheelt de professionals weer wat werk en u wat geld. Bij Multi Concurrent helpen we u al voor een scherpe prijs, maar u kunt dus nog meer op deze kosten besparen met behulp van onze tips.

Een kunststof hekwerk laten plaatsen door ons

Het laten plaatsen van een hekwerk is één ding. Het laten plaatsen van een kunststof hekwerk is een specialisatie met een eigen aanpak. Hiervoor heeft u vakmannen nodig met meerdere jaren aan ervaring die precies weten wat ze doen. Natuurlijk zijn er ervaren doe-het-zelvers die deze klus op zich kunnen nemen, maar het is altijd maar de vraag of de klus naar behoren wordt uitgevoerd. U wilt niet dat er fouten worden gemaakt, waardoor u uiteindelijk veel duurder uit bent dan wanneer u meteen een specialist had ingehuurd. Daarom raden wij voor het plaatsen van een kunststof hekwerk altijd aan om hiervoor één van de hekwerkspecialisten van Multi Concurrent in te huren.

Hierboven heeft u een goed beeld gekregen van wat u kunt verwachten van de kosten van een kunststof hekwerk. Voor een goede prijs kunt u terecht bij Multi Concurrent. Van origine zijn wij een aannemersbedrijf uit Haarlem, maar door de jaren heen hebben wij ons verder ontwikkeld tot full service bedrijf. Ook voor het laten plaatsen van allerlei soorten hekwerken kunt u bij ons terecht. Wij helpen zowel particulieren als ondernemers. Zowel voor het plaatsen van een hek rondom uw tuin als een hek rondom uw bedrijfsterrein kunt u bij ons terecht. Wij kunnen hierbij alle taken op ons nemen, van ontwerpt tot aan realisatie. Hierbij houden we bij iedere stap van de taak rekening met al uw wensen. Zo weet u zeker dat er een eindresultaat ontstaat waar u geheel tevreden over zult zijn. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Dat merkt u aan alles.

Onze specialisten hebben veel ervaring op het gebied van het plaatsen van een hekwerk. Ook met kunststof hekwerken hebben wij vaak te maken gehad. Wij weten precies hoe we dit materiaal het beste kunnen plaatsen rondom uw tuin, erf of bedrijfsterrein. Heeft u wensen of voorkeuren, dan kunt u deze bij ons aangeven. Wij trachten hier, zoveel als mogelijk, rekening mee te houden. Zo weten wij zeker dat we u een eindresultaat aanbieden die naar wens is. Hierboven heeft u al een goede indicatie gekregen van wat u kunt verwachten van de prijs. Maar bent u benieuwd naar de kosten als ze aangepast zijn op uw situatie? In dat geval is het aanvragen van een offerte de beste optie. Dit doet u via onze site. Deze offerte is overzichtelijk en toont een duidelijke prijsopbouw. Het aanvragen van een offerte kost u niets. Daarnaast zit u nergens aan vast, want onze offerte is vrijblijvend.

Vrijblijvende offerte?

Bij Multi Concurrent geloven we in stijl en kwaliteit, in het leveren van kundig maatwerk. We zijn gevestigd in Haarlem en zijn een klein team van gedreven jonge mensen. Als aannemers behouden wij relaties met goede vakmensen. Zo kunnen we een houtbewerker of een architect voor u inschakelen. Wij verrichten zelf de basisafwerking, waarbij de materiaalkeuze en stijl met u wordt afgestemd. Daarnaast streven we ernaar om duidelijke afspraken te maken en professioneel te zijn.

Het vinden van goed vakwerk voor een concurrerende prijs is weliswaar niet altijd makkelijk. We denken dat een tevreden klant het liefst alles op papier heeft voor het beginnen aan een bouwproject. Daarmee zijn er geen onaangename verassingen, en staan wij garant voor het afgesproken pakket van taken. We bieden u de mogelijkheid om prefab oplevering te kiezen, maar leveren ook maatwerk.

Als wij in ons netwerk nagaan wie de beste mensen zijn, dan kijken we naar de scholing, de mate van ervaring en de maatschappijen waarvoor ze gewerkt hebben. Een belangrijke pijler van kwaliteit is evengoed de professionaliteit van onze mensen en onze uiterste zorg voor tijdsmanagement. Wij geven graag stijladvies, op de hoogte zijn van de mode is niet genoeg. De klassieke en moderne vormgeving staan vrijwel totaal tegenover elkaar, u kan uit beide kiezen, maar weet u wel waar u voor kiest? Wij begeleiden u graag in dit proces.

Offerte aanvragen