Hekwerkspecialist

Op zoek naar een uitstekende hekwerkspecialist? In dat geval bent u bij Multi Concurrent aan het juiste adres. Als hekwerkspecialist helpen wij u bij het plaatsen van uw hekwerken. Hierbij helpen wij zowel particulieren als bedrijven. Zo kunt u bijvoorbeeld uw erf of tuin laten omringen door een hek, maar ook uw bedrijfsterrein kan van een hekwerk voorzien worden. Zelfs uw balkon kan van een hekwerk voorzien worden met behulp van een balustrade. Voor het plaatsen van al deze soorten hekwerken kunt u bij Multi Concurrent terecht. Van een goedkopere optie zoals gaashekwerk tot aan duurdere varianten zoals sierhekwerk, wij plaatsen het allemaal. Onze specialisten hebben vele jaren aan ervaring op dit vlak en weten dan ook precies wat nodig is voor iedere situatie. U zult genieten van het eindresultaat.

Maar wat kunt u zoal verwachten van een hekwerkspecialist? We gaan er hieronder dieper op in. Dit doen we ten eerste door u meer te vertellen over de kosten die u gemiddeld kunt verwachten wanneer u gebruik maakt van de service van Multi Concurrent. Vervolgens tonen we u enkele prijsvoorbeelden, zodat u nog meer inzicht krijgt in wat u kunt verwachten van ons als uw specialist. De prijsopbouw zal nog meer duidelijk maken, waarna we u meer vertellen op de verschillende factoren die van invloed zijn op de totale kosten die u maakt bij een specialist op het gebied van hekwerken. Aan kosten ontkomt u niet, maar dankzij onze handige bespaartips zorgt u er wel voor dat u er het meeste uithaalt voor de beste prijs. Overweegt u om een hekwerk te laten plaatsen rondom uw tuin, erf, bedrijfsterrein of balkon? Een offerte is via onze website binnen no time aangevraagd. Deze offerte is gratis en geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast. Zo krijgt u de beste indicatie van wat u kunt verwachten qua kosten.

Ga snel naar

Kosten hekwerkspecialist van Multi Concurrent

De kosten van een hekwerkspecialist kunnen bijzonder laag uitvallen, maar ook vrij hoog. Dit alles hangt af van het project waarvoor u kiest. In het allerlaagste geval kunt u rond de 50 euro uitkomen qua kosten. Dit is wel heel minimaal, maar de maximale kosten kunnen tussen de 7.500 en 8.500 euro uit komen. Kortom, de speling is flink op het gebied van de kosten van een hekwerkspecialist. Nemen we een gemiddeld project, dan zijn kosten tussen de 1.200 en 1.800 euro. Dit is dan ook de prijs die u ongeveer kunt verwachten hiervoor. Van invloed is of u alleen een hekwerk laat plaatsen of ook gelijk een poort laat plaatsen. Het plaatsen van een hekwerk kost u gemiddeld 50 tot 125 euro per meter, terwijl het plaatsen van een poort u tussen de 250 en 750 euro per meter kan kosten.

Prijsvoorbeelden hekwerkspecialist inhuren

Laten we u aan de hand van een aantal voorbeelden tonen wat u kunt verwachten van de prijs van een hekwerkspecialist. Ten eerste is er de goedkoopste optie. Laten we zeggen dat u voor een simpel sierhekwerk opteert. Prima voor uw eigen tuin. U kunt dit sierhekwerk laten verzinken voor een betere bescherming. Als er een lengte van een meter of 6 gehanteerd wordt, kost dit u gemiddeld tussen de 300 en 400 euro. Zoekt u goede omheining voor uw bedrijfsterrein? Hiervoor hebt u veel opties, beginnende bij een spijlenhekwerk. Door de hoogte wordt het lastig om binnen te dringen. Als u een hekwerk van een meter of 20 laat plaatsen, zal de prijs gemiddeld tussen de 450 en 600 euro uitkomen. Een wat duurdere optie die u door een hekwerkspecialist kunt laten plaatsen is een hardhouten schuifpoort. Deze optie kost u al snel tussen de 4.000 en 5.000 euro.

Prijsopbouw

Als u gebruik maakt van de services van een hekwerkspecialist, dan gaan hier kosten mee gepaard. Over het algemeen bestaan de totale kosten uit een aantal vaste kostenposten. Hierbij gaat het om materiaalkosten en arbeidskosten. De materiaalkosten zijn het grootste gedeelte van de prijs. Gemiddeld is het niet uitzonderlijk als dit 70% van alle kosten beslaat. De overige 30% bestaat uit arbeidskosten. De keuze die u maakt qua materialen hebben dus een flinke impact op de prijs.

Vrijblijvende offerte?

Prijsbepalende factoren totale kosten

De keuzes die u maakt hebben een grote impact op de prijs die u moet afrekenen aan een hekwerkspecialist. Ten eerste hebt u de keuze uit meerdere soorten hekwerken. U bepaalt zelf welk hekwerk voor uw situatie het meest geschikt is. Voor de afbakening van uw tuin kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een houten hekwerk, wat u per meter ongeveer 40 tot 60 euro zal kosten. Deze zelfde kosten gelden voor een dubbelstaafhekwerk. Een spijlenhekwerk is iets duurder, met kosten tussen de 50 en 70 euro. Sierhekwerk is net een tikkeltje duurder, met gemiddelde kosten tussen de 55 en 75 euro. Kiest u voor gaashekwerk, dan betaalt u voor een rol van 25 x 1 meter gemiddeld tussen de 60 en 80 euro. Tot slot kunt u ook balkonhekwerk of een balustrade door een specialist laten plaatsen. De gemiddelde prijs hiervoor ligt tussen de 110 en 130 euro.

Een hekwerk kan niet zonder poort. Het laten plaatsen van een poort gaat ook gepaard met kosten. Kiest u voor een simpele looppoort, geschikt voor individuele personen om door te lopen, dan kost dit u gemiddeld tussen de 200 en 300 euro. Voor een wat grotere draaipoort, met 1 of 2 deuren, rekent u gemiddeld tussen de 750 en 850 euro af. Nog groter is een schuifpoort, waar ook een auto doorheen past. De gemiddelde kosten hiervan liggen tussen de 1.500 en 2.000 euro. U kunt ook kiezen voor een elektrische variant. Zo loopt de prijs van een elektrische draaipoort uiteen van 700 tot 3.200 euro, afhankelijk van het type motor dat u in de poort laat plaatsen. De duurste variant is een elektrische schuifpoort, met een prijs tussen de 4.500 en 5.500 euro.

Tot slot zijn er nog een aantal extra’s waar u voor kunt kiezen als u uw hekwerk extra bijzonder wilt maken. Ze leiden niet alleen tot een hogere prijs, maar deze extra’s voegen ook daadwerkelijk iets toe aan uw hekwerk. Ten eerste zijn er de extra’s voor het oog, zoals bijvoorbeeld een klimop voor uw hekwerk. Dit kost u per 150 cm gemiddeld tussen de 25 en 50 euro. U kunt ook de veiligheid van uw hekwerk verbeteren door bijvoorbeeld prikkeldraad te laten plaatsen. Per 100 meter kost dit u tussen de 25 en 60 euro. Om gemakkelijk te communiceren met mensen die bij u aan de poort staan, kan er een intercom geplaatst worden. De kosten hiervoor liggen gemiddeld tussen de 180 en 320 euro. Tot slot kunt u kiezen voor een elektrisch alarmslot. Rekent u hiervoor alvast kosten tussen de 50 en 500 euro.

Multi Concurrent bespaartips

Op allerlei fronten denkt Multi Concurrent met u mee. Wilt u nog wat extra geld besparen op de kosten van een hekwerkspecialist? Het is mogelijk. Ten eerste loont het de moeite om te controleren of het bedrijf dat u inschakelt een kwantumkorting aanbiedt. Hierbij krijgt u een korting als u en uw buren tegelijk een nieuw hekwerk laten plaatsen. Tevens is het een optie om uw nieuwe hekwerk zelf op te gaan halen bij de leverancier. Dat scheelt weer bezorgkosten. Daarnaast kunt u hier en daar de hekwerkspecialisten bij staan in hun werk. Zo wordt het hekwerk sneller geplaatst, wat ook kosten zal schelen. U kunt daarnaast zelf van tevoren het oude hekwerk weg halen. Zoekt u een hekwerkspecialist voor een goede prijs? Dan zit u bij Multi Concurrent altijd goed.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Benieuwd wat Multi Concurrent voor u kan betekenen? Hierboven hebben we u een zo duidelijk mogelijk beeld proberen te geven van wat u kunt verwachten van een hekwerkspecialist. Het is duidelijk geworden dat er veel factoren van invloed zijn op de uiteindelijke kosten die u maakt bij het laten plaatsen van een hekwerk. Hierbij kunt denken aan het soort hekwerk dat u wilt laten plaatsen. Een gaashekwerk is bijzonder goedkoop, terwijl een sierhekwerk u meer geld zal kosten. Ook is er een groot verschil qua prijzen van de materialen die gebruikt kunnen worden. Een houten hekwerk kost u een stuk minder dan een metalen hekwerk. Daarnaast is het aantal meter hek dat geplaatst moet worden van grote invloed. Dit houdt niet alleen in dat er meer materiaal ingekocht moet worden, maar ook dat er meer arbeidsuren gemaakt moeten worden. Gebaseerd op deze factoren, kunt u al ongeveer een inschatting maken van wat het laten plaatsen van een hekwerk u ongeveer zal kosten.

Maar de beste indicatie van de kosten die u kunt verwachten krijgt u via een offerte van Multi Concurrent. Wij laten hierin precies zien hoe de prijs is opgebouwd en wat de kosten per onderdeel zijn. Dit tonen wij u op een overzichtelijke wijze, zodat u beter in kunt schatten wat u kunt verwachten. Hierbij houden wij rekening met uw persoonlijke situatie. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht. Onze vakmannen hebben jaren aan ervaring met het plaatsen van verschillende soorten hekwerken. Zij hebben in diverse situaties gewerkt en altijd de beste oplossing gevonden. Dit zullen zij ook voor u doen. Het aanvragen van een persoonlijke offerte doet u gemakkelijk en snel via onze website. Dit is een fluitje van een cent. Het aanvragen van een persoonlijke offerte kunt u gratis bij ons doen. Bovendien is deze offerte geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast.

Over Multi Concurrent

Bij Multi Concurrent geloven we in stijl en kwaliteit, in het leveren van kundig maatwerk. We zijn gevestigd in Haarlem en zijn een klein team van gedreven jonge mensen. Als aannemers behouden wij relaties met goede vakmensen. Zo kunnen we een houtbewerker of een architect voor u inschakelen. Wij verrichten zelf de basisafwerking, waarbij de materiaalkeuze en stijl met u wordt afgestemd. Daarnaast streven we ernaar om duidelijke afspraken te maken en professioneel te zijn.

Het vinden van goed vakwerk voor een concurrerende prijs is weliswaar niet altijd makkelijk. We denken dat een tevreden klant het liefst alles op papier heeft voor het beginnen aan een bouwproject. Daarmee zijn er geen onaangename verassingen, en staan wij garant voor het afgesproken pakket van taken. We bieden u de mogelijkheid om prefab oplevering te kiezen, maar leveren ook maatwerk.

Als wij in ons netwerk nagaan wie de beste mensen zijn, dan kijken we naar de scholing, de mate van ervaring en de maatschappijen waarvoor ze gewerkt hebben. Een belangrijke pijler van kwaliteit is evengoed de professionaliteit van onze mensen en onze uiterste zorg voor tijdsmanagement. Wij geven graag stijladvies, op de hoogte zijn van de mode is niet genoeg. De klassieke en moderne vormgeving staan vrijwel totaal tegenover elkaar, u kan uit beide kiezen, maar weet u wel waar u voor kiest? Wij begeleiden u graag in dit proces.

Offerte aanvragen

Liever eerst een adviserend gesprek? Neem dan contact met op ons via de contactgegevens hieronder.