Hekwerk plaatsen

Overweegt u om een hekwerk te laten plaatsen? U bent niet de enige. De laatste jaren kiezen meer en meer mensen er voor om een hekwerk te nemen. Daarnaast zijn er ook een hoop mensen die vinden dat hun oude hekwerk aan vervanging toe is. Ook zij laten een nieuw hekwerk plaatsen door een specialist. Een hekwerk vormt een afbakening van uw terrein. Hierbij kan het gaan om een tuin of een erf, maar ook voor ondernemers is een hekwerk een interessante optie. Het vormt een extra vorm van beveiliging voor bijvoorbeeld uw bedrijfsterrein of werkplaats. Zo weet u zeker dat het voor criminelen lastiger is om binnen te komen. Bovendien is het zo voor mensen duidelijk wat uw terrein, tuin of erf is. Zo zijn er nog veel meer redenen te bedenken waarom een hekwerk de moeite waard is, van de uiterlijke kwaliteiten tot aan het gemak.

Wie weet bent u zich op dit moment wel aan het oriënteren op het gebied van een hekwerk laten plaatsen. Hieronder treft u allerlei belangrijke info hierover aan. Ten eerste laten wij u zien wat u kunt verwachten van de kosten die gepaard gaan met het laten plaatsen van een hekwerk. Dit zijn gemiddeldes, want de beste inschatting van de kosten voor u en uw situatie krijgt u als u een offerte aanvraagt. Vervolgens laten we u zien uit welke hekwerk u de keuze hebt. Ook geven we u nog enkele handige tips en laten we zien waarom een hekwerk absoluut de moeite waard is. Via onze website kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. De offertes van Multi Concurrent zijn gratis en u zit nergens aan vast.

Inhoudsopgave

Kosten hekwerk plaatsen

Een hekwerk laten plaatsen gaat gepaard met kosten. Daar ontkomt u niet aan. De kosten die u moet maken, zijn sterk afhankelijk van het type hekwerk dat geplaatst gaat worden. Daarnaast verschilt het ook per hekwerk wat de kosten zijn van het monteren. Het ene hekwerk is nu eenmaal makkelijker te plaatsen dan het andere. Het goedkoopste hekwerk van dit moment is gaashekwerk. Dit heeft een gemiddelde prijs tussen de 3 en 7 euro per meter. Daar kan geen enkel ander soort hekwerk aan tippen. Hierna is houten hekwerk de goedkoopste variant, met een prijs tussen de 40 en 60 euro per vierkante meter. Ook dubbelstaafmat hekwerk heeft gemiddeld ongeveer een dergelijke prijs.

Hierna wordt het wat duurder. Een spijlenhekwerk kost u tussen de 50 en 70 euro per meter. Nog iets duurder is een sierhekwerk. Voor een bedrag tussen de 55 en 75 euro beschikt u over een oogstrelend hekwerk rondom uw tuin of erf. Veel mensen vinden het dan ook niet zo erg om hier extra voor te betalen. Tot slot is er nog balkonhekwerk. Dit type hekwerk heeft de hoogste prijs per meter, maar tegelijkertijd zijn er minder meters van dit hekwerk nodig tijdens de plaatsing. De gemiddelde kosten per meter van een balkonhekwerk liggen tussen de 110 en 130 euro.

Tijdens een hekwerk plaatsen zijn er niet alleen de kosten van het hekwerk zelf, maar ook de montagekosten. Een hekwerk plaatsen kan niet zonder montage. Daarom heeft ieder type hekwerk zijn eigen montagekosten per meter. Het goedkoopst om te monteren is gaashekwerk, met gemiddelde montagekosten tussen de 10 en 25 euro per meter. Deze tarieven gelden ook voor het monteren van sierhekwerk, alhoewel dit type hekwerk van zichzelf een stuk duurder is dan gaashekwerk. Het monteren van zowel een dubbelstaafmat hekwerk als een spijlenhekwerk kost u tussen de 10 en 30 euro. Het monteren van een houten hekwerk kost u tussen de 15 en 25 euro. Hekwerk plaatsen en monteren op uw balkon kost gemiddeld tussen de 20 en 35 euro per meter.

Kosten hekwerk

Welk hekwerk kiest u?

Voordat u een hekwerk laat plaatsen door een specialist, is het een goed idee om na te denken over welk hekwerk het beste bij u en uw situatie past. Hekwerken kunnen diverse functies hebben. Aan u de taak om na te denken over welk soort hekwerk het beste aansluit op uw behoeften. Ten eerste is een hekwerk plaatsen een goede manier om uzelf wat meer privacy te geven in en rondom uw eigen tuin of erf. Een logische keuze hiervoor is houten hekwerk. Dit materiaal past ook goed bij de uitstraling van uw tuin. Maar u kunt ook andere soorten hekwerken, bijvoorbeeld dubbelstaafmat hekwerken of spijlenhekwerken, voorzien van een klimop of een vergelijkbare soort begroeiing. Zo weet u zeker dat u over meer privacy in uw tuin kunt beschikken.

Maar hekwerken kunnen nog meer functies hebben dan dat. Misschien wilt u juist wel een hekwerk laten plaatsen om uw eigen terrein beter te beschermen. Inbraakbeveiliging is één van de meest genoemde redenen waarom mensen een hekwerk laten plaatsen. Van zichzelf is een hekwerk een goede manier om uw nabije omgeving beter te beveiligen. Bovendien is uit meerdere onderzoeken gebleken dat hekwerken van zichzelf al bijzonder preventief werken. Dit effect kan nog eens versterkt worden door een hekwerk van extra beveiligende onderdelen te voorzien. Zo kunt u bijvoorbeeld punten laten plaatsen op metalen hekwerk, maar ook prikkeldraad laten plaatsen is een optie. Hekwerken met een vrij zicht vergroten de kans dat niet alleen u de inbrekers ziet, maar ook uw buren en andere mensen in de omgeving. De kans om als dief betrapt te worden is groter. Hoe hoger een schutting is, hoe lastiger het is voor iemand om er over heen te klimmen. Tot slot kan het zijn dat u een gedeelte van uw tuin of erf wilt afbakenen om hier dieren te laten grazen. In dat geval is gaashekwerk uw beste optie.

Over Multi Concurrent

Hoe werkt het?

Stappenplan

Offerte aanvraag

U vraagt een vrijblijvende offerte aan.

Stappenplan

24 uur antwoord

U krijgt binnen 24 uur antwoord.

Stappenplan

Klus uitvoeren

Bij akkoord voeren wij de klus uit.

Stappenplan

Tevreden klant

Wij gaan pas weg als u tevreden bent.

Heeft u nog vragen?

Aarzel dan niet om contact op te nemen.

Tips voor een hekwerk plaatsen

Als u er zeker van wilt zijn dat een hekwerk plaatsen helemaal top gaat verlopen, kunt u het beste onderstaande tips even lezen. Ten eerste is het een goed idee om u vooraf te oriënteren op wat de regelgeving in uw gemeente is voor het laten plaatsen van een hekwerk. Vaak mag dit wel, maar moet u wel aan enkele voorwaarden voldoen. Dit kan per gemeente verschillen. Daarnaast is het sowieso een goed idee om de plaatsing van uw nieuwe hekwerk over te laten aan een professional op dit vlak. U wilt niet weten hoe vaak wij gezien hebben dat doe-het-zelvers dit zelf probeerden uit te voeren en dit mislukte. Het is moeilijker dan dat het lijkt. Bij een vakman weet u zeker dat het eindresultaat perfect zal zijn. Bovendien kan het al binnen een dag geplaatst zijn. Denk daarnaast goed na over wat u nodig hebt. Hoeveel meter aan hekwerk moet er geplaatst worden? In welke mate is de locatie geschikt voor hekwerken? Kunnen hekwerk palen diep genoeg in de grond?

Hekwerk

Voordelen hekwerk plaatsen

Er zijn veel redenen op te noemen waarom het plaatsen van een hekwerk zo’n goed idee is. Er kleven meerdere voordelen hieraan. Ten eerste geeft het u meer privacy in uw eigen tuin. Hekwerken zien er goed uit en maken uw tuin helemaal af. Bovendien voegen hekwerken een mate van veiligheid toe. U bent zo beter beschermd tegen inbraken en mensen die zich zonder uw toestemming op uw terrein begeven. Uw huisdieren blijven in de tuin en kunnen niet weg lopen. Het ziet er goed uit en voegt ook wat sfeer toe aan uw tuin. U hebt de keuze uit veel materialen, dus er is voor ieder wat wils.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Zoals u hierboven hebt kunnen lezen, kleven er diverse pluspunten aan het laten aanbrengen van hekwerken. Ze passen om diverse soorten omgevingen, van tuinen tot aan bedrijfsterreinen. Bovendien hebt u de keuze uit veel varianten. Zo heeft u ruim de keuze als het gaat om materialen, maar ook om soorten. Zo kunt u het simpel houden, maar u kunt ook kiezen voor sierhekwerk. Er zijn dus genoeg redenen om voor een hekwerk te kiezen. Wie weet bent u na het lezen van dit artikel wel overtuigd van de meerwaarde die een hekwerk voor u kan hebben. Als dit het geval is, bent u bij Multi Concurrent aan het juiste adres. Het plaatsen van hekwerken behoort tot onze diensten. Wij plaatsen hekwerken door heel Nederland. Iedereen kan dus bij ons terecht hiervoor.

Multi Concurrent staat klanten bij tijdens iedere stap van het laten plaatsen van een hekwerk. We houden rekening met uw wensen, en u kunt zelf aangeven wat wij voor u kunnen doen. Zo kunt u bijvoorbeeld aangeven dat u zelf uw hekwerk op gaat halen bij de leverancier, of dat u zelf uw oude hekwerk zal verwijderen. Zo bespaart u ook nog eens op de kosten. U staat er geheel vrij in om deze keuzes te maken. Kiest u voor Multi Concurrent, dan weet u dat u profiteert van de beste prijs – kwaliteit verhouding. Onze specialisten hebben meerdere jaren aan ervaring en voltooien hun klussen altijd tot volle tevredenheid van onze klanten. Hier kunt u er ook één van zijn. Wilt u meer weten over de mogelijkheden op het gebied van hekwerken en hoeveel dit u ongeveer zal gaan kosten? Vraag in dat geval via onze website gratis een offerte aan. Deze offerte is geheel vrijblijvend.

Beoordelingen

Wat klanten over ons zeggen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Stuur ons een vraag door of vraag een vrijblijvende offerte aan via onderstaande contactformulier.