Velux ramen plaatsen

Velux ramen zijn al een tijdje erg populair in Nederland. Zonder al te veel moeite wordt er een raam geplaatst welke zorgt voor extra ventilatie en lichtinval. Wat zijn de gemiddelde kosten voor het laten plaatsen van Velux ramen en welke opties zijn er? Alles hierover vind u op deze pagina.

Ga snel naar

Kosten Velux ramen plaatsen

De prijs voor het laten plaatsen van Velux ramen variëren per glaszetter en per type Velux raam. Er zijn veel verschillende mogelijkheden m.b.t. afmetingen van het een Velux raam. Om enigszins een beeld te geven van de kosten voor het laten plaatsen van een Velux raam door Multi Concurrent, hebben we onderstaand overzicht voor u opgesteld:

Velux dakraam (b x h)Houten Velux ramen
(prijs inclusief btw
en plaatsing)
PVC Velux ramen (prijs inclusief
btw en plaatsing)
55 x 78 cm€ 500 – € 575€ 570 – € 625
66 x 98 cm€ 565 – € 610€ 620 – € 670
78 x 98 cm€ 640 – € 700€ 650 – € 710
78 x 140 cm€ 680 – € 740€ 750 – € 800
94 x 118 cm€ 760 – € 810€ 800 – € 860
94 x 140 cm€ 800 – € 850€ 825 – € 875
114 x 118 cm€ 800 – € 850€ 840 – € 880
114 x 140 cm€ 810 – € 870€ 880 – € 950
134 x 98 cm€ 850 – € 900€ 875 – € 900
134 x 140 cm€ 1.000 – € 1.040€ 1.040 – € 1.100

*Bovenstaande prijzen zijn een gemiddelde ter indicatie. Voor exacte prijzen raden we u aan een vrijblijvende offerte bij ons op te vragen.

Waarop letten bij plaatsen Velux ramen?

Hebt u interesse in het laten plaatsen van een Velux raam? Er zijn een aantal dingen waar u goed op dient te letten bij het kiezen van het juiste Velux raam. Deze punten leest u hier:

Juiste maat
Kies de juiste maat voor de kamer waar het Velux raam zal worden geplaatst. Het raam dient voldoende ventilatie en daglicht te geven aan de desbetreffende kamer.

Balken
Lopen er horizontale balken door uw dak? Dan is het slim een Velux raam te kiezen dat precies tussen de horizontale balken in past. Het is niet noodzakelijk, daar de dakconstructie kan worden aangepast, maar het scheelt u veel extra kosten.

Vochtige ruimtes
In vochtige ruimtes raden we aan om te kiezen voor de kunststof variant van Velux (GGU dakraam). Een kunststof dakraam is voorzien van een 3mm coating – een toplaag van polyurethaan. Dankzij deze coating heeft het dakraam gegarandeerd een lange levensduur, zelfs in de meest vochtige ruimtes.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bent u geïnteresseerd in het laten plaatsen van een Velux raam in uw woning? Multi Concurrent heeft meerdere erkende en ervaren glaszetters in dienst die deze klus gemakkelijk voor u uitvoeren. Wij streven ernaar uw project zorgvuldig en professioneel uit te voeren, voor een zo laag mogelijke prijs. Het is slim om uw projecten m.b.t. glas uit te besteden aan een professionele glaszetter.

Wij streven ernaar u binnen drie werkdagen te voorzien van een vrijblijvende offerte.

Vrijblijvende offerte?

Velux ramen laten plaatsen door Multi Concurrent

Wilt u Velux ramen laten plaatsen door een ervaren glasspecialist? De vakmannen van Multi Concurrent werken professioneel en nauwkeurig om uw glas zo optimaal mogelijk te plaatsen.
Voor meer informatie of het aanvragen van een vrijblijvende offerte kunt u direct contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar via ons contactformulier op deze website, onder de knop “contact”. Telefonisch zijn wij bereikbaar op telefoonnummer: 06-40125121 en per e-mail zijn wij bereikbaar op e-mailadres: info@multiconcurrent.nl.

Over Multi Concurrent

Bij Multi Concurrent geloven we in stijl en kwaliteit, in het leveren van kundig maatwerk. We zijn gevestigd in Haarlem en zijn een klein team van gedreven jonge mensen. Als aannemers behouden wij relaties met goede vakmensen. Zo kunnen we een houtbewerker of een architect voor u inschakelen. Wij verrichten zelf de basisafwerking, waarbij de materiaalkeuze en stijl met u wordt afgestemd. Daarnaast streven we ernaar om duidelijke afspraken te maken en professioneel te zijn.

Het vinden van goed vakwerk voor een concurrerende prijs is weliswaar niet altijd makkelijk. We denken dat een tevreden klant het liefst alles op papier heeft voor het beginnen aan een bouwproject. Daarmee zijn er geen onaangename verassingen, en staan wij garant voor het afgesproken pakket van taken. We bieden u de mogelijkheid om prefab oplevering te kiezen, maar leveren ook maatwerk.

Als wij in ons netwerk nagaan wie de beste mensen zijn, dan kijken we naar de scholing, de mate van ervaring en de maatschappijen waarvoor ze gewerkt hebben. Een belangrijke pijler van kwaliteit is evengoed de professionaliteit van onze mensen en onze uiterste zorg voor tijdsmanagement. Wij geven graag stijladvies, op de hoogte zijn van de mode is niet genoeg. De klassieke en moderne vormgeving staan vrijwel totaal tegenover elkaar, u kan uit beide kiezen, maar weet u wel waar u voor kiest? Wij begeleiden u graag in dit proces.

Offerte aanvragen