Offerte glas

Een goede voorbereiding is het halve werk, dus begint u met het opvragen van meerdere offertes voor uw glasproject. Maar waarom is het opvragen van offertes noodzakelijk en welke informatie kunt u vinden in een offerte voor glas? Alle informatie m.b.t. glasoffertes vind u op deze pagina.

Ga snel naar

Waarom een offerte voor glas opvragen?

Het aanvragen van een of meerdere offertes voor glas is noodzakelijk om goed inzicht te krijgen in de noodzakelijke werkzaamheden, de bijbehorende kosten en de tijdsplanning van het project.

Door meerdere offertes op te vragen en te vergelijken behaalt u onderstaande voordelen:

Bespaar geld door vergelijking offertes
Door meerdere offertes aan te vragen en intensief te vergelijken kun je bij sommige projecten tot wel 40% op de totale kosten besparen. Simpelweg door het inzicht dat de offertes u geven.

Geen onvoorziene kosten
Door uw project zo goed mogelijk over te brengen aan de glasspecialist kan een zo goed mogelijke op maat gemaakte offerte aan u worden toegekend. Zo weet u zeker dat alle werkzaamheden zijn opgenomen in de offerte en u niet na oplevering van het glasproject plots voor verrassingen komt te staan.

Welke informatie vindt u in een glasofferte?

Doorgaans vindt u alle benodigde informatie in een offerte voor glas, denk hierbij o.a. aan onderstaande punten:

Mist u één of meerdere van bovenstaande punten in de offerte(s) die u hebt ontvangen? Vraag hiernaar bij de glaszetter. Schroom niet en verzoek om een nieuwe offerte waarin bovenstaande punten volledig zijn opgenomen. Zo weet u zeker dat u alle benodigde informatie hebt.

Vergelijk offertes

Door meerdere offertes aan te vragen en intensief te vergelijken kun je bij sommige projecten tot wel 40% op de totale kosten besparen. Simpelweg door het inzicht dat de offertes u geven.

Vrijblijvende offerte?

Offerte aanvragen bij Multi Concurrent

Multi Concurrent heeft meerdere erkende en ervaren glaszetters in dienst. Wij streven ernaar uw project zorgvuldig en professioneel uit te voeren, voor een zo laag mogelijke prijs. Het is slim om uw projecten m.b.t. glas uit te besteden aan een professionele glaszetter.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte op bij ons, zodat u weet waar u aan toe bent. Wij zijn bereikbaar via ons contactformulier op deze website, onder de knop “contact”. Telefonisch zijn wij bereikbaar op telefoonnummer: 06-40125121 en per e-mail zijn wij bereikbaar op e-mailadres: info@multiconcurrent.nl.

Wij streven ernaar u binnen drie werkdagen te voorzien van een vrijblijvende offerte.

Over Multi Concurrent

Bij Multi Concurrent geloven we in stijl en kwaliteit, in het leveren van kundig maatwerk. We zijn gevestigd in Haarlem en zijn een klein team van gedreven jonge mensen. Als aannemers behouden wij relaties met goede vakmensen. Zo kunnen we een houtbewerker of een architect voor u inschakelen. Wij verrichten zelf de basisafwerking, waarbij de materiaalkeuze en stijl met u wordt afgestemd. Daarnaast streven we ernaar om duidelijke afspraken te maken en professioneel te zijn.

Het vinden van goed vakwerk voor een concurrerende prijs is weliswaar niet altijd makkelijk. We denken dat een tevreden klant het liefst alles op papier heeft voor het beginnen aan een bouwproject. Daarmee zijn er geen onaangename verassingen, en staan wij garant voor het afgesproken pakket van taken. We bieden u de mogelijkheid om prefab oplevering te kiezen, maar leveren ook maatwerk.

Als wij in ons netwerk nagaan wie de beste mensen zijn, dan kijken we naar de scholing, de mate van ervaring en de maatschappijen waarvoor ze gewerkt hebben. Een belangrijke pijler van kwaliteit is evengoed de professionaliteit van onze mensen en onze uiterste zorg voor tijdsmanagement. Wij geven graag stijladvies, op de hoogte zijn van de mode is niet genoeg. De klassieke en moderne vormgeving staan vrijwel totaal tegenover elkaar, u kan uit beide kiezen, maar weet u wel waar u voor kiest? Wij begeleiden u graag in dit proces.

Offerte aanvragen

Liever eerst een adviserend gesprek? Neem dan contact met op ons via de contactgegevens hieronder.