Offerte glas

Een goede voorbereiding is het halve werk, dus begint u met het opvragen van meerdere offertes voor uw glasproject. Maar waarom is het opvragen van offertes noodzakelijk en welke informatie kunt u vinden in een offerte voor glas? Alle informatie m.b.t. glasoffertes vind u op deze pagina.

Inhoudsopgave

Waarom een offerte voor glas opvragen?

Het aanvragen van een of meerdere offertes voor glas is noodzakelijk om goed inzicht te krijgen in de noodzakelijke werkzaamheden, de bijbehorende kosten en de tijdsplanning van het project.

Door meerdere offertes op te vragen en te vergelijken behaalt u onderstaande voordelen:

 • Bespaar geld door vergelijking offertes
  Door meerdere offertes aan te vragen en intensief te vergelijken kun je bij sommige projecten tot wel 40% op de totale kosten besparen. Simpelweg door het inzicht dat de offertes u geven.
 • Geen onvoorziene kosten
  Door uw project zo goed mogelijk over te brengen aan de glasspecialist kan een zo goed mogelijke op maat gemaakte offerte aan u worden toegekend. Zo weet u zeker dat alle werkzaamheden zijn opgenomen in de offerte en u niet na oplevering van het glasproject plots voor verrassingen komt te staan.

Glas

Welke informatie vindt u in een glasofferte?

Doorgaans vindt u alle benodigde informatie in een offerte voor glas, denk hierbij o.a. aan onderstaande punten:

 • Werkzaamheden
 • Materiaalkosten
 • Prijsopbouw
 • Voorrijkosten
 • BTW
 • Planning

Mist u één of meerdere van bovenstaande punten in de offerte(s) die u hebt ontvangen? Vraag hiernaar bij de glaszetter. Schroom niet en verzoek om een nieuwe offerte waarin bovenstaande punten volledig zijn opgenomen. Zo weet u zeker dat u alle benodigde informatie hebt.

Over Multi Concurrent

Hoe werkt het?

Stappenplan

Offerte aanvraag

U vraagt een vrijblijvende offerte aan.

Stappenplan

24 uur antwoord

U krijgt binnen 24 uur antwoord.

Stappenplan

Klus uitvoeren

Bij akkoord voeren wij de klus uit.

Stappenplan

Tevreden klant

Wij gaan pas weg als u tevreden bent.

Heeft u nog vragen?

Aarzel dan niet om contact op te nemen.

Vergelijk offertes

Door meerdere offertes aan te vragen en intensief te vergelijken kun je bij sommige projecten tot wel 40% op de totale kosten besparen. Simpelweg door het inzicht dat de offertes u geven.

Offerte aanvragen bij Multi Concurrent

Multi Concurrent heeft meerdere erkende en ervaren glaszetters in dienst. Wij streven ernaar uw project zorgvuldig en professioneel uit te voeren, voor een zo laag mogelijke prijs. Het is slim om uw projecten m.b.t. glas uit te besteden aan een professionele glaszetter.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte op bij ons, zodat u weet waar u aan toe bent. Wij zijn bereikbaar via ons contactformulier op deze website, onder de knop “contact”. Telefonisch zijn wij bereikbaar op telefoonnummer: 06-40125121 en per e-mail zijn wij bereikbaar op e-mailadres: info@multiconcurrent.nl.

Wij streven ernaar u binnen drie werkdagen te voorzien van een vrijblijvende offerte.

Beoordelingen

Wat klanten over ons zeggen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Stuur ons een vraag door of vraag een vrijblijvende offerte aan via onderstaande contactformulier.