Glas polijsten

Wanneer uw ramen erg vervuild zijn of licht bekrast zijn door bijvoorbeeld een boom naast uw woning, is het laten polijsten van het glas een goede optie. Door het glas te laten polijsten is wordt het glas op een vrij simpele wijze hersteld. Meer informatie over het laten polijsten van uw glas door een glaszetter en de kosten hiervan, leest u op deze pagina. Lees snel verder.

Inhoudsopgave

Glas polijsten kosten

Glas is kwetsbaar voor krasvorming. Wanneer uw glas bekrast is kan dit een grote stoorfactor zijn voor veel mensen. We zien vaak dat het glas bij dergelijke schade volledig wordt vervangen voor nieuw glas, maar dit is in veel gevallen onnodig. Het laten polijsten van het glas in uw raam kan ervoor zorgen dat het glas volledig herstelt voor aanzienlijk lagere kosten dan het nieuw laten plaatsen van een raam. Hieronder ziet u de gemiddelde prijsindicatie voor het laten polijsten van glas door een ervaren glaszetter van Multi Concurrent:

Hoeveelheid glas te polijstenGemiddelde prijs inclusief btw en voorrijkostenBenodigde polijst tijd
1 - 2 ramen€ 2001 - 1.5 uur
3 - 4 ramen€ 2502 - 2.5 uur
5 - 6 ramen€ 3002.5 - 3.5 uur

*Bovenstaande prijzen zijn een gemiddelde ter indicatie. Voor exacte prijzen raden we u aan een vrijblijvende offerte bij ons op te vragen.

Glas

Waarom glas laten polijsten door een glaszetter?

Omdat glas polijsten precisiewerk is, laten veel mensen het over aan een glaszetter. De glaszetters van Multi Concurrent maken gebruik van speciale polijstmachines die ervoor zorgen dat alle oneffenheden worden weggepoetst.

Hoe gaat onze glaszetter te werk?

Stap 1: Wanneer een glaszetter de ramen gaat polijsten zorgt hij ervoor dat de oppervlakte goed schoon wordt gemaakt;
Stap 2: De glaszetter maakt gebruik van een polijstkop waar polijstpasta op wordt gesmeerd en een spuitfles die gevuld is met water;
Stap 3: Wanneer de polijstmachine aan wordt gezet, poetst de glaszetter met een roterende beweging de krassen van het raam. Door de roterende beweging van de machine kan het voorkomen dat het glas heet wordt.

Om het glas af te laten koelen wordt de spuitfles gebruikt.

Over Multi Concurrent

Hoe werkt het?

Stappenplan

Offerte aanvraag

U vraagt een vrijblijvende offerte aan.

Stappenplan

24 uur antwoord

U krijgt binnen 24 uur antwoord.

Stappenplan

Klus uitvoeren

Bij akkoord voeren wij de klus uit.

Stappenplan

Tevreden klant

Wij gaan pas weg als u tevreden bent.

Heeft u nog vragen?

Aarzel dan niet om contact op te nemen.

Tips bij het polijsten van glas

Bij het polijsten van glas is het uiteraard belangrijk dat dit goed gebeurt, maar ook het onderhouden van het glas is van belang. Hieronder geven wij een aantal tips over het polijsten van glas en het onderhoud:

  • Ga zelf aan de slag bij kleine krasjes
    Hebt u vaak last van steenslag of waait er veel zand tegen uw ramen aan? Deze kleine krasjes zijn vervelend en hierdoor worden er vaak reparaties verricht. Omdat u niet continu een glaszetter bij de hand hebt, is het een tip om een uitgebreid glas reparatie setje thuis te hebben liggen. Zo gaat u voor de kleine krasjes zelf aan de slag en wanneer het té extreem wordt, schakelt u een glaszetter in.
  • Houd het glas schoon
    Ramen zitten in uw woning om naar buiten te kijken en voor het lichtinval naar binnen, maar dan moeten ze wel schoon en krasvrij zijn. Naast het polijsten van glas is het ook een tip om uw ramen regelmatig te wassen. Op deze manier voorkomt u aanslag en blijven de ruiten helder en schoon.

Voordelen glas polijsten

Glas polijsten is de ideale oplossing tegen krassen, maar glas laten polijsten heeft nog meer voordelen t.o.v. nieuw glas laten plaatsen, namelijk:

  • Het glas ziet er weer als nieuw uit;
  • Het laten polijsten van glas is in verhouding met een nieuw raam een stuk goedkoper;
  • Laat u het polijsten aan een specialist over, dan ontvangt u hoogwaardige kwaliteit door kennis en ervaring;
  • Met het polijsten van glas bespaart u niet alleen geld, maar ook tijd omdat het glas niet volledig vervangen hoeft te worden. Het project is dus kleiner en voordeliger.

HR++ glas

Glas laten polijsten door Multi Concurrent

Wilt u uw beschadigde ramen laten polijsten door een ervaren en professionele glaszetter? Multi Concurrent werkt met vakkundige glaszetters die uw ramen binnen een mum van tijd weer helder en krasvrij opleveren. Voor meer informatie of het aanvragen van een vrijblijvende offerte kunt u direct contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar via ons contactformulier op deze website, onder de knop “contact”. Telefonisch zijn wij bereikbaar op telefoonnummer: 06-40125121 en per e-mail zijn wij bereikbaar op e-mailadres: info@multiconcurrent.nl.

Beoordelingen

Wat klanten over ons zeggen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Stuur ons een vraag door of vraag een vrijblijvende offerte aan via onderstaande contactformulier.