Offerte verbouwing

Wilt u gaan verbouwen? Dan wilt u natuurlijk eerst weten wat een verbouwing gaat kosten. Omdat er zoveel verschillende factoren zijn die de totale kosten bepalen, doet u er goed aan om een offerte voor uw verbouwing aan te vragen. Zo weet u precies wat uw verbouwing gaat kosten en komt u niet voor verrassingen te staan. Wilt u meer informatie over hoe een offerte voor een verbouwing aan te vragen? Dat leest u op deze pagina.

Inhoudsopgave

Waarom een verbouwing offerte aanvragen?

U wilt natuurlijk precies weten wat uw verbouwing gaat kosten. Omdat er zoveel factoren komen kijken bij een verbouwing is het natuurlijk niet te doen om een exacte prijs voor iedereen op te geven. Bij Multi Concurrent kunt u een geheel vrijblijvende offerte aanvragen. Dit betekent dat nadat u een prijs voor uw verbouwing heeft gevraagd, u een exacte prijsopgave via de mail kan verwachten. Wilt u de verbouwing niet uit laten voeren? Geen probleem en wij vallen u niet lastig.

Ons advies is dan ook om meerdere offertes aan te vragen bij meerdere concurrenten. Wij zijn er van overtuigt dat wij de goedkopste aannemer zijn en schuilen dus niet achter rare constructies. Onze prijs-kwaliteitverhouding spreekt voor zich.

Offerte verbouwing

Offerte verbouwen aanvragen Multi Concurrent

Buiten dat wij echt het allergoedkoopst zijn zonder in te boeten op kwaliteit, zijn de volgende sterke punten van Multi Concurrent doorslaggevend:

 • Geheel vrijblijvend is ook echt vrijblijvend. Zo vallen wij u niet lastig of dergelijke;
 • Erkende verbouwers die in het bezit zijn van alle benodigde certificaten;
 • Transparant aannemersbedrijf, bij ons geen verrassingen;
 • Wij staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel;
 • Jarenlange ervaring met verschillende verbouwingen;
 • Voordelige en concurrende tarieven.

­
Als u dus op zoek bent naar een betaalbare en transparante verbouwbedrijf, dan bent u bij Multi Concurrent aan het juiste adres. Vraag vandaag nog een vrijblijvende verbouwing offerte aan waarna u binnen 24 uur antwoord kunt verwachten

Hoe werkt het aanvragen van verbouwing offertes?

 1. Vraag een vrijblijvende offerte aan
 2. Binnen 24 uur krijgt u een offerte op maat
 3. U vraagt meerdere offertes aan om te vergelijken
 4. Wilt u het project uit laten voeren door Multi Concurrent? Geef ons dan even een belletje of mail ons
 5. Heeft u nog vragen? Wij helpen u graag

­

Hoe verbouwing offertes te vergelijken?

U heeft meerdere offertes t.b.v. uw verbouwing aangevraagd maar hoe vergelijkt u deze offertes op de juiste manier? Hoe weet u bijvoorbeeld of een bouwbedrijf meer kwaliteit levert of waar mag u op letten bij de verscheidene offertes? Hieronder vindt u een handige overzicht waarmee u precies weet waar u op mag letten bij het vergelijken van verschillende offertes qua verbouwingen. Wilt u iets weten hoe uw huidige offerte aanvraag bij Multi Concurrent? Aarzel dan niet om deze vragen stellen, wij helpen u graag!

 1. Zijn alle werkzaamheden inbegrepen?
 2. Totale kosten inclusief- of exclusief btw?
 3. Zijn alle materialen inbegrepen?
 4. Kijk naar de begindatum maar ook naar de einddatum van uw verbouwing.
 5. Alle keurmerken en certificaten aanwezig?
 6. Garantie inbegrepen op alle materialen en werkzaamheden?
 7. Totale kosten inclusief m2, arbeidsuren en meters?

­
Bekijk dus elke offerte kritisch, de ene offerte is namelijk de andere niet. Bij ons is het kostenplaatje altijd (voor particulieren) inclusief btw, materialen en arbeidsuren.

Over Multi Concurrent

Hoe werkt het?

Stappenplan

Offerte aanvraag

U vraagt een vrijblijvende offerte aan.

Stappenplan

24 uur antwoord

U krijgt binnen 24 uur antwoord.

Stappenplan

Klus uitvoeren

Bij akkoord voeren wij de klus uit.

Stappenplan

Tevreden klant

Wij gaan pas weg als u tevreden bent.

Heeft u nog vragen?

Aarzel dan niet om contact op te nemen.

Multi Concurrent: voor al uw verbouwingen

Bij Multi Concurrent kunt u terecht voor al verbouwingen maar ook voor andere aannemer diensten. Zo kunnen wij u helpen met uw dakbedekking, schilderwerk en met een nieuwe dakopbouw. Zoekt u dus een aannemer een complete verbouwing of alleen voor een bepaald onderdeel van uw verbouwing zodat u de rest van de verbouwing zelf uit kunt voeren? Kies voor Multi Concurrent Voor beide gevallen werkt een offerte aanvragen hetzelfde.

Wilt u liever dat wij eerst langs komen om op locatie te bekijken wat er precies mag gebeuren qua verbouwen, dan doen wij dit natuurlijk ook geheel vrijblijvend en kosteloos. Heeft u weinig verstand van verbouwingen en weet u niet precies hoe een offerte aan te vragen? Bel ons dan even op en wij komen bij u langs om te vragen wat uw wensen zijn. Wij zijn het aannemersbedrijf voor u en klant tevredenheid staat bij ons heel hoog in het vaandel.

Offertes vergelijken

Verschillen in offerte aannemers

Als je voor het eerst ervaart dat de prijzen die je tegenkomt bij de offerte controleren zo verschillend zijn kan het nogal confronterend zijn. Iedereen heeft een verhaal voor je klaar waarom zijn of haar prijs goed is. Misschien heeft die ander zelfs een reactie op de prijs van een ander. Dit zijn altijd processen die niet handig zijn om je in te laten betrekken, omdat het ene bedrijf nu eenmaal anders tegen een project aankijkt dan een ander bedrijf. En het ene bedrijf werkt nu eenmaal efficiënter dan de andere of neemt genoegen met minder winst. Ook kunnen de bedrijven verschillende kwaliteit leveren. Daarnaast kan het bedrag in de offerte voorzien zijn van verschillende kosten om de algemene kosten te dekken.

Als u offertes gaat vergelijken komt u erachter dat de prijzen enorm kunnen variëren. Dit kan nogal raar overkomen maar hoe weet u of u de juiste aannemer kiest? Elke aannemer heeft een eigen verhaal over waarom zijn of haar prijs de juiste is. Het komt zelfs vaak voor, dat een aannemer een reactie geeft op een prijs van een ander aannemersbedrijf. Aannemers kijken anders tegen een project dan een ander bedrijf en het ene bedrijf werkt nu eenmaal efficiënter dan de andere of neemt genoegen met minder winst. Ook kunnen verschillende bedrijven natuurlijk lagere kwaliteit leveren. Daarnaast kan het bedrag in de offerte voorzien zijn van verschillende kosten om de algemene kosten te dekken.

Bij Multi Concurrent weet u dat u de beste kwaliteit voor de laagste prijs krijgt. Dit komt omdat wij laag kunnen inkopen en onze erkende verbouwers jarenlange ervaring hebben. Zo zijn onze verbouwers dus sneller dan die van veel concurrenten en kunnen wij de arbeidsuren laag houden.

Veelgestelde vragen offerte verbouwing

 1. Komen jullie ook langs voor een offerte?
  Jazeker, wij komen graag langs om vrijblijvende een verbouwing offerte op maat te maken.
 2. Kost een offerte aanvragen voor een verbouwing ook geld?
  Nee, het aanvragen van verbouw offertes zijn geheel vrijblijvend en kosteloos.
 3. Zijn er nog bepaalde keurmerken waar ik op moet letten?
  Een keurmerk zegt natuurlijk iets over het bedrijf waar u zaken mee doet. Let altijd op het keurmerk van Bouwgarant en Keurmerk Kwaliteitsvakman.
 4. Hoe lang krijg ik garantie?
  Het is lastig om een gemiddelde garantietermijn aan te geven aangezien er vele soorten verbouwingen zijn. Wij zijn altijd rechtvaardig dus bespreken wij met u tevoren wat de garantietermijnen zijn en op wat voor werkzaamheden.
 5. Zijn alle werkzaamheden inbegrepen op de offerte?
  Jazeker, zelfs de voorrij- en afvoerkosten zijn ingebrepen in uw offerte. Bij Multi Concurrent geen verrassingen.
 6. Als ik akkoord ga met een offerte, is deze dan bindend?
  Jazeker, voor beide partijen. Wij houden ons aan onze afspraak en wij verwachten hetzelfde van u kant.

­

Beoordelingen

Wat klanten over ons zeggen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Stuur ons een vraag door of vraag een vrijblijvende offerte aan via onderstaande contactformulier.