Constructieberekening dakterras

Veel mensen dromen van een prachtig dakterras om in de zomer heerlijk te kunnen genieten van de ondergaande avondzon onder genot van een hapje en een drankje, heerlijk. Bij het aanleggen van een dakterras is het logischerwijs van belang dat uw dak een dakterras in gewicht kan dragen. Om dit volledig te verzekeren is een constructieberekening voor uw dakterras nodig. Meer informatie over de constructieberekening voor een dakterras en wat Multi Concurrent voor u kan betekenen, leest u op deze pagina.

Inhoudsopgave

Constructieberekening bij aanleggen dakterras

Het aanleggen van een dakterras biedt u een extra ruimte in uw woning om te kunnen verblijven, zonder daarvoor een aanbouw te realiseren. Zeker in de zomermaanden kan een dakterras een goed alternatief zijn. Het aanleggen van een dakterras heeft invloed op uw dak en het is dan ook van belang dat uw dak het gewicht van een dakterras kan dragen. Multi Concurrent weet wat er komt kijken bij het aanleggen van een dakterras en wij verzorgen voor u de volledige documentatie. De constructieberekening, bouwtekening, omgevingsaanvraag én het uitvoeren van de werkzaamheden kunt u met een gerust hart aan ons over laten.

Dakterras constructieberekening Multi Concurrent

Constructieberekening dakterras uitbesteden aan Multi Concurrent

Multi Concurrent biedt u het gemak en comfort van alle diensten onder één dak. Onze ervaren constructeur verzorgt voor u een professionele constructieberekening en met hetzelfde gemak verzorgen wij voor u de omgevingsvergunning welke vóór aanvang van de werkzaamheden goedgekeurd dient te zijn. Natuurlijk biedt Multi Concurrent daarnaast professionele vaklieden om uw aanbouw van A tot Z volledig te verzorgen. Wat een gemak, alles onder één dak!

Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag ons om een gratis en vrijblijvende offerte. Vul ons contactformulier op deze website in of mail ons via info@multiconcurrent.nl. Telefonisch zijn wij bereikbaar op telefoonnummer 06-40125121.

Zelf een constructieberekening voor een dakterras maken

Een constructieberekening maken is specialistisch werk. Het is belangrijk dat dit deze berekeningen professioneel en foutloos zijn. De constructieberekening zelf maken is vrijwel geen optie en geeft als risico dat één fout in de berekening destructieve gevolgen kan hebben voor uw gehele woning. Als u het aan Multi Concurrent vraagt, raden wij u zeer sterk af om de constructieberekening zelf te maken. De dragende constructie van uw woning is de basis van uw thuis, kies daarom voor een professionele aanpak en laat de constructie berekening maken door de vakkundige constructeur van Multi Concurrent.

Over Multi Concurrent

Hoe werkt het?

Stappenplan

Offerte aanvraag

U vraagt een vrijblijvende offerte aan.

Stappenplan

24 uur antwoord

U krijgt binnen 24 uur antwoord.

Stappenplan

Klus uitvoeren

Bij akkoord voeren wij de klus uit.

Stappenplan

Tevreden klant

Wij gaan pas weg als u tevreden bent.

Heeft u nog vragen?

Aarzel dan niet om contact op te nemen.

Kosten constructieberekening dakterras

Het laten maken van een constructieberekening voor een dakterras brengt kosten met zich mee. Deze kosten kan Multi Concurrent voordelig houden dankzij de samenwerking met onze eigen constructeur. Voor u is dit dus een mooi bijkomend voordeel wanneer u kiest voor Multi Concurrent.
De gemiddelde kosten voor een constructieberekening ten behoeve van een dakterras ziet u in onderstaande tabel:

Benodigd documentKostenindicatie
Constructieberekening aanbouw€ 250 - € 410
Legeskosten omgevingsvergunningAfhankelijk per gemeente, +/- € 350

*Bovenstaande kosten zijn een gemiddelde ter indicatie. Afhankelijk van uw situatie kunnen deze kosten lager of hoger uitvallen. Neem contact op voor meer informatie over de specifieke kosten voor uw aanbouw

Omgevingsvergunning dakterras verzorgen

Wanneer u overweegt om een dakterras te laten aanleggen is het belangrijk om goed te informeren bij uw gemeente of een omgevingsvergunning vereist is. In veel gevallen is dit wel het geval. Is een omgevingsvergunning voor uw gewenste dakterras nodig en vind u het lastig om dit zelf te regelen? Multi Concurrent verzorgt de aanvraag volledig voor u, inclusief de benodigde documentatie! De constructieberekening, bouwtekening(en) en eventuele aanvullende documenten leveren tezamen met de vergunningsaanvraag in. Na afgifte van de omgevingsvergunning plannen wij de werkzaamheden voor de aanleg van uw dakterras zo snel mogelijk in. Voor u het weet geniet u van een heerlijke zomeravond op uw nieuwe dakterras!

Dakterras

Vrijblijvende offerte aanvragen bij Multi Concurrent

Wilt u graag een dakterras aanleggen aan uw woning en wilt u verzekerd zijn van een veilige en duurzame bouw? De constructieberekening voor uw dakterras is de basis van uw project. Het is belangrijk dat deze berekeningen door een professionele constructeur worden opgemaakt. Bij Multi Concurrent werken wij al jaren met onze vaste constructeur, een ware vakman.
Wilt u een vrijblijvende offerte voor de constructieberekening van uw dakterras ontvangen? Naast de constructieberekening ook de omgevingsaanvraag en de aanleg van het dakterras door Multi Concurrent laten verzorgen? Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag ons om een gratis en vrijblijvende offerte. Vul ons contactformulier op deze website in of mail ons via info@multiconcurrent.nl. Telefonisch zijn wij bereikbaar op telefoonnummer 06-40125121.

Beoordelingen

Wat klanten over ons zeggen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Stuur ons een vraag door of vraag een vrijblijvende offerte aan via onderstaande contactformulier.