Constructieberekening dakterras

Veel mensen dromen van een prachtig dakterras om in de zomer heerlijk te kunnen genieten van de ondergaande avondzon onder genot van een hapje en een drankje, heerlijk. Bij het aanleggen van een dakterras is het logischerwijs van belang dat uw dak een dakterras in gewicht kan dragen. Om dit volledig te verzekeren is een constructieberekening voor uw dakterras nodig. Meer informatie over de constructieberekening voor een dakterras en wat Multi Concurrent voor u kan betekenen, leest u op deze pagina.

Ga snel naar

Constructieberekening bij aanleggen dakterras

Het aanleggen van een dakterras biedt u een extra ruimte in uw woning om te kunnen verblijven, zonder daarvoor een aanbouw te realiseren. Zeker in de zomermaanden kan een dakterras een goed alternatief zijn. Het aanleggen van een dakterras heeft invloed op uw dak en het is dan ook van belang dat uw dak het gewicht van een dakterras kan dragen. Multi Concurrent weet wat er komt kijken bij het aanleggen van een dakterras en wij verzorgen voor u de volledige documentatie. De constructieberekening, bouwtekening, omgevingsaanvraag én het uitvoeren van de werkzaamheden kunt u met een gerust hart aan ons over laten.

Constructieberekening dakterras uitbesteden aan Multi Concurrent

Multi Concurrent biedt u het gemak en comfort van alle diensten onder één dak. Onze ervaren constructeur verzorgt voor u een professionele constructieberekening en met hetzelfde gemak verzorgen wij voor u de omgevingsvergunning welke vóór aanvang van de werkzaamheden goedgekeurd dient te zijn. Natuurlijk biedt Multi Concurrent daarnaast professionele vaklieden om uw aanbouw van A tot Z volledig te verzorgen. Wat een gemak, alles onder één dak!

Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag ons om een gratis en vrijblijvende offerte. Vul ons contactformulier op deze website in of mail ons via info@multiconcurrent.nl. Telefonisch zijn wij bereikbaar op telefoonnummer 06-40125121.

Zelf een constructieberekening voor een dakterras maken

Een constructieberekening maken is specialistisch werk. Het is belangrijk dat dit deze berekeningen professioneel en foutloos zijn. De constructieberekening zelf maken is vrijwel geen optie en geeft als risico dat één fout in de berekening destructieve gevolgen kan hebben voor uw gehele woning. Als u het aan Multi Concurrent vraagt, raden wij u zeer sterk af om de constructieberekening zelf te maken. De dragende constructie van uw woning is de basis van uw thuis, kies daarom voor een professionele aanpak en laat de constructie berekening maken door de vakkundige constructeur van Multi Concurrent.

Kosten constructieberekening dakterras

Het laten maken van een constructieberekening voor een dakterras brengt kosten met zich mee. Deze kosten kan Multi Concurrent voordelig houden dankzij de samenwerking met onze eigen constructeur. Voor u is dit dus een mooi bijkomend voordeel wanneer u kiest voor Multi Concurrent.
De gemiddelde kosten voor een constructieberekening ten behoeve van een dakterras ziet u in onderstaande tabel:

Benodigd documentKostenindicatie
Constructieberekening aanbouw€ 250 – € 410
Legeskosten omgevingsvergunningAfhankelijk per gemeente, +/- € 350

*Bovenstaande kosten zijn een gemiddelde ter indicatie. Afhankelijk van uw situatie kunnen deze kosten lager of hoger uitvallen. Neem contact op voor meer informatie over de specifieke kosten voor uw aanbouw

Omgevingsvergunning dakterras verzorgen

Wanneer u overweegt om een dakterras te laten aanleggen is het belangrijk om goed te informeren bij uw gemeente of een omgevingsvergunning vereist is. In veel gevallen is dit wel het geval. Is een omgevingsvergunning voor uw gewenste dakterras nodig en vind u het lastig om dit zelf te regelen? Multi Concurrent verzorgt de aanvraag volledig voor u, inclusief de benodigde documentatie! De constructieberekening, bouwtekening(en) en eventuele aanvullende documenten leveren tezamen met de vergunningsaanvraag in. Na afgifte van de omgevingsvergunning plannen wij de werkzaamheden voor de aanleg van uw dakterras zo snel mogelijk in. Voor u het weet geniet u van een heerlijke zomeravond op uw nieuwe dakterras!

Vrijblijvende offerte?

Over Multi Concurrent

Bij Multi Concurrent geloven we in stijl en kwaliteit, in het leveren van kundig maatwerk. We zijn gevestigd in Haarlem en zijn een klein team van gedreven jonge mensen. Als aannemers behouden wij relaties met goede vakmensen. Zo kunnen we een houtbewerker of een architect voor u inschakelen. Wij verrichten zelf de basisafwerking, waarbij de materiaalkeuze en stijl met u wordt afgestemd. Daarnaast streven we ernaar om duidelijke afspraken te maken en professioneel te zijn.

Het vinden van goed vakwerk voor een concurrerende prijs is weliswaar niet altijd makkelijk. We denken dat een tevreden klant het liefst alles op papier heeft voor het beginnen aan een bouwproject. Daarmee zijn er geen onaangename verassingen, en staan wij garant voor het afgesproken pakket van taken. We bieden u de mogelijkheid om prefab oplevering te kiezen, maar leveren ook maatwerk.

Als wij in ons netwerk nagaan wie de beste mensen zijn, dan kijken we naar de scholing, de mate van ervaring en de maatschappijen waarvoor ze gewerkt hebben. Een belangrijke pijler van kwaliteit is evengoed de professionaliteit van onze mensen en onze uiterste zorg voor tijdsmanagement. Wij geven graag stijladvies, op de hoogte zijn van de mode is niet genoeg. De klassieke en moderne vormgeving staan vrijwel totaal tegenover elkaar, u kan uit beide kiezen, maar weet u wel waar u voor kiest? Wij begeleiden u graag in dit proces.

Offerte aanvragen

Wilt u graag een dakterras aanleggen aan uw woning en wilt u verzekerd zijn van een veilige en duurzame bouw? De constructieberekening voor uw dakterras is de basis van uw project. Het is belangrijk dat deze berekeningen door een professionele constructeur worden opgemaakt. Bij Multi Concurrent werken wij al jaren met onze vaste constructeur, een ware vakman.

Wilt u een vrijblijvende offerte voor de constructieberekening van uw dakterras ontvangen? Naast de constructieberekening ook de omgevingsaanvraag en de aanleg van het dakterras door Multi Concurrent laten verzorgen? Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag ons om een gratis en vrijblijvende offerte. Vul ons contactformulier op deze website in of mail ons via info@multiconcurrent.nl. Telefonisch zijn wij bereikbaar op telefoonnummer 06-40125121.