Bouwbedrijf prijzen

Wilt u laten verbouwen? Een verbouwing bestaat vaak uit meerdere onderdelen. Zo heeft u meerdere verbouwers en verschillende vakmannen nodig, voor verschillende projecten. Om een verbouwing te laten realiseren, komen er dus diverse vakgebieden aan bod. Wij zijn een bouwbedrijf die graag al het werk van u uit handen neemt. Wij zijn een aannemersbedrijf met een algehele dekking, zowel landelijke als qua werkzaamheden. Zo kunt u met Multi Concurrent al uw verbouwingen laten uitvoeren zonder dat u daar een bedrijf voor nodig heeft.

Uw verbouwingen laten uitvoeren door één bedrijf, wie wilt dat nou niet? Maar wat zijn nou de prijzen van een bouwbedrijf? Op deze pagina vindt u alle bouwbedrijf prijzen en alle informatie in een handige overzicht.

Inhoudsopgave

Wat zijn de prijzen van ons bouwbedrijf?

Een verbouwing kan uit heel veel verschillende projecten bestaan. Zo kan het gaan om het verbouwen van een keuken, het opknappen van een badkamer of zelfs over het laten plaatsen van een afdak. Zo ziet u dat er een groot scala aan verschillende projecten zijn. Ook de grootte van het project (in vierkante meters) en de materiaalkeuze bepalen voor een groot gedeelte de kosten van een bouwbedrijf. Het wordt voor ons dan ook lastig, om een exacte prijs te noemen van ons bouwbedrijf maar wij kunnen u wel op weg helpen met gemiddelde prijzen en een grote inschatting maken. In onderstaande tabel zijn de kosten inclusief btw en het verwijderen van oud materiaal (sloopwerkzaamheden) in de te verbouwen ruimte:

Totale verbouwingGemiddelde prijzen
Verbouwing toilet € 1.750 - € 2.500
Verbouwing badkamer€ 6.000 - € 9.000
Verbouwing zolder€ 9.000 - € 12.500
Verbouwing keuken€ 12.000 - € 17.500
Verbouwing aanbouw € 15.000 - € 25.000

Waarom ons bouwbedrijf inschakelen?

Veel werkzaamheden qua een verbouwing kunt u zelf uitvoeren, waarom dan toch een bouwbedrijf inhuren? Een professionele aannemer of bouwbedrijf heeft enkele voordelen, zo zijn er drie voordelen waar u niet onderuit kan:

  • U weet zeker dat alle bouwprojecten professioneel en zorgzaam worden uitgevoerd. Onze erkende vakmannen hebben jarenlange ervaring en alle kennis in huis, om uw bouwproject tot een succes te maken.
  • Alle aansprakelijkheid ligt bij ons. Als u vindt dat een project niet is goed uitgevoerd (of door onze onderaannemers), zorgt Multi Concurrent er voor dat dit geregeld wordt. Zo kunt u dus zorgeloos een verbouwing aangaan.
  • Wij kunnen materialen in bulk inkopen bij onze leveranciers. Dit scheelt u veelal kosten en zo weet u zeker dat u de beste materialen krijgt voor u geld. Wij werken alleen met A+ merken.

­
Bouwbedrijf prijzen

Prijsopbouw van ons bouwbedrijf

Wat is nou eigenlijk procentueel de prijsopbouw van een bouwbedrijf? Waar gaat het meeste geld inzitten en wat bepaalt nou de totale kosten? De arbeidskosten bedragen 55 procent van de totale kosten. Omdat er altijd veel werk gaat zitten in verbouwingen, staan de arbeidskosten op nummer één. 40 procent van de totale kosten gaan naar het materiaal wat wordt gebruikt bij uw verbouwing en 5 procent wordt besteed aan overige kosten zoals benzine of diesel, voorrijkosten en andere autogerelateerde bezigheden. Zo ziet u dat u veel geld kan besparen op de arbeidskosten. Dit doet u door zelf met familie of vrienden mee te helpen met het slopen, verbouwen of verplaatsen van bij uw bouwproject.

Over Multi Concurrent

Hoe werkt het?

Stappenplan

Offerte aanvraag

U vraagt een vrijblijvende offerte aan.

Stappenplan

24 uur antwoord

U krijgt binnen 24 uur antwoord.

Stappenplan

Klus uitvoeren

Bij akkoord voeren wij de klus uit.

Stappenplan

Tevreden klant

Wij gaan pas weg als u tevreden bent.

Heeft u nog vragen?

Aarzel dan niet om contact op te nemen.

Beoordelingen

Wat klanten over ons zeggen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Stuur ons een vraag door of vraag een vrijblijvende offerte aan via onderstaande contactformulier.