Kozijnen laten plaatsen

Wilt u nieuwe kozijnen laten plaatsen of wilt u de huidige kozijnen vervangen? Wilt u de kozijnen zelf plaatsen? Wij adviseren u om de kozijnen te laten plaatsen. Zo is er de nodige kennis en ervaring voor nodig en is er de nodige handigheid voor nodig.

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u gewoon nieuwe ramen wilt laten plaatsen of dat de raamvensters vervangen mogen worden. Als u toch zelf aan de slag wilt, is het natuurlijk belangrijk dat u op de juiste manier aan het werk gaat. Wij helpen u ook met enkele handige tips. Heeft u nog vragen? Aarzel dan niet om deze te stellen.

Inhoudsopgave

Kosten kozijnen plaatsen

Goed geplaatste kozijnen hebben een zeer lange levensduur maar zelfs kozijnen mogen eens vervangen worden. Er zijn momenteel gelukkig heel veel voordelen aan nieuwe kozijnen. Zo kunt u de inbraakbeveiliging verbeteren, uw energierekening verlagen maar nieuwe kozijnen zien er natuurlijk ook prachtig uit.

De eerste keuze die u maakt is natuurlijk of u de kozijnen laat plaatsen, of dat u de kozijnen zelf gaat plaatsen. Zo zijn nieuwe kozijnen opgebouwd uit meerdere factoren en zijn arbeidsuren daar een groot onderdeel van. Wilt u op de kosten besparen? Dan is het natuurlijk het goedkoopst om de kozijnen zelf te plaatsen. Zo kunt u de kosten in de meeste gevallen halveren en kunt u daardoor misschien met uw budget wel nieuwe kozijnen aanschaffen, waar dit met de kosten van het laten plaatsen niet kan.

Bent u niet handig en heeft u niet de nodige ervaring met klussen? Dan adviseren wij u toch altijd om uw kozijnen te laten plaatsen door een erkende vakman van Multi Concurrent. Zo kan het onjuist plaatsen van de kozijnen leiden tot isolatieproblemen.

Kozijnen vervangen en de kosten weten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en ontvang de scherpste prijs.

kozijnen laten plaatsen

Voor- en nadelen kozijnen laten plaatsen

Wat zijn nou de voor- en nadelen van het laten plaatsen van uw kozijnen door Multi Concurrent. Zo is een grote voordeel natuurlijk dat u zeker weet dat de kozijnen professioneel geplaatst worden maar een grote nadeel zijn de kosten. Hieronder vindt u enkele andere voor- en nadelen.

Voordelen

  • Uw kozijnen worden vakkundig geplaatst.
  • U weet zeker dat er geen kieren zijn ontstaan waar de toch door heen kan.
  • Wij kunnen de kozijnen voorzien van elke kleur die u wilt.
  • Onze kozijnen zijn van zichzelf isolerend.

­

Nadelen

  • Er is periodiek onderhoud nodig, zoals het schilderen van de kozijnen.
  • U loopt altijd het risico dat de kozijnen kromtrekken, dit valt meestal niet binnen de garantie.
  • Er kan altijd een verrotting proces ontstaan (houten kozijnen), dankzij het vochtige klimaat.

Sfeervolle houten kozijnen laten plaatsen

Wilt u de woning een authentieke look meegeven? Dan kunt u het beste voor houten kozijnen kiezen. Kiest u voor hardhouten kozijnen, dan kiest u voor een sfeervolle uiterlijk. Zo kunt u ook de ramen en deuren voorzien van een mooie hardhouten feeling.

Hardhouten kozijnen hebben ook een isolerende werking. Zo zult u merken dat de energiekosten omlaag gaan en u het uitgegeven bedrag weer snel terug verdient.

Als u voor een echte authentieke look wilt gaan, dan kunnen wij uw ramen ook voorzien van mooie luiken en deze kunnen natuurlijk ook geschilderd worden in de kleuren die u wenst.

kozijnen zelf plaatsen

Zelf kozijnen plaatsen

Wilt u zelf de kozijnen plaatsen? Dan vind u hieronder enkele tips om dit op de juiste uit te voeren. Zo wordt het plaatsen van kozijnen in de volgende stappen opgesplitst:

  • Verwijderen van oude kozijnen
  • Plaatsen en afstellen van de nieuwe kozijnen
  • Afwerking van de kozijnen

­
Wij kunnen het niet vaak genoeg zeggen maar houdt u altijd aan de tips van de montagehandleiding. Zorg er voor dat u geen fouten maakt. Bent u hier wel bang voor? Laat dan de kozijnen plaatsen door een erkend en vakkundig bedrijf. Zo weet u zeker dat uw kozijnen correct worden gemonteerd.

Over Multi Concurrent

Hoe werkt het?

Stappenplan

Offerte aanvraag

U vraagt een vrijblijvende offerte aan.

Stappenplan

24 uur antwoord

U krijgt binnen 24 uur antwoord.

Stappenplan

Klus uitvoeren

Bij akkoord voeren wij de klus uit.

Stappenplan

Tevreden klant

Wij gaan pas weg als u tevreden bent.

Heeft u nog vragen?

Aarzel dan niet om contact op te nemen.

Beoordelingen

Wat klanten over ons zeggen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Stuur ons een vraag door of vraag een vrijblijvende offerte aan via onderstaande contactformulier.