Dakdekker vergelijken

Dakdekker vergelijken? Is uw dak toe aan nieuwe dakbedekking, heeft u dak schade opgelopen of lekt uw dak? U wilt uw project natuurlijk laten uitvoeren een professionele dakdekkers die in het bezit zijn van alle benodigde certificaten. Hoe weet u nu of een dakdekkersbedrijf betrouwbaar is? Op deze pagina informeren wij u, hoe u nu weet welke dakdekkersbedrijf de beste voor u heeft. Zo krijgt u een betere inzicht in de prijzen en waarom u het beste voor Multi Concurrent kunt kiezen. Als u meerdere tips over het vergelijken van dakdekkkers wilt krijgen.

Ga snel naar

De werkzaamheden van dakdekkers

Tijdens het vergelijken van dakdekkersbedrijven komt u ook veel verschillende soorten projecten tegen. Als u dakdekkers gaat vergelijken, is het goed om te weten wat voor project bij wat voor werkzaamheden horen. Daardoor kunt u ook zoeken op dakdekkersbedrijven die gespecialiseerd zijn in een bepaald project. Multi Concurrent is gespecialiseerd in alle soorten projecten en werkzaamheden. Zo kunt u makkelijk alles uitbesteden aan een enkel bedrijf.

Dakdekker vergelijkenSoort werkzaamheden
Onderhoud aan dak– Reinigen van het dak
– Verwijderen van mos
– Reparaties
– Schoonmaken en repareren van dakgoten
Repareren van dak– Verhelpen van lekkages
– Herstel van dakbedekking
Renoveren van dak– Nieuwe laag EPDM of bitumen
– Plaatselijk vervangen van daklatten en/of dakpannen

Kosten van dakdekker vergelijken

Als u dakdekkers gaat vergelijken, komt u veel verschillende tarieven en gemiddelde kosten per project tegen maar wat zijn nou acceptabele kosten? In onderstaande prijsgids ziet u een indicatie voor de kosten van een dakdekker. Wij zijn gegarandeerd het goedkoopst. Waar nodig kunt u altijd een vrijblijvende dakdekker offerte aanvragen.

Plaatsen nieuwe dakbedekkingGemiddelde kosten per m²Gemiddelde totaal prijs bij 40 m²
Plat dak€ 45 – € 55€ 1.800 – €2.200
Hellend dak€ 45 – € 130€ 1.800 – € 5.200

Wilt u meer prijsinformatie? Bekijk dan onze prijsgids: Dakdekking kosten.

dakdekker vergelijken

Tips voor het vergelijken van dakdekkers

Waar moet u opletten als u dakdekkers wilt vergelijken? Ieder dakdekkersbedrijf biedt andere prijzen en diensten aan. Dit kan het in sommige gevallen lastig maken. Hieronder vindt u enkele tips die u hopelijk kunnen helpen bij het vergelijken van dakdekker bedrijven.

Vraag verschillende offertes aan

Wij kunnen het niet vaak genoeg zeggen maar vraag meerdere offertes aan. Wij weten dat wij het goedkoopst zijn en tonen u dit graag aan. Zo krijgt u een goed beeld van de prijs en weet u inderdaad dat wij de beste prijs-kwaliteitverhouding bieden. Daarnaast bestaan offertes uit uitgebreide specificaties, waardoor u goed kunt zien wat u krijgt voor uw geld. Kijk bijvoorbeeld naar de materialen, het uurloon en de voorrijkosten. Leg verschillende offertes naast elkaar en kies zo voor de beste prijs-kwaliteitverhouding en dus voor Multi Concurrent.

Dakdekkers en keurmerken

Ook dakdekkersbedrijven kunnen keurmerken toegekend krijgen als ze voldoen aan bepaalde eisen. Door een dakdekkersbedrijf in te huren met de juiste keurmerken, ben je gegarandeerd van deskundigheid en kwaliteit. Hieronder vind je de belangrijkste keurmerken binnen de branche van dakdekkers:

Let altijd op keurmerken. Zo krijgen dakdekkersbedrijven alleen keurmerken toegekend, als deze voldoen aan hoge eisen. Wij zijn in het bezit van bijna alle certificaten. Zo weet u zeker dat u deskundigheid en kwaliteit binnen haalt. Hieronder vindt u belangrijke keurmerken voor het uitvoeren van dakdekker werkzaamheden:

KeurmerkOmschrijving
VebidakWaarborgt de kwaliteit van dakdekkersbedrijven die bitumineuze en kunststof dakbedekking plaatsen.
VCA Waarborgt de naleving van eisen omtrent veiligheid, milieu en gezondheid.
KOMO Dit keurmerk waarborgt dat er kwalitatief waardige producten worden gebruikt.
Dumebo DWS Branchevereniging voor dakdekkers en waarborgt de kwaliteit van metalen daken
Dakmeester Netwerk van gekwalificeerde dakdekkers die werken met hellende daken.
DakmerkWaarborgt de kwaliteitseisen rondom platte daken.

Lees reviews

Lees reviews op het internet. Zo weet u of een dakdekkersbedrijf kwalitatief goed werk verricht. Zo leest u ervaringen van andere mensen van het bedrijf waar u mee in zee wilt gaan. Zo komt u erachter hoe kwalitatief het werk is door eerdere klanten.

Bespaar op de dakbedekking kosten

Vergelijk meerdere offertes en bespaar op de kosten. Bij Multi Concurrent krijgt u binnen 24 uur een vrijblijvende offerte. Als u op zoek bent naar een dakdekkersbedrijf, raden wij u aan niet meteen voor de eerste de beste te kiezen maar eerst om prijzen te vergelijken. Door de prijzen te gaan vergelijken van dakbedekking kunnen wij u ook laten zien dat wij één van de voordeligste dakdekker bedrijven zijn van Nederland.

Over Multi Concurrent

Bij Multi Concurrent geloven we in stijl en kwaliteit, in het leveren van kundig maatwerk. We zijn gevestigd in Haarlem en zijn een klein team van gedreven jonge mensen. Als aannemers behouden wij relaties met goede vakmensen. Zo kunnen we een houtbewerker of een architect voor u inschakelen. Wij verrichten zelf de basisafwerking, waarbij de materiaalkeuze en stijl met u wordt afgestemd. Daarnaast streven we ernaar om duidelijke afspraken te maken en professioneel te zijn.

Het vinden van goed vakwerk voor een concurrerende prijs is weliswaar niet altijd makkelijk. We denken dat een tevreden klant het liefst alles op papier heeft voor het beginnen aan een bouwproject. Daarmee zijn er geen onaangename verassingen, en staan wij garant voor het afgesproken pakket van taken. We bieden u de mogelijkheid om prefab oplevering te kiezen, maar leveren ook maatwerk.

Als wij in ons netwerk nagaan wie de beste mensen zijn, dan kijken we naar de scholing, de mate van ervaring en de maatschappijen waarvoor ze gewerkt hebben. Een belangrijke pijler van kwaliteit is evengoed de professionaliteit van onze mensen en onze uiterste zorg voor tijdsmanagement. Wij geven graag stijladvies, op de hoogte zijn van de mode is niet genoeg. De klassieke en moderne vormgeving staan vrijwel totaal tegenover elkaar, u kan uit beide kiezen, maar weet u wel waar u voor kiest? Wij begeleiden u graag in dit proces.

Offerte aanvragen

Benieuwd wat de kosten zijn voor een dakdekker van Multi Concurrent? Vraag hieronder geheel vrijblijvend een offerte op maat aan.

Liever eerst een adviserend gesprek? Neem dan contact met op ons via de contactgegevens hieronder.