Dakdekker vergelijken

Dakdekker vergelijken? Is uw dak toe aan nieuwe dakbedekking, heeft u dak schade opgelopen of lekt uw dak? U wilt uw project natuurlijk laten uitvoeren een professionele dakdekkers die in het bezit zijn van alle benodigde certificaten. Hoe weet u nu of een dakdekkersbedrijf betrouwbaar is? Op deze pagina informeren wij u, hoe u nu weet welke dakdekkersbedrijf de beste voor u heeft. Zo krijgt u een betere inzicht in de prijzen en waarom u het beste voor Multi Concurrent kunt kiezen. Als u meerdere tips over het vergelijken van dakdekkkers wilt krijgen.

Inhoudsopgave

De werkzaamheden van dakdekkers

Tijdens het vergelijken van dakdekkersbedrijven komt u ook veel verschillende soorten projecten tegen. Als u dakdekkers gaat vergelijken, is het goed om te weten wat voor project bij wat voor werkzaamheden horen. Daardoor kunt u ook zoeken op dakdekkersbedrijven die gespecialiseerd zijn in een bepaald project. Multi Concurrent is gespecialiseerd in alle soorten projecten en werkzaamheden. Zo kunt u makkelijk alles uitbesteden aan een enkel bedrijf.

Dakdekker vergelijkenSoort werkzaamheden
Onderhoud aan dak– Reinigen van het dak
– Verwijderen van mos
– Reparaties
– Schoonmaken en repareren van dakgoten
Repareren van dak– Verhelpen van lekkages
– Herstel van dakbedekking
Renoveren van dak– Nieuwe laag EPDM of bitumen
– Plaatselijk vervangen van daklatten en/of dakpannen

­

Kosten van dakdekker vergelijken

Als u dakdekkers gaat vergelijken, komt u veel verschillende tarieven en gemiddelde kosten per project tegen maar wat zijn nou acceptabele kosten? In onderstaande prijsgids ziet u een indicatie voor de kosten van een dakdekker. Wij zijn gegarandeerd het goedkoopst. Waar nodig kunt u altijd een vrijblijvende dakdekker offerte aanvragen.

Plaatsen nieuwe dakbedekkingGemiddelde kosten per m²Gemiddelde totaal prijs bij 40 m²
Plat dak€ 45 – € 55€ 1.800 – €2.200
Hellend dak€ 45 – € 130€ 1.800 – € 5.200

Wilt u meer prijsinformatie? Bekijk dan onze prijsgids: Dakdekker kosten.

Tips voor het vergelijken van dakdekkers

Waar moet u opletten als u dakdekkers wilt vergelijken? Ieder dakdekkersbedrijf biedt andere prijzen en diensten aan. Dit kan het in sommige gevallen lastig maken. Hieronder vindt u enkele tips die u hopelijk kunnen helpen bij het vergelijken van dakdekkerbedrijven.

dakdekker vergelijken

Vraag verschillende offertes aan

Wij kunnen het niet vaak genoeg zeggen maar vraag meerdere offertes aan. Wij weten dat wij het goedkoopst zijn en tonen u dit graag aan. Zo krijgt u een goed beeld van de prijs en weet u inderdaad dat wij de beste prijs-kwaliteitverhouding bieden. Daarnaast bestaan offertes uit uitgebreide specificaties, waardoor u goed kunt zien wat u krijgt voor uw geld. Kijk bijvoorbeeld naar de materialen, het uurloon en de voorrijkosten. Leg verschillende offertes naast elkaar en kies zo voor de beste prijs-kwaliteitverhouding en dus voor Multi Concurrent.

Dakdekkers en keurmerken

Ook dakdekkersbedrijven kunnen keurmerken toegekend krijgen als ze voldoen aan bepaalde eisen. Door een dakdekkersbedrijf in te huren met de juiste keurmerken, ben je gegarandeerd van deskundigheid en kwaliteit. Hieronder vind je de belangrijkste keurmerken binnen de branche van dakdekkers:

Let altijd op keurmerken. Zo krijgen dakdekkersbedrijven alleen keurmerken toegekend, als deze voldoen aan hoge eisen. Wij zijn in het bezit van bijna alle certificaten. Zo weet u zeker dat u deskundigheid en kwaliteit binnen haalt. Hieronder vindt u belangrijke keurmerken voor het uitvoeren van dakdekker werkzaamheden:

KeurmerkOmschrijving
VebidakWaarborgt de kwaliteit van dakdekkersbedrijven die bitumineuze en kunststof dakbedekking plaatsen.
VCA Waarborgt de naleving van eisen omtrent veiligheid, milieu en gezondheid.
KOMO Dit keurmerk waarborgt dat er kwalitatief waardige producten worden gebruikt.
Dumebo DWS Branchevereniging voor dakdekkers en waarborgt de kwaliteit van metalen daken
Dakmeester Netwerk van gekwalificeerde dakdekkers die werken met hellende daken.
DakmerkWaarborgt de kwaliteitseisen rondom platte daken.

Lees reviews

Lees reviews op het internet. Zo weet u of een dakdekkersbedrijf kwalitatief goed werk verricht. Zo leest u ervaringen van andere mensen van het bedrijf waar u mee in zee wilt gaan. Zo komt u erachter hoe kwalitatief het werk is door eerdere klanten.

Over Multi Concurrent

Hoe werkt het?

Stappenplan

Offerte aanvraag

U vraagt een vrijblijvende offerte aan.

Stappenplan

24 uur antwoord

U krijgt binnen 24 uur antwoord.

Stappenplan

Klus uitvoeren

Bij akkoord voeren wij de klus uit.

Stappenplan

Tevreden klant

Wij gaan pas weg als u tevreden bent.

Heeft u nog vragen?

Aarzel dan niet om contact op te nemen.

Bespaar op de dakbedekking kosten

Vergelijk meerdere offertes en bespaar op de kosten. Bij Multi Concurrent krijgt u binnen 24 uur een vrijblijvende offerte. Als u op zoek bent naar een dakdekkersbedrijf, raden wij u aan niet meteen voor de eerste de beste te kiezen maar eerst om prijzen te vergelijken. Door de prijzen te gaan vergelijken van dakbedekking kunnen wij u ook laten zien dat wij één van de voordeligste dakdekker bedrijven zijn van Nederland.

dakbedekking kosten

Beoordelingen

Wat klanten over ons zeggen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Stuur ons een vraag door of vraag een vrijblijvende offerte aan via onderstaande contactformulier.