Dakdekker

Bent u op zoek naar een dakdekker? Multi Concurrent heeft de prijskwaliteitverhouding hoog in het vaandel staan. Onze dakdekkers zijn klantgericht en zijn werkzaam om uw huis te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Dit doen wij al jaren en wij weten precies wat te doen maar ook zeker wat niet. 

Heeft u spoed door een lekkage? Ook dan is Multi Concurrent uw vaste partij in de regio. Wij durven onszelf dan ook de beste dakdekkers van Nederland te noemen. Op deze pagina delen wij onze kennis. Wij vertellen u wat een dakdekker kost en hoe onze dakdekkers u van dienst kunnen zijn.

Ga snel naar

Multi Concurrent dakdekker aan het werk

Wat doet een dakdekker?

U bent op deze pagina terecht gekomen omdat u waarschijnlijk op zoek bent naar een professionele dakdekker. Een dakdekker doet vaak meer dan dat er gedacht wordt. 

Hieronder vindt u een greep uit de diensten van een dakdekker:

Dakbedekking

Er zijn talloze soorten dakbedekking op te noemen. Zowel voor een plat dak als voor een schuin dak zijn er hedendaags meerdere soorten dakbedekking op te noemen. Hierbij kunt u denken aan PVC, Bitumen, Zink en zelfs een groen dak. Onze erkende en professionele dakdekkers helpen u graag verder. Zo komen wij graag bij u langs voor geheel vrijblijvend advies en kunnen wij u helpen met de juiste type dakbedekking voor uw situatie.

Dakonderhoud

Voorkom defecten aan uw dak en laat uw dak onderhouden door onze specialisten. Onze dakdekkers controleren de dakbedekking op slijtage en beginnende beschadigingen. Dit scheelt veelal in de kosten en zo kunt u langer genieten van uw mooie dakbedekking. Wij raden u aan om uw dak minimaal twee per jaar te laten controleren. Multi Concurrent helpt u ook met dakonderhoud. Dit doen wij professioneel en betaalbaar.

Dakisolatie

Vooral in deze dure tijden qua energie, is een goede dakisolatie van belang. Wij helpen u ook met het isoleren van uw dak. Wij verhogen de isolatiewaarde van uw woning of bedrijfspand waardoor u minder warmte hoeft op te werken. Dit scheelt in de totale energiekosten en het is ook wel zo lekker dat uw pand niet ijskoud is.

Daklekkage

Het meest voorkomende probleem met daken is toch wel een daklekkage. Een daklekkage zien wij bij Multi Concurrent als een spoedklus. Dit is dus een probleem dat direct verholpen moet worden. Een lekkage kan veel meer schade verrichten en dit proberen wij natuurlijk koste wat het kost zo snel mogelijk te voorkomen. U kunt ons bij een lekkage 24/7 en 7 dagen in de week benaderen.

Dak vervangen

Bent u helemaal klaar met uw dak of dakbedekking en wilt u gehele dak vervangen? Door de jarenlange ervaring van onze dakdekkers doen wij dit vakkundig en betaalbaar. Wij gaan efficiënt te werk en weten van de hoed en rand. Dit ziet u terug in onze snelheid en aan de prijs. Wij zijn een full-service dakdekkersbedrijf en helpen u van A tot Z. Ook met het vervangen van een dak.

Een dakdekker aan huis

Multi Concurrent helpt u graag met het bedekken van uw dak. U kunt bij ons terecht in heel Nederland. Wij hebben meerdere steunpunten waardoor wij snel ter plaatse zijn en wij u niet de hoofdprijs hoeven te rekenen. U betaalt dus dezelfde tarieven door heel het land. 

Onze dakdekkers komen graag bij u thuis om de situatie samen met u in te schatten. Wij komen graag bij u aan huis zodat wij samen de mogelijkheden voor uw dak kunnen bespreken. Zo kunnen wij u helpen met het isoleren van uw dak, het verhelpen van daklekkages, het repareren van defecten maar natuurlijk ook met uw dakbedekking of zelfs het vervangen van uw hele dak. Dit doen wij zowel voor particulieren als bedrijven. U kunt ons ook benaderen voor een geheel vrijblijvende offerte op maat.

Vrijblijvende offerte?

Dakbedekking

U zult vast vaker iemand gehoord hebben over dakbedekking, maar wat is dakbedekking nou daadwerkelijk? Waarom is dakbedekking noodzakelijk en wat voor functies heeft dakbedekking?
Dakbedekking is eigenlijk een beschermende laag (van diverse materialen) die op uw dak wordt aangebracht. Er zijn verschillende soorten dakbedekking verkrijgbaar en elke soort dakbedekking heeft zo zijn voor- of nadelen. Dakbedekking wordt vaak brandwerend gemaakt en u wilt het liefst dat de dakbedekking licht van gewicht is. Dakbedekking beschermt uw dak tegen regen, sneeuw, hagel en wind. 

In huidige tijden, wordt er tegenwoordig veel gekozen voor een dakbedekking waar weinig onderhoud aan verricht hoeft te worden. Dakbedekking kan van allerlei verschillende soorten materialen bestaan. Hierbij kunt u denken aan klei, dakpannen, geperst beton maar ook aan stro, riet of hout en zelfs aan koper of lood. Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste dakbedekking voor uw dak.

Hieronder vindt u een overzicht van verschillende soorten dakbedekking:

Gemiddelde kosten dakdekker

Voordat u gebruik maakt van onze dakdekkersbedrijf, wilt u natuurlijk eerst weten wat de gemiddelde kosten voor een dakdekker zijn. U wilt natuurlijk geen verrassingen achteraf en in deze dure tijden wilt u waarschijnlijk weten waar u aan toe bent. Helaas blijft het lastig in te schatten wat een dakdekker u nou precies gaat kosten. Daarom komen wij dan ook graag langs bij u op locatie om u te voorzien van een offerte op maat. 

De prijs wordt beïnvloed door een aantal factoren. Zo is ten eerste de omvang van de uit te voeren werkzaamheden belangrijk maar het type bedrijf dat u inhuurt is ook niet onbelangrijk. Ook het materiaal is een factor die de hoogte van de totale kosten kan beïnvloeden. De ene dakbedekking is tenslotte de andere niet. 

Wilt u exact weten hoe hoog de kosten zullen uitvallen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Gratis dakinspectie door Multi Concurrent

Heeft u net de sleutels gekregen van uw nieuwe woning? Wilt u bezuinigen op de energiekosten of wilt u een onderhoudsvrije dakbedekking laten leggen? Misschien wilt u een dakdekkersbedrijf in armen nemen om eens te kijken of uw dakbedekking in orde is? Wat uw redenen ook zijn, de dakdekkers van Multi Concurrent komen geheel vrijblijvend en kosteloos bij u langs. Zo kunt u dus gebruik maken van een gratis dakinspectie. Dit doen wij professioneel en geheel volgens de verschillende normen. U kunt ons benaderen in heel Nederland en vaak kunnen wij binnen een week al bij u op locatie komen.

nieuwe dakbedekking over oude

De werkwijze van Multi Concurrent

U vraagt eerst een geheel vrijblijvende offerte aan. Nadat u akkoord gaat met de offerte die u heeft ontvangen, komen wij bij u langs om kosteloos een rapport op te maken. De omvang van het project bepaald de hoeveelheid dakdekkers die wij uw kant opsturen. Wij werken zo efficiënt en snel mogelijk en passen ons team daar dan ook op aan. 

Onze dakdekkers gaan aan de slag en proberen de werkzaamheden zo snel mogelijk af te ronden. Niets zo vervelend als dakdekkers die uw dagelijkse werkzaamheden belemmeren. Vaak zijn wij binnen een dag al klaar maar dit is natuurlijk afhankelijk van het project. Nadat wij de werkzaamheden hebben afgerond, voeren wij het puin netjes voor u af en ziet u niet eens dat wij geweest zijn. Hierna bekijken wij samen de werkzaamheden en wanneer u tevreden bent, ontvangt u pas de factuur.

U krijgt 10 jaar lang garantie op onze werkzaamheden en u hoeft zich de komende 10 jaar geen zorgen te maken.

Waarom u voor Multi Concurrent kiest

Buiten dat Multi Concurrent jarenlange ervaring heeft en onderaan de streep het voordeligst is, kiest u voor ons door onze volgende sterke punten:

dakdekkersbedrijf rieten dak

Handige bespaartips van onze dakdekkers

Het inhuren van een dakdekker is vaak geen leuke aankoop zoals een nieuwe auto of een mooie horloge. Toch is het inhuren van een dakdekker vaak noodzakelijk en brengt dit de nodige kosten met zich mee. Gelukkig hebben wij onze dakdekkers gevraagd naar wat handige bespaartips. Zo kunt u op de totale kosten besparen waarmee u misschien een leuke vakantie kunt boeken.

Kosten besparen op langer termijn

Als u een dak laat isoleren door een dakdekker, dan bespaard u uiteindelijk op de energiekosten. U zult natuurlijk geld kwijt zijn om de dakisolatie aan te laten brengen maar over een langer termijn, scheelt dit u veel kosten. Door uw dak te laten isoleren gaat er minder warmte verloren in uw pand. Hierdoor hoeft u dus minder te stoken en dit kan u veel kosten schelen in de maand.

Subsidie dakbedekking aanvragen

Dient u dakbedekking vervangen te worden? Dan kan dit aardig in de kosten oplopen. Wat veel mensen niet weten, is dat er ook een subsidiepot aanwezig is bij verscheidene gemeenten. Misschien komt u ook in aanmerking voor deze subsidie. Met deze subsidie, bespaart u aanzienlijk op de kosten. Deze subsidie is eigenlijk in het leven geroepen voor energiebesparing maar dit doet u uiteindelijk dan ook met het vervangen van uw dak of dakbedekking. U kunt op de van Energiesubsidiewijzer bekijken of u in aanmerking komt voor een subsidie. 

Heeft u hulp nodig? Aarzel dan niet om te bellen of mailen. Wij helpen u graag om te kijken naar de mogelijkheden.

Ga niet zelf aan de slag

Het is natuurlijk verleidelijk om zelf aan de slag te gaan. Zo bespaart u op de kosten van een dakdekker. Helaas is dit in de praktijk vaak anders. Voor het vervangen van uw dakbedekking, is toch de nodige ervaring vereist. Wij zien vaak dat wanneer er zelf geprobeerd is om een dak te repareren, dit vaak alleen negatief werkt en de kosten uiteindelijk alleen hoger uit zullen vallen. Maak dus gebruik van een professionele dakdekker. Onderaan de streep zal dit voordeliger zijn als dat u zelf aan de slag gaat. U kunt overigens ook nog eens door met uw dagelijkse werkzaamheden en u kunt alles uit handen geven. Besparen op de kosten en niets zelf uit te hoeven voeren, wie wilt dit nou niet?

Laat meerdere klussen tegelijk uitvoeren

Wilt u de kosten drukken? Laat dan meerdere klussen tegelijk uitvoeren. Zo hoeft onze dakdekker maar één keer voor te rijden en kan hij of zij meerdere klussen tegelijk uitvoeren. Omdat wij een full-service aannemersbedrijf zijn, kunnen wij u ook van dienst zijn bij andere projecten. Dit scheelt veelal in de kosten en zo kunt u voordelig meerdere klussen tegelijk uit laten voeren.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Benieuwd wat de kosten zijn om op uw woning een dakopbouw of dakkapel te plaatsen? Vraag hieronder geheel vrijblijvend een offerte op maat aan.

Liever eerst een adviserend gesprek? Neem dan contact met op ons via de contactgegevens hieronder.