Kozijnen repareren

Je ziet of merkt dat je kozijnen versleten zijn. Het raam sluit niet goed of er komt tocht naar binnen. Het is belangrijk dat je defecten aan een raam- of deurkozijn snel laat verhelpen door een vakman om grotere schade of inbraak te voorkomen.

Ga snel naar

Waarom kozijnen repareren

Als je schade opmerkt aan je kozijnen, is het slim om snel te handelen. Als kozijnen versleten zijn, merk je bijvoorbeeld dat de deur of het raam niet goed sluit of dat er tocht naar binnen komt. Een versleten of kapot kozijn veroorzaakt dus praktische ongemakken, maar ook een hogere energierekening. Ook loop je een grotere kans op woninginbraak. Een kozijn dat al kapot of versleten is, is namelijk makkelijker open te breken door criminelen.

Je kozijnen tijdig laten repareren voorkomt bovendien dat ze vervangen moeten worden.

Wanneer kozijnen repareren en wanneer vervangen?

Bij kleine beschadigingen is een kozijn vaak nog prima te repareren. Denk bijvoorbeeld aan houtrot bij een houten kozijn. Of een montagefout bij een kunststof of aluminium kozijn.
Is de schade echter te groot, of gaat de reparatie flink in de papieren lopen? Dan kan het slimmer zijn om de kozijnen te laten vervangen.

Twijfel je of jouw kozijnen nog te repareren zijn of dat je ze beter kunt laten vervangen? Neem contact met ons op en wij beoordelen de staat van jouw kozijnen.

Welke kozijnen repareren wij?

Wij repareren de volgende kozijnen: 

Ook hebben wij een zeer ruim assortiment aan kozijn- raam- en deuronderdelen. Bijvoorbeeld rubbers, scharnieren en handgrepen. Zo kunnen wij ook kleine reparaties aan je kozijn snel uitvoeren.

Kozijnen repareren kosten

De kosten voor het repareren van een kozijn zijn geheel afhankelijk van verschillende factoren. Het materiaal van het kozijn, de ernst van de schade, of het een raam- of deurkozijn is, etc.

Wij beoordelen de ernst van de schade en maken vervolgens een offerte op maat.

Vrijblijvende offerte?

Kozijnen repareren offerte

Vraag hieronder geheel vrijblijvend een offerte op maat aan voor de reparatie van jouw kozijn(en).

Direct een afspraak maken om je kozijnen te laten repareren? Neem contact met ons op via onderstaande contactgegevens.

Over Multi Concurrent

Bij Multi Concurrent geloven we in stijl en kwaliteit, in het leveren van kundig maatwerk. We zijn gevestigd in Haarlem en zijn een klein team van gedreven jonge mensen. Als aannemers behouden wij relaties met goede vakmensen. Zo kunnen we een houtbewerker of een architect voor u inschakelen. Wij verrichten zelf de basisafwerking, waarbij de materiaalkeuze en stijl met u wordt afgestemd. Daarnaast streven we ernaar om duidelijke afspraken te maken en professioneel te zijn.

Het vinden van goed vakwerk voor een concurrerende prijs is weliswaar niet altijd makkelijk. We denken dat een tevreden klant het liefst alles op papier heeft voor het beginnen aan een bouwproject. Daarmee zijn er geen onaangename verassingen, en staan wij garant voor het afgesproken pakket van taken. We bieden u de mogelijkheid om prefab oplevering te kiezen, maar leveren ook maatwerk.

Als wij in ons netwerk nagaan wie de beste mensen zijn, dan kijken we naar de scholing, de mate van ervaring en de maatschappijen waarvoor ze gewerkt hebben. Een belangrijke pijler van kwaliteit is evengoed de professionaliteit van onze mensen en onze uiterste zorg voor tijdsmanagement. Wij geven graag stijladvies, op de hoogte zijn van de mode is niet genoeg. De klassieke en moderne vormgeving staan vrijwel totaal tegenover elkaar, u kan uit beide kiezen, maar weet u wel waar u voor kiest? Wij begeleiden u graag in dit proces.

Offerte aanvragen

Liever eerst een adviserend gesprek? Neem dan contact met op ons via de contactgegevens hieronder.