Tegelzetter gezocht

De kogel is door de kerk. U heeft besloten uw vloer, badkamer, toilet, gang of een andere ruimte te laten betegelen. U heeft ongetwijfeld uren doorgebracht op internet om de leukste en mooiste tegels te vinden binnen het budget dat u hiervoor gesteld heeft. Ook zijn de nodige catalogussen door de brievenbus gevallen met het aanbod van tegels van diverse leveranciers van tegels. Misschien heeft u zelfs monster van een tegel in bezit. En heeft u een moodboard gemaakt. Heel goed want tegels laat u niet elke dag zetten. Dat is een beslissing voor jaren. Dan is het minstens zo belangrijk om een goede tegelzetter te vinden. Dus: tegelzetter gezocht. Wie is de beste voor deze klus?

Ga snel naar

Voordelige tegelzetter gezocht?

Prijs is voor veel mensen een belangrijke factor bij het zoeken van een tegelzetter. “Tegelzetter gezocht” in combinatie met de zoekwoorden: “voordelig” , “goedkoop”, ‘budgetvriendelijk”, “goedkoopste”’ en “betaalbaar’’ zijn dan ook niet voor niets vaak gegoogelde zoektermen.

Goedkoop is duurkoop?

Niet zelden kom je op advertenties van marktplaats terecht, of op de site van werkspot. Spotgoedkope tegelzetters kunt u hier soms vinden. Tegelzetter gezocht én gevonden, zou u denken. Toch is het goed om te bedenken of u met de goedkoopste deal voor de tegelklus de juiste vakman of vrouw in huis haalt. Want er zijn genoeg mensen die zich aanbieden als tegelzetter die eigenlijk hier niet de juiste kennis in huis hebben. Dat je ooit zelf een badkamer hebt betegeld maakt je tenslotte nog geen tegelzetter.

Horrorverhalen in overvloed

Helaas zijn er zoveel verhalen van mensen voor wie de gedroomde betegelde badkamer, keuken, hal of andere ruimte op een fiasco is uitgelopen. Deze vonden door de zoekterm ‘tegelzetter gezocht’ een voordelige tegelzetter. Na een goede briefing en een prijsafspraak gaven ze de tegelzetters vrij spel voor de tegelklus. Verhalen van scheve tegels, tegels die er al na enkele maanden afvielen, of tegels die lelijk gesneden waren, zijn helaas geen uitzondering. Dan hebben we het nog niet over de troep gehad. Soms komt er het nodige sloopwerk vooraf het tegelen kijken. Dan komt er veel troep en fijnstof vrij. Een professional weet de overlast voor de bewoners tot het minimum te beperken. Toch zijn er genoeg verhalen waarbij de bewoners nog maanden last hadden van de stof en viezigheid. Aan vieze vlekken op het tapijt wil u een tegelzetter niet herinneren.

Een geschikte tegelzetter voor uw klus

U heeft een moodboard gemaakt. Vele woontijdschriften zijn uitgepluisd en u heeft een goed beeld van hoe u het zou willen hebben. U heeft bedacht dat de tegels in een bepaald patroon gelegd moeten worden. Met een rekentool heeft u uitgerekend hoeveel tegels u nodig heeft. U besteld voor de zekerheid zo’n vijftien procent meer. Er kan tenslotte altijd een tegeltje sneuvelen of verkeerd gesneden worden. Dat kan de beste overkomen. U heeft lang getwijfeld tussen meerdere tegels waar u uw oog hebt laten vallen. Een mooie keramische tegel of toch die speciale natuursteentegel. Deze is wel wat aan de prijs maar zo mooi.. Uiteindelijk besluit u uw hart te volgen. Met één druk op de knop is de bestelling van die prachtige natuurstenen tegels een feit. De droomtegels worden binnenkort geleverd!

Tegelzetter gezocht

Tegelzetter gezocht, eindelijk bent u in deze fase beland. De droom van een mooie betegelde badkamer, keuken, gang, vloer of andere ruimte is bijna werkelijkheid. Voorgaand heeft u kunnen lezen dat het niet aan te bevelen is om alleen een tegelzetter op prijs te selecteren al is dat nog zo verleidelijk.

Tegelzetter gezocht, via via gevonden

Misschien heeft u in een vriendenkring, familie, buren of collegae wel een goede tip voor een tegelzetter. U hoeft maar te zeggen ‘tegelzetter gezocht’ en ze komen met een uitstekende vakman op de proppen. En deze is niet alleen betaalbaar maar ook zeer bekwaam en beleefd. Hoe fijn zou dat zijn. Het is altijd goed om uw eigen netwerk te raadplegen. Toch zijn er maar weinig mensen die op deze informele manier aan een vakman komen.

Tegelzetter gezocht, niet voor elke klus dezelfde eisen

In het voorbeeld hadden we het over het scenario dat u dure natuurstenen tegels wil laten leggen. Dan heeft u ook nog eens in een bepaald patroon in uw hoofd. Als u dan zoekt op ‘tegelzetter gezocht’ dan is expertise in dit geval wellicht nog vele malen belangrijker dan de prijs per vierkante meter. Want deze opdracht vraagt om ervaring en kundigheid. Alleen maar zoeken op ‘tegelzetter gezocht’, is dan niet afdoende.

Zoals u ook niet een onder het mes wil bij een doktersassistent, wil u ook niet dat een tegelzetter met te weinig kennis met uw klus begint. U bent dan op zoek naar de ‘chirurg’ onder de tegelzetters. Zoek vooral ook op deskundigheid en vraag naar de ervaring van een tegelzetter.

Tegelzetter gezocht voor een simpele klus

Stel u heeft een rechttoe rechtaan badkamer te betegelen. U kiest voor degelijke tegels in één kleur en zonder poespas. Dat kan natuurlijk ook. Dan kunt u gerust andere eisen stellen aan de keuze van een tegelzetter. Uiteraard wil u de beste maar de verwachtingen zijn anders dan bij een ingewikkeld mozaïek patroon. Uw tegelzetter hoeft niet geen Antoni Gaudí te zijn waarbij zijn beroemde mozaïeken ronden bankjes die in Barcelona te vinden zijn, verbleken.

Een dergelijke tegelzetter is doorgaans voor een lagere prijs te vinden dan voor de vakman voor wie Antoni Gaudí’s meesterwerken namaken een leuke uitdaging lijkt.

Voordelen professionele tegelzetter

Er zijn legio aan voordelen bij het kiezen van een professionele tegelzetter als u de resultaten op google op de zoekterm ‘tegelzetter gezocht’ bekijkt.

Waar voor je geld

Een ruimte laten betegelen is iets dat u niet vaak laat doen. In de meeste gevallen zult u jaren gebruik maken van de betegelde ruimte. Het is dus een investering dat moet lonen. U investeert tijd in het uitzoeken van wat u het liefste wil. En u schaft de tegels aan. Dan is het belangrijk dat het goed gebeurd zodat u er jaren plezier van kunt hebben.

Geen gevaar voor prutswerk

U wil niet aansluiten bij de enorme rij aan mensen die gedesillusioneerd zijn na het uitbesteden van een tegelzetopdracht. Scheven tegels, kapotte tegels, gemorst lijm en zelfs tegels die er naar loop van tijd afvallen, zijn helaas aan de orde van de dag. Het is een doorn in het oog van professionele tegelzetters die dit prutswerk vaak moeten herstellen. Deze ongewenste collega’s zijn een smet op het mooie vak van tegelzetten. Het geeft het vak een slechte naam.

Mooie tegel vraagt om kundige tegelzetter

Minstens zo belangrijk als een mooie tegel is de manier waarop de tegels zijn gezet. Tegels die ook maar iets scheef staan, kunnen ontzettend storen. Het ook niet iets dat makkelijk hersteld kan worden. Kundigheid van plaatsen is dus ontzettend belangrijk,

Vertrouwen in professionaliteit geeft rust

Tegelzetter gezocht en een professionele tegelzetter gevonden met een goede staat van dienst. Dat geeft een rustig gevoel. De wensen zijn doorgenomen. De data staan in de agenda. U weet precies welke stappen er genomen zullen worden. Ook weet u welk overlast u kunt verwachten en wanneer. Maar tegelijk weet u ook dat dit tijdelijk is want volgens afspraak zal de tegelzetter keurig te werk gaan en alles schoon en netjes achterlaten. Zorgen om afval, stof en fijnstof hoeft u zich niet te maken. Dat geeft rust. U rest alleen nog maar het dromen van het mooie eindresultaat. En mag dit een droom zijn die binnenkort werkelijkheid zal worden. Veel mensen vinden dit een overbodige luxe bij het beoordelen van een offerte maar toch blijkt het in praktijk heel fijn om iemand te kiezen waarbij u vertrouwen heeft in een mooi resultaat. En daarbij een prettig proces bij het doen van de werkzaamheden.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Als u tegelzetter gezocht intikt dan kunt u een hoop resultaten verwachten. Een tip is om te zoeken naar professionele bedrijven. Selecteer een paar tegelzetbedrijven waar u een goed gevoel bij krijgt. Als u uw opdracht goed op papier heeft staan dan kunt u deze bedrijven om vrijblijvende offertes vragen. U kunt vooraf bedenken wat voor u belangrijke factoren zijn. Deskundigheid en prijs zijn uiteraard zaken waar u op let. Maar misschien is de tijd waarbinnen de werkzaamheden moeten plaatsvinden ook belangrijk voor u. Misschien is uw huis net opgeleverd en heeft de badkamer haast. Of misschien maakt het u niet zo uit of de werkzaamheden al volgende week van start gaan of dat u een maandje moet wachten. Maar naast dit alles, luister ook naar uw gevoel. Naast geld, tijd en kundigheid, moet ook het gevoel kloppen. Zo heeft u na dat u een tijd naar een tegelzetter te hebben gezocht, ongetwijfeld de beste voor uw wensen gevonden.

Vrijblijvende offerte?

Over Multi Concurrent

Bij Multi Concurrent geloven we in stijl en kwaliteit, in het leveren van kundig maatwerk. We zijn gevestigd in Haarlem en zijn een klein team van gedreven jonge mensen. Als aannemers behouden wij relaties met goede vakmensen. Zo kunnen we een houtbewerker of een architect voor u inschakelen. Wij verrichten zelf de basisafwerking, waarbij de materiaalkeuze en stijl met u wordt afgestemd. Daarnaast streven we ernaar om duidelijke afspraken te maken en professioneel te zijn.

Het vinden van goed vakwerk voor een concurrerende prijs is weliswaar niet altijd makkelijk. We denken dat een tevreden klant het liefst alles op papier heeft voor het beginnen aan een bouwproject. Daarmee zijn er geen onaangename verassingen, en staan wij garant voor het afgesproken pakket van taken. We bieden u de mogelijkheid om prefab oplevering te kiezen, maar leveren ook maatwerk.

Als wij in ons netwerk nagaan wie de beste mensen zijn, dan kijken we naar de scholing, de mate van ervaring en de maatschappijen waarvoor ze gewerkt hebben. Een belangrijke pijler van kwaliteit is evengoed de professionaliteit van onze mensen en onze uiterste zorg voor tijdsmanagement. Wij geven graag stijladvies, op de hoogte zijn van de mode is niet genoeg. De klassieke en moderne vormgeving staan vrijwel totaal tegenover elkaar, u kan uit beide kiezen, maar weet u wel waar u voor kiest? Wij begeleiden u graag in dit proces.

Offerte aanvragen

Waarom Multi Concurrent?

Proces offerteaanvraag

  1. Uw beschrijft uw project zo gedetailleerd mogelijk.
  2. Onze erkende specialist bekijkt uw aanvraag.
  3. U ontvangt binnen 24 uur een offerte op maat.