Offerte elektricien

Als u één of meerdere projecten in gedachten hebt waar een elektricien aan te pas dient te komen, is het goed om vooraf meerdere offertes aan te vragen. Zo hebt u een goed beeld van de kosten, maar ook van de werkzaamheden en het tijdsbestek van het project. Vooraf zo goed mogelijk geïnformeerd zijn, maakt dat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Op deze pagina leest u alles over het aanvragen van een offerte bij Multi Concurrent en hoe deze te vergelijken met andere offertes.

Ga snel naar

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor een elektricien

Multi Concurrent heeft meerdere erkende en ervaren elektriciens in dienst. Wij streven ernaar uw project zorgvuldig en professioneel uit te voeren, voor een zo laag mogelijke prijs. Het is slim om uw projecten rondom elektriciteit uit te besteden aan een erkende elektricien.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte op bij ons, zodat u weet waar u aan toe bent. Wij zijn bereikbaar via ons contactformulier op deze website, onder de knop “contact”. Telefonisch zijn wij bereikbaar op telefoonnummer: 06-40125121 en per e-mail zijn wij bereikbaar op e-mailadres: info@multiconcurrent.nl.

Wij streven ernaar u binnen drie werkdagen te voorzien van een op maat gemaakte offerte.

Elektricien draden knippen

Hoe het aanvragen van een offerte werkt

Wanneer u een offerte opvraagt bij Multi Concurrent, verwerken wij uw aanvraag in een aantal stappen tot een op maat gemaakte offerte. Dat proces is als volgt:

Bespaar door offertes te vergelijken

Het is slim om meerdere offertes aan te vragen bij verschillende bedrijven. Zo kunt u de verschillende offertes goed met elkaar vergelijken en een goed overwogen keuze maken. Hier leest u enkele tips hoe u deze offertes het best kunt vergelijke en waar u op dient te letten:

Controleer of de offerte volledig is

Controleer goed of alle ontvangen offertes volledige informatie bevatten, zoals; Welke merken materialen worden er gebruikt? Welk uurloon wordt er gerekend? Worden er voorrijkosten gerekend?

Veel gestelde vragen offerte elektricien

Onderstaand leest u een aantal veelgestelde vragen en de antwoorden van Multi Concurrent. Het is goed om deze voorafgaand aan uw offerteaanvraag even door te nemen.

  • Wat voor soort project het is: aanleggen, aansluiten, vervangen elektriciteit.
  • De totale kostprijs of uurtarief die de elektricien in rekening brengt.
  • De voorrijkosten: in sommige gevallen zijn de voorrijkosten gratis, wanneer dit niet het geval is dan moet je rekening houden met ongeveer € 40 per uur.
  • De tijdsplanning: hoelang is de elektricien ongeveer bezig met je project.
  • De btw: in deze branche geldt er een btw percentage van 21%.

Bij Multi Concurrent zijn hier geen kosten aan verbonden. Een offerteaanvraag is volkomen gratis en vrijblijvend. Het is goed om dit zorgvuldig na te gaan bij andere bedrijven voordat u een offerte opvraagt. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Doorgaans hanteert een elektricien een garantietermijn van zo’n 5-6 jaar.

Offerte aanvragen

Benieuwd wat de kosten zijn voor een elektricien? Vraag hieronder geheel vrijblijvend een offerte op maat aan.

Liever eerst een adviserend gesprek? Neem dan contact met op ons via de contactgegevens hieronder.

Waarom Multi Concurrent?

Proces offerteaanvraag

  1. Uw beschrijft uw project zo gedetailleerd mogelijk.
  2. Onze erkende specialist bekijkt uw aanvraag.
  3. U ontvangt binnen 24 uur een offerte op maat.