Vloerverwarming offerte

Wanneer u hebt besloten te kiezen voor vloerverwarming in één of meerdere ruimten in uw woning, is het goed om hiervoor minimaal één (maar het liefst meerdere) offertes aan te vragen voor dit project. Op deze pagina informeren we u over hoe u deze offertes het best kunt opvragen, hoe deze te vergelijken met elkaar en er komen een aantal veelgestelde vragen rondom offertes aan bod.
Lees snel verder!

Inhoudsopgave

Vloerverwarming offerte opvragen bij Multi Concurrent

Als u kiest voor het installeren van vloerverwarming in uw badkamer, is het slim om dit uit te besteden aan een ervaren specialist. Onze ervaren vakmannen bij Multi Concurrent nemen deze klus graag voor u uit handen en wij zorgen ervoor dat de vloerverwarming professioneel en zorgvuldig wordt aangelegd. Onze jarenlange ervaring in het installeren van vloerverwarming krijgt u er gratis bij. Dit verzekert u van professioneel werk, voor de voordeligste prijs!

Vraag geheel vrijblijvend een offerte op bij ons, zodat u weet waar u aan toe bent. Wij zijn bereikbaar via ons contactformulier op deze website, onder de knop “contact”. Telefonisch zijn wij bereikbaar op telefoonnummer: 06-40125121 en per e-mail zijn wij bereikbaar op e-mailadres: info@multiconcurrent.nl.

Wij streven ernaar u binnen drie werkdagen te voorzien van een op maat gemaakte offerte.

Vloerverwarming aanleggen

Werkwijze vanaf de offerteaanvraag

Wanneer u een offerte opvraagt bij Multi Concurrent, verwerken wij uw aanvraag in een aantal stappen tot een op maat gemaakte offerte. Dat proces is als volgt:

  • Een offerte aanvraag komt bij ons binnen via ons contactformulier, per email of telefonisch.
  • We nemen, indien nodig, n.a.v. uw offerteaanvraag contact met u op om aanvullende informatie te krijgen, zodat wij een zo volledig mogelijke offerte voor u kunnen opstellen.
  • We verwerken alle informatie die we hebben in een projectplan en hangen per werkzaamheid de juiste prijs in uw offerte.
  • We streven ernaar uw op maat gemaakte offerte binnen drie dagen aan u te verzenden.
  • Wanneer wij uw akkoord op onze offerte ontvangen, nemen wij z.s.m. contact met u op. We sluiten samen kort wanneer het project het best kan plaatsvinden en geven u een indicatie van de tijdsduur van het project. Ook bespreken we enkele details of adviseren we u graag over te gebruiken materialen tijdens het project.
  • We gaan van start voor uw project en zorgen ervoor dat de klus zo professioneel mogelijk wordt uitgevoerd en houden gedurende de werkzaamheden rekening met uw wensen.

 

Over Multi Concurrent

Hoe werkt het?

Stappenplan

Offerte aanvraag

U vraagt een vrijblijvende offerte aan.

Stappenplan

24 uur antwoord

U krijgt binnen 24 uur antwoord.

Stappenplan

Klus uitvoeren

Bij akkoord voeren wij de klus uit.

Stappenplan

Tevreden klant

Wij gaan pas weg als u tevreden bent.

Heeft u nog vragen?

Aarzel dan niet om contact op te nemen.

Vloerverwarming offertes vergelijken

Het is slim om meerdere offertes aan te vragen bij verschillende bedrijven. Zo kunt u de verschillende offertes goed met elkaar vergelijken en een goed overwogen keuze maken. Hier leest u enkele tips hoe u deze offertes het best kunt vergelijke en waar u op dient te letten:

  • Controleer of de offerte volledig is: Controleer goed of alle ontvangen offertes volledige informatie bevatten, zoals; Op welke manier wordt de vloerverwarming geïnstalleerd? Welk uurloon wordt er gerekend? Worden er voorrijkosten gerekend? Is er gerekend met het juiste oppervlakte van uw woonkamer/badkamer e.d.?
  • Wordt er een garantie geboden? Zo ja, wat zijn de garantievoorwaarden?
  • Kijk naar de begin- en einddatum van het project. Dit is een schatting de projectduur.

 

Veelgestelde vragen rondom offertes

Onderstaand leest u een aantal veelgestelde vragen en de antwoorden van Multi Concurrent. Het is goed om deze voorafgaand aan uw offerteaanvraag even door te nemen.

Zijn er kosten verbonden aan het opvragen van offerte(s)?

Bij Multi Concurrent zijn hier geen kosten aan verbonden. Een offerteaanvraag is volkomen gratis en vrijblijvend. Het is goed om dit zorgvuldig na te gaan bij andere bedrijven voordat u een offerte opvraagt. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Welke vloerhoogte heb ik minimaal nodig om vloerverwarming te laten leggen?

Indien de vloerverwarming gemonteerd wordt op krimpnetten waarbij ook isolatiefolie aanwezig is, is minimaal 4cm vloerhoogte nodig. Wanneer dit wordt gemonteerd op krimpnetten zonder isolatiefolie dan is een minimale vloerhoogte van 3,2cm benodigd.

Kan ik vloerverwarming zelf installeren?

Wij raden het af om vloerverwarming zelfstand te installeren. Door deze klus uit te besteden aan een specialist, bent u ervan verzekerd dat de vloerverwarming vakkundig en goed gelegd wordt. Zo bent u jaren verzekerd van een goed geïnstalleerde vloerverwarming, meestal inclusief garantie.

Vloerverwarming door Multi Concurrent

Heeft Multi Concurrent ervaring met het plaatsen van vloerverwarming?

Multi Concurrent heeft jarenlange ervaring met informeren, adviseren en installeren van vloerverwarming. Wij werken samen met leveranciers van de beste materialen en onze vakmannen zijn zeer ruim opgeleid. Professionaliteit en service is voor ons zeer belangrijk.

Beoordelingen

Wat klanten over ons zeggen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Stuur ons een vraag door of vraag een vrijblijvende offerte aan via onderstaande contactformulier.