Vloerverwarming offerte

Wanneer u hebt besloten te kiezen voor vloerverwarming in één of meerdere ruimten in uw woning, is het goed om hiervoor minimaal één (maar het liefst meerdere) offertes aan te vragen voor dit project. Op deze pagina informeren we u over hoe u deze offertes het best kunt opvragen, hoe deze te vergelijken met elkaar en er komen een aantal veelgestelde vragen rondom offertes aan bod.

Lees snel verder!

Ga snel naar

Vloerverwarming

Werkwijze vanaf de offerteaanvraag

Wanneer u een offerte opvraagt bij Multi Concurrent, verwerken wij uw aanvraag in een aantal stappen tot een op maat gemaakte offerte. Dat proces is als volgt:

Vloerverwarming offertes vergelijken

Het is slim om meerdere offertes aan te vragen bij verschillende bedrijven. Zo kunt u de verschillende offertes goed met elkaar vergelijken en een goed overwogen keuze maken. Hier leest u enkele tips hoe u deze offertes het best kunt vergelijke en waar u op dient te letten:

Controleer of de offerte volledig is: Controleer goed of alle ontvangen offertes volledige informatie bevatten, zoals; Op welke manier wordt de vloerverwarming geïnstalleerd? Welk uurloon wordt er gerekend? Worden er voorrijkosten gerekend? Is er gerekend met het juiste oppervlakte van uw woonkamer/badkamer e.d.?

Wordt er een garantie geboden? Zo ja, wat zijn de garantievoorwaarden?

Kijk naar de begin- en einddatum van het project. Dit is een schatting de projectduur.

Veelgestelde vragen en handige weetjes

Onderstaand leest u een aantal veelgestelde vragen en de antwoorden van Multi Concurrent. Het is goed om deze voorafgaand aan uw offerteaanvraag even door te nemen.

Bij Multi Concurrent zijn hier geen kosten aan verbonden. Een offerteaanvraag is volkomen gratis en vrijblijvend. Het is goed om dit zorgvuldig na te gaan bij andere bedrijven voordat u een offerte opvraagt. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Indien de vloerverwarming gemonteerd wordt op krimpnetten waarbij ook isolatiefolie aanwezig is, is minimaal 4cm vloerhoogte nodig. Wanneer dit wordt gemonteerd op krimpnetten zonder isolatiefolie dan is een minimale vloerhoogte van 3,2cm benodigd.

Wij raden het af om vloerverwarming zelfstand te installeren. Door deze klus uit te besteden aan een specialist, bent u ervan verzekerd dat de vloerverwarming vakkundig en goed gelegd wordt. Zo bent u jaren verzekerd van een goed geïnstalleerde vloerverwarming, meestal inclusief garantie.

Vloerverwarming offerte opvragen bij Multi Concurrent​

Als u kiest voor het installeren van vloerverwarming in uw badkamer, is het slim om dit uit te besteden aan een ervaren specialist. Onze ervaren vakmannen bij Multi Concurrent nemen deze klus graag voor u uit handen en wij zorgen ervoor dat de vloerverwarming professioneel en zorgvuldig wordt aangelegd. Onze jarenlange ervaring in het installeren van vloerverwarming krijgt u er gratis bij. Dit verzekert u van professioneel werk, voor de voordeligste prijs!

Vraag geheel vrijblijvend een offerte op bij ons, zodat u weet waar u aan toe bent. Wij zijn bereikbaar via ons contactformulier op deze website, onder de knop “contact”. Telefonisch zijn wij bereikbaar op telefoonnummer: 06-40125121 en per e-mail zijn wij bereikbaar op e-mailadres: info@multiconcurrent.nl.

Wij streven ernaar u binnen drie werkdagen te voorzien van een op maat gemaakte offerte.