Onderhoudscontract schilderwerk

Het houtwerk in uw woning of bedrijfspand heeft regelmatig een schilderbeurt nodig. Veel mensen denken dat schilderwerk alleen voor het oog is maar een verflaag heeft ook een beschermende functie. Heeft u geen tijd, zin of lijkt het u gewoon makkelijker om altijd dezelfde professionele schilder in huis te halen? Kies dan voor een onderhoudscontract voor uw schilderwerk. Bij Multi Concurrent merken wij dat steeds vaker mensen kiezen voor een abonnement op een schilder. Als u kiest voor een onderhoudscontract bij Multi Concurrent, weet u zeker dat uw huis perfect geschilderd wordt, door een erkende en professionele schilder. Bij een onderhoudscontract betaalt u niet in één keer het hele bedrag voor een schilder, maar betaalt u elke maand een klein bedrag. Als u toch liever het bedrag in één betaalt, dan is dit natuurlijk ook een mogelijkheid.

Ga snel naar

Schilderwerk Multi Concurrent

Onderhoudscontract schilderwerk en de kosten

Wat kost nou schilderwerk met een onderhoudscontract? Hoe worden deze kosten bepaald? Is een onderhoudscontract altijd voordeliger? De antwoorden op al deze vragen kunt u vinden in het volgende stuk.

De maandelijke kosten voor een onderhoudscontract voor schilderwerk kost zo’n € 34 maandelijks. Voor dit bedrag wordt al uw schilderwerk nagelopen en wordt er voor gezorgd dat uw schilderwerk altijd in orde is voor de komende 10 jaar. U bepaald naturlijk zelf hoe lang uw een onderhoudscontract wilt laten lopen. In onderstaande kostenoverzicht is er rekening gehouden met 10 jaar en hoeven de kosten voor het basis schilderwerk (dit is de eerste schilderbeurt) niet in één keer betaald te worden maar wordt dit bedrag (€ 1.500) verspreid over de overige 9 jaren.

Omdat u een langere overeenkomst met ons aangaat, mag daar natuurlijk ook wat tegenover staan. Zo is het schilderwerk met een onderhoudscontract veel goedkoper. Sommige schildersbedrijven willen dat het basis schilderwerk in één keer wordt voldaan maar bij ons schildersbedrijf is alles bespreek- en overlegbaar. Wij kiezen samen het onderhoudscontract die het beste bij u past.

Aantal jaarWerkzaamhedenWaardeU betaaltBedrag per maand
1Uitvoer basis schilderwerk€ 2.500€ 1.500 (eenmalig of verspreid)In overleg
2Geen werkzaamheden€ 400€ 30 per maand
3Geen werkzaamheden€ 400€ 30 per maand
4Inspectie en onderhoud€ 350€ 400€ 30 per maand
5Geen werkzaamheden€ 400€ 30 per maand
6Geen werkzaamheden€ 400€ 30 per maand
7Schilder onderhoudsbeurt€ 2.000€ 400€ 30 per maand
8Geen werkzaamheden€ 400€ 30 per maand
9Geen werkzaamheden€ 400€ 30 per maand
10Inspectie en onderhoud€ 350€ 400€ 30 per maand

Zo ziet u dat flink bespaart op de totale kosten. Hoe langer u het onderhoudscontract laat lopen, hoe voordeliger u uiteindelijk uit bent. Let wel, de kosten voor het schilderwerk in het onderhoudscontract hierboven zijn voorbeelden. Wilt u meer weten over schilderwerk in het algemeen? Bekijk dan de pagina schilderwerk.

 

Prijsbepaling onderhoudscontract

Hoe worden de kosten voor een onderhoudscontract nou bepaald? Denk hierbij aan de grootte van een woning, de huidige staat van het schilderwerk en hoe vaak deze schilderwerkzaamheden uitgevoerd mogen worden. Is uw huidige schilderwerk aan vervanging toe omdat deze in een slechte staat verkeerd, dan berekenen wij vaak hogere kosten omdat de werkzaamheden dan simpelweg langer duren. Heeft u speciale wensen qua materiaal? Dan heeft dit natuurlijk ook directe invloed op de kosten. In onderstaand overzicht vindt u alle factoren op een rijtje:

Voordelen onderhoudscontract schilderwerk

Geen verrassingen of hoge kosten, verzekerd van professioneel schilderwerk en geen gezeur, dat wilt toch iedereen wel? Met een onderhoudscontract van Multi Concurrent is dit natuurlijk mogelijk. Zo betaalt u elke maand een bedrag waardoor u niet alleen het bedrag kan verspreiden, maar u ook nog eens minder kwijt bent onderaan de streep. De hoogte van de maandelijke kosten zijn natuurlijk afhankelijk van de type werkzaamheden die mogen worden verricht. Deze kosten worden van tevoren samen met u doorgesproken waardoor u precies weet waar u aan toe bent. Wat zijn de andere voordelen van een onderhoudscontract? Bekijk onderstaande overzicht:

Looptijd onderhoudscontract schilderwerk

De looptijd van een onderhoudscontract voor schilderwerk bepaalt u eigenlijk helemaal zelf. U bepaalt in overleg met ons wat de looptijd wordt van uw onderhoudscontract op maat. Zo kan de gemiddelde duur van een onderhoudscontract 5 tot 20 jaar zijn maar is het gemiddelde 10 jaar.

De looptijd wordt beïnvloed door meerdere factoren. Zo kunt u waarschijnlijk dat de grootte van uw woning of pand een belangrijke factor is maar ook hoe vaak u onderhoud wilt laten uitvoeren. Daarom is de gemiddelde looptijd dan ook 10 jaar omdat dan alle schilderwerken uitgevoerd kunnen worden.

Is een onderhoudscontract interessant voor u?

Onderhoud is niet iets wat soms voorkomt maar dient eigenlijk doorlopend te gebeuren. Heeft u geen tijd, zin of niet de mogelijkheden om deze onderhoud aan uw schilderwerk uit te voeren? Dan is een onderhoudscontract aan uw schilderwerk door een professioneel en ervaren schildersbedrijf de oplossing voor u. Naast dat al onze professionele schilders in het bezit zijn van een Verklaring Omtrent het Gedrag, maken wij ook gebruik van de beste en modernste materialen om uw woning of pand te voorzien van een foutloze schilderlaag. Op deze manier is uw woning of pand altijd voorzien van schilderwerk dat in uitstekende conditie verkeerd en hoeft u zelf nooit meer naar uw schilderwerk om te kijken.

Vrijblijvende offerte?

Onderhoudscontract en hypotheek

U kunt de totale kosten voor het onderhoud betreft meerdere jaren, in één keer afkopen. Als u hiervoor kiest dan kunt u het onderhoudscontract mee laten financieren in uw hypotheek. U kunt het onderhoudscontract natuurlijk ook in één keer betalen vanuit de verkoop van een andere woning. Bij dit soort moeilijke constructies is het wel verstandig om duidelijke afspraken te maken en uw geld te laten beheren door een onafhankelijke stichting die periodiek het geld uitkeert aan het schildersbedrijf die uw schilderwerk onderhoud. afspraken is het verstandig om gebruik te maken van een onafhankelijke stichting die het geld beheert en periodiek uitkeert aan de schilder die het schilderwerk voor u onderhoud.

onderhoudscontract schilderwerk kosten

Vrijblijvende offerte

Wilt u precies weten wat een onderhoudscontract voor schilderwerk u gaat kosten? Vraag een vrijblijvende offerte aan. U ontvangt binnen 24 uur antwoord. Hoe duidelijker en gerichter uw offerte aanvraag, hoe duidelijker en gerichter het antwoord. Wij kunnen natuurlijk geheel vrijblijvend bij u langs komen om u van een offerte op locatie te voorzien.