Offerte loodgieter

U heeft een loodgieter nodig. Er zijn voldoende bedrijven in uw regio die u kunnen helpen, maar hoe kiest u daar de beste uit? Wat is een gemiddelde prijs, welke diensten kan een loodgieter voor u uitvoeren, hoe herkent u kwaliteit en vakmanschap en welke loodgieter gaat voor u een stapje verder? Dit zijn vragen die lastig te beantwoorden zijn als u alleen de website van een loodgieter bekijkt. De beste manier om een goede specialist aan te wijzen is door een vergelijking te maken. Daar heeft u offertes voor nodig en met de onderstaande informatie vraagt u deze gemakkelijk op.

Ga snel naar

Waarom u een offerte opvraagt bij Multi Concurrent

Multi Concurrent is een aannemer die al vele jaren kwaliteit en vakmanschap aanbiedt. Als u bij ons een offerte aanvraagt, dan ziet u dat wij gunstige prijzen vragen, maar dat u daar veel voor terug krijgt. De offerte die u krijgt is binnen 24 uur klaar en is ook volledig vrijblijvend. Dat betekent dat u door deze aanvraag te doen geen overeenkomst aangaat met ons, maar dat u wel exact weet waar u aan toe bent. We werken alleen met erkende monteurs, dus uw klus is bij ons in goede handen. Vraag vandaag telefonisch een offerte bij ons aan en u zult niet worden teleurgesteld.

Hoe een offerteaanvraag werkt

Het aanvragen van een offerte bij Multi Concurrent is gemakkelijk en snel. U neemt telefonisch contact met ons op, of gebruikt ons contactformulier, en geeft ons dan zoveel mogelijk informatie over uw klus. Vervolgens gaan wij voor u aan het werk om een offerte samen te stellen. Deze is alomvattend, precies en duidelijk. De offerte sturen we binnen 24 uur naar u toe, zodat u snel weet waar u aan toe bent. Deze is ook vrijblijvend, dus u bent nergens toe verplicht. Als u besluit met ons verder te gaan, dan accepteert u de offerte. Wij gaan dan direct voor u aan de slag en hebben uw klus binnen de kortste keren geklaard.

Offerte loodgieter

Vergelijk verschillende loodgieter offertes

Als u de beste deal wilt aanwijzen voor uw klus, dan vergelijkt u het beste een aantal loodgieters met elkaar. Dat doet u door offertes aan te vragen bij 3 tot 6 bedrijven uit uw omgeving. Deze offertes verzamelt u en u maakt een vergelijking. Aan de hand daarvan wijst u gemakkelijk de goedkoopste loodgieter uit, maar zorgt u er ook voor dat u voor dat geld de meest complete diensten krijgt. De beste loodgieter is dus niet altijd de goedkoopste loodgieter, maar de specialist die u voor het geld dat u betaalt het beste helpt. Een vergelijking kan u dus veel leren en de onderstaande tips helpen u daar ongetwijfeld bij.

Doe meer onderzoek: kijk niet alleen naar de offerte van de loodgieter, maar ook naar de website. U kunt daar veel te weten komen over de diensten die de loodgieter aanbiedt, over ervaringen van voorgaande klanten en over projecten die de loodgieter al heeft uitgevoerd. Een professionele website is altijd een teken van een professionele instelling.

Controleer kwaliteit: er zijn een aantal manieren om kwaliteit te controleren. Allereerst gaat u op zoek naar een keurmerk van de loodgieter. Erkenningen en certificeringen zijn ook een goede indicator van kwaliteit. De garantieregeling is dan ook belangrijk. U wilt fouten niet alleen gerepareerd zien, een lange garantieregeling betekent ook dat de loodgieter vertrouwen heeft in eigen werk.

De prijs: het is belangrijk om de prijs te bekijken, maar doe dat dan samen met de diensten die u daarvoor terug krijgt. Ga dus op zoek naar informatie over hoe de prijs tot stand is gekomen, de materialen die gebruikt worden en de diensten die worden aangeboden. Als een goedkope loodgieter minimaal werk verricht, dan is het soms beter om een duurdere specialist aan te wijzen.

Veelgestelde vragen en handige weetjes

Als loodgieter krijgen wij een aantal vragen over het opvragen van offertes. Wij vinden het geen probleem om deze te beantwoorden. We hebben hier de meest gestelde vragen die wij krijgen op een rijtje gezet, voor duidelijkheid en een direct antwoord.

Loodgieters zijn in te schakelen voor een groot aantal verschillende werkzaamheden. Als u een offerte aanvraagt, dan geeft u altijd duidelijk aan waar u de loodgieter voor wilt gebruiken. Enkele voorbeelden van de werkzaamheden die Multi Concurrent voor u uit kan voeren zijn:

 • Verstoppingen verhelpen.
 • Riolering aanleggen.
 • Verwarmingsinstallaties aanleggen.
 • Cv-ketel onderhouden.
 • Waterleidingen aanleggen.
 • Een afvoer plaatsen.
 • Lekkages opsporen en verhelpen.
 • Uw dakgoot repareren en onderhouden.
 • Uw sanitair onderhouden en aanleggen.
 • Enzovoorts.

Het aanvragen van een offerte bij Multi Concurrent is helemaal gratis. U betaalt niets voor deze dienst en krijgt uw offerte binnen 24 uur.

De offerte die u krijgt van Multi Concurrent is ook vrijblijvend. Dat betekent dat u geen verplichting met ons aangaat door deze aan te vragen. We geven u ruim de tijd om na te denken en te reageren. Accepteert u ons voorstel, dan gaan we direct voor u aan de slag. Besluit u om dat niet te doen, dan heeft u verder geen verplichting naar ons die u moet nastreven.

Bij Multi Concurrent werken alleen erkende monteurs. Onze loodgieters worden regelmatig getest en geschoold om ervoor te zorgen dat ze altijd vakmanschap blijven leveren. Er zijn een aantal manieren waarop u kwaliteit herkent:

Keurmerken zoals dat van UNETO-VNI vertellen u dat de loodgieter door een onafhankelijke instantie is getest en dat deze de test succesvol heeft doorstaan. Dit keurmerk wordt niet zomaar uitgedeeld en alleen bedrijven en loodgieters die bewezen hebben vakkundig te zijn mogen dit voeren. Zoek dus altijd naar keurmerken, voor een bewijs van kwaliteit.
Vervolgens neemt u de klantenrecensies door die de loodgieter heeft ontvangen van mensen die al met hem of haar hebben gewerkt. Deze vindt u vaak op de website van de loodgieter, maar het is beter om een onafhankelijke website te zoeken. De loodgieter heeft dan geen invloed op de recensies die wel en niet worden gepubliceerd. Aan de recensies ziet u direct hoe het is om met deze specialist te werken.

Garantieregelingen verschillen per loodgieter. Een goede garantieregeling is wel een bewijs van kwaliteit, want daaraan ziet u direct dat de loodgieter vertrouwen heeft in het werk dat wordt geleverd en de materialen die worden gebruikt. Als u een vergelijking maakt, dan is de garantie dus zeker een punt om mee te nemen. Voor lekkages, reparaties aan binnenriolering en de meeste andere projecten kunt u rekenen op een garantieregeling van gemiddeld 6 jaar. De garantieregeling voor reparaties aan de buitenriolering is 2 jaar en voor het installeren van sanitair 1 jaar. De garantie wordt vaak op de offerte al toegelicht.

Wij zijn gegarandeerd het goedkoopst

Bij Multi Concurrent bieden we u een hele mooie prijs aan en daarvoor krijgt u vakmanschap en kwaliteit. Wij gaan zelfs zo ver dat wij de goedkoopste diensten leveren en dat doen we in heel Nederland. We komen dus ook graag bij u langs. Onze erkende loodgieters lossen uw probleem snel en vakkundig op en dat voor een prijs om blij van te worden. Wacht dus niet langer, pak de telefoon en neem contact op met Multi Concurrent. We gaan direct voor u aan de slag.

Waarom Multi Concurrent?

Proces offerteaanvraag

 1. Uw beschrijft uw project zo gedetailleerd mogelijk.
 2. Onze erkende specialist bekijkt uw aanvraag.
 3. U ontvangt binnen 24 uur een offerte op maat.