Latex spuiten verfspuitwerk

Bent u op zoek naar een voordelige latexspuiter die u kan helpen met verfspuitwerk? Bij Multi Concurrent werken wij alleen met gespecialiseerde en erkende latexspuiters. Latex spuiten bespaart u tijd en veelal in de kosten. Wij helpen u met het spuiten van uw muren en plafonds. Zo kunt u de slaapkamer of woonkamer in één keer voorzien van een nieuwe verflaag. Door het laten spuiten van latex door onze latexspuiters, bespaart u tot wel 50% op de kosten.

Wij zijn een full-service stukadoorsbedrijf, waardoor wij u zowel kunnen helpen met het spuiten van uw wanden maar ook met het stucwerk. Wij kunnen onze service dan ook tegen concurrerende tarieven aanbieden, natuurlijk zonder in te boeten op de kwaliteit. Bespaar dus niet alleen op uw waardevolle tijd, maar ook op de totale kosten.

Buiten het normale latexspuitwerk, kunnen wij u ook helpen met het Airless spuiten van muurverf. Dit doen wij zowel binnens- als buitenshuis. Bij Multi Concurrent zijn wij gespecialiseerd in alle vormen van latex spuiten. Wij helpen u al met uw spuitwerk vanaf € 3,20 per m² inclusief latex muurverf. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan snel verder.

Ga snel naar

Waarom kiezen voor latex spuiten

Wanneer een plafond of wand handmatig gesausd wordt (het witten met een roller), dan valt het eindresultaat vaak tegen. Zo ziet u de aanzetten en banen van de verfroller en dat is natuurlijk niet wat u wilt. Vaak trekken de strepen niet weg, waardoor het eindresultaat niet naar wens is. Bij latex spuiten overkomt u dit niet, omdat er in één keer het hele geheel van het desgewenste object wordt gespoten. Zo krijgt u een mooi en egaal eindresultaat.

Het laten spuiten van latex hoeft ook helemaal niet duur te zijn. Hierbij geld eigenlijk de regek: hoe groter het oppervlak, hoe goedkoper de kosten per m2. Het laten spuiten van latex is dan ook een goed idee als het gaat om grotere oppervlaktes. Vanaf 100 m2 begint u echt een groot prijsverschil te merken, tussen latex spuiten en het handmatig rollen van latexverf. Is de grootte van het oppervlak kleiner dan 100 m2? Dan kan het handmatig rollen van latexverf ook een optie zijn.

Het andere grote voordeel van het laten spuiten van latex muurverf is dat deze op veel ondergronden te gebruiken is. Zo kunt u deze verf (laten) aanbrengen op:

Is uw ondergrond waar op gespoten mag worden glad en egaal? Dan krijgt u een waanzinnig strak resultaat, waarbij geen structuur te zien zal zijn. Perfect mooie gladde en strakke plafonds of muren? Kies dan dus voor latex spuiten als verfspuitwerk.

Verfspuiten als alternatief voor rollen

U weet nu wat de nadelen van rollen zijn. U krijgt vaak  de aanzet van de verfroller te zien en het rollen van uw wanden en plafonds is ook nog eens zeer tijdrovend. Veel klanten denken dat er alleen verf gespoten kan worden in het wit of RAL 9010. Niets is minder waar, u kunt namelijk elke kleur verf kiezen die u zelf wilt. Latex spuitwerk is ook relatief goedkoop en een goed alternatief voor standaard schilderwerk. Doormiddel van een hoge druk (120 tot 180 bar), wordt de latex muurverf op uw muren gespoten. Door de hoge druk word de latexverf streeploos op uw muren geneveld en krijgt u een strak resultaat, waarbij u niets ziet behalve een streeploos eindresultaat.

Het verfspuiten is dan ook een goed alternatief voor rollen en wij raden deze methode van latexverf aanbrengen dan ook iedereen aan.

Gemiddelde kosten latex laten spuiten

De kosten voor het rollen van latexverf is relatief een stuk duurder dan het laten spuiten van latex. Omdat het spuiten van latexverf een stuk sneller per m2 gaat, is spuitwerk dan ook voordeliger. Buiten dat spuitwerk strakker en egaler op uw muren of plafonds wordt gespoten, bent u ook nog eens voordeliger uit. Hier geldt wel, hoe meer kleuren, hoe hoger de prijs per m2. Zo mag de kamer bij een nieuwe kleur opnieuw afgeplakt mogen worden. Dit komt omdat er bij het spuiten van latex veel nevel vrijkomt, hierbij is er dan de risico dat er nevel vrij komt op reeds gespoten objecten.

De gemiddelde kosten voor spuitwerk als wij uitgaan van wit, liggen rond de € 5,- tot € 6,50 per m2, dit bedrag is inclusief het verf en alle werkzaamheden. Hierbij wordt er twee keer gespoten om een verflaag te creëren, die goed afdekt.

Kosten latex spuitwerk per m2

Het is natuurlijk lastig om precies te zeggen wat spuitwerk gaat kosten. Zo is de ondergrond belangrijk maar ook de kwaliteit van het verf. Op het internet kunnen er hele “goedkope” varianten tevoorschijn komen. Vaak zijn dit vanaf prijzen en kunnen deze bedrijven dit helemaal niet voor het aangegeven bedrag uitvoeren. Aanbiedingen van € 4,- per m2 zijn dan ook vaak onzin, en soms zelfs oplichterij. Let dus goed op met wie u in zee gaat. Een goede latexspuiter verwijdert altijd eerst alle beschadigen en repareert uw muur of plafond.

Bij onze latexspuiters kunt u uitgaan van uitmuntende kwaliteit voor een betaalbaar bedrag. Onze specialisten zullen altijd de oppervlakte egaliseren en na het spuiten de oppervlakte nog eens nalopen. Hierna voorzien wij het oppervlak van een tweede laag. Zo weet u zeker dat u kwalitatief goede spuitwerk krijgt en u zich nergens druk om hoeft te maken. Zoals het oude gezegde al zegt, goedkoop is vaak duurkoop.

De gemiddelde prijzen voor het spuiten van latex liggen tussen de € 7,- en € 12,-. Bij Multi Concurrent voorzien wij u van goed spuitwerk voor € 5,- of € 6,50,-. Natuurlijk zonder in te boeten op kwaliteit. Wij maken alleen gebruik van de beste verfsoorten. Zo maken wij gebruik van Farrow & Ball, Sigma, Sikkens maar ook van Wijzonol muurverf. Er zitten wel wat prijsverschillen tussen deze verfsoorten maar wij leveren deze altijd tegen voordelige tarieven. In onderstaande tabel kunt u in één oogopzicht zien wat de tarieven zijn van latex spuitwerk.

Latex spuiten incl. afplakkenGemiddelde prijsAantal lagen
Latex spuiten in wit€ 6,-2
Latex spuiten in kleurVanaf € 11,-2

Latex spuitwerk en prijsverschillen

Zoals u al eerder heeft kunnen lezen, kunnen de prijzen aardig variëren. De ene rekent € 4,- per m2, terwijl de concurrent € 11,- rekent voor dezelfde oppervlak. Er is dus veel prijsverschil qua latex spuitwerk. Dit heeft natuurlijk ook te maken met welke verf er gebruikt wordt. Een liter van Sigma is natuurlijk duurder, dan een liter van de Gamma. Wij maken alleen gebruik van A-kwaliteit latexverf. Een goede bus latexverf kost € 55,- voor 10 liter inclusief de btw. Wij maken vaak gebruik van verf die nog duurder is. Zo weten wij zeker dat deze dekkend is en dat deze strak en egaal zal opdrogen.

Het blijft lastig om een exacte prijs op te geven maar bij Multi Concurrent kunt u een geheel vrijblijvende offerte aanvragen. Binnen 24 uur ontvangt u een vrijblijvende prijsopgaaf. Heeft u een bepaalt budget? Wij helpen u graag.

Goedkoop latex laten spuiten

Bent u op zoek naar goedkoop spuitwerk? Bij Multi Concurrent zijn wij onderaan de streep altijd het goedkoopst. Let wel op! Vaak is goedkoop, natuurlijk ook duurkoop. Bij ons betaalt u niet de hoofdprijs maar u hoeft ook niet in te boeten op de kwaliteit. Wij helpen dagelijks particulieren en bedrijven met het egaliseren en stuken van verschillende muren en plafonds. Wij doen dit betaalbaar en wij zijn klantgericht. Wilt u echt voordelig latex laten spuiten? Help dan zelf mee. Zo bespaart u veelal op de arbeidskosten en afdekmaterialen. Het meeste werk is het afdekken van kozijnen, deuren en wanden. Wanneer u dit soort werkzaamheden zelf uit voert, bespaart u dus op de kosten en kunnen wij onze werkzaamheden betaalbaar aanbieden. Ook het demaskeren en en afvoeren van afdek materialen na het spuiten kunt u zelf uitvoeren.

Voordelen latexspuiten

Door de dikke spuit laag van verfspuitwerk, dekken de wanden en plafonds vaak al in één keer. Zo heeft u snel al een glad en egaal eindresultaat die veel egaler is als dat u met het rollen van verf aan de slag gaat. Het spuiten van latex is ook nog eens super snel en kunt u alle kleuren kiezen die u maar zou willen. U hoeft dus niet op een ladder met een zere rug met een roller aan de slag, maar u kunt gewoon Multi Concurrent inhuren die u wanden voorziet van nieuw schilderwerk zonder strepen of banen. Andere voordelen van latex spuiten zijn:

Nieuwbouwwoningen spuiten

Heeft u een nieuwe woning gekocht en wilt u deze laten spuiten met spuitverf? Wij hebben een landelijke dekking en voorzien alle nieuwbouwwoningen van latexverf. Vaak worden de muren bij een nieuwbouwwoning behang klaar opgeleverd maar dit wil helaas niet zeggen dat wij gelijk onze gang kunnen gaan. Het komt soms voor, dat wij de wanden eerst mogen worden voorzien van filmwerk. Dit is een flinter dunne laag stucwerk waarna de oneffenheden glad afgewerkt kunnen worden. Na het stuken van de muren kan onze latexspuiter de latexverf aanbrengen met de Airless verfspuit. Hierdoor krijgt u een prachtig eindresultaat en kunt u zo snel mogelijk intrekken in uw nieuwe aanwinst.

Vrijblijvende offerte?

Kleur mogelijkheden latex spuiten

U kunt kiezen voor alle kleuren die beschikbaar zijn. Dus ook bij het spuiten van latex kunt u de wanden en plafonds voorzien van elke kleur die u maar wenst. Hou er alleen wel rekening mee, dat hoe meer kleuren u kiest, hoe hoger de totale kosten en hoe langer het afronden van het project gaat duren. Hetzelfde geld voor de verschillende glansgraden zoals:

De kleurkeuze bepaalt u natuurlijk zelf maar wij kunnen u hier natuurlijk wel in adviseren. Hieronder vind u enkele voorbeelden van waarom het kiezen voor meerdere kleuren de totale kosten omhoog schroeven:

De prijs kan met zo’n 15 % oplopen als u kiest voor meerdere kleuren. Wij raden meerdere kleuren dus niet af maar hou wel rekening met hogere kosten.

Waarom Multi Concurrent als latex spuiter?

U heeft besloten om uw wanden te voorzien van latex spuitwerk maar waarom kiest u voor Multi Concurrent? Hier onder staan onze sterke punten vermeld. Heeft u nog vragen? Aarzel dan niet om deze te stellen.

Garantie

Multi Concurrent geeft op alle door ons uitgevoerde latex- en spuitwerkzaamheden garantie. Dit doen wij op een eerlijke en schriftelijke manier. Wij zijn een klantgericht bedrijf en hanteren een 100 % tevredenheidsgarantie.

Betaalbaar

Omdat wij een landelijke dekking hanteren, kunnen wij in vrijwel alle gevallen betaalbaar latex spuiten. Multi Concurrent koopt het latexverf groot in, waardoor wij zeer scherpe tarieven berekenen.

Bekwaam

Onze spuiters werken alleen met A-kwaliteit merken en zijn allemaal in het bezit van een VOG-verklaring en de benodigde certificaten. Zo weet u dat u met professionals te maken heeft.

Service

Wij denken met u mee en berekenen u alleen wat wij daadwerkelijk hebben uitgevoerd. Wij zijn een eerlijk en transparant verfspuitwerk bedrijf en helpen u waar nodig. Wij proberen u altijd zoveel mogelijk te ontzorgen.

Latex spuiten: offerte aanvragen

Wilt u exact weten wat latex spuiten u gaat kosten? Vraag hieronder dan een vrijblijvende offerte aan. Binnen 24 uur ontvangt u een mail met daarin de exacte kosten. Zo weet u precies waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan. Heeft u een vrijblijvende vraag? Aarzel dan niet om deze te stellen. Wij staan graag voor u klaar.