Elektrische haard laten plaatsen

Elektrische haard laten plaatsen? Wilt u wel de sfeer van een houten- of gaskachel maar wilt u gewoon gebruik maken van een cv om u van warmte te voorzien? Dan is een elektrische sfeerhaard echt iets voor u. Zo creëert een elektrische sfeerhaard een levendig en niet van echt te onderscheiden vlammenspel. Er zit wel een verwarmingsfunctie op een elektrische haard, waarmee u toch een aangename warmte kan creëeren. U stopt de stekker erin en u kunt genieten van uw elektrische haard.

Inhoudsopgave

De elektrische haard: verschillende soorten modellen

Bent u op zoek naar een specifieke elektrische haard in de stijl van uw interieur? Hedendaags zijn elektrische haarden in verschillende soorten modellen verkrijgbaar. Zo kunt u kiezen voor hanghaarden, schouwen of inbouwhaarden. Ook kunt u kiezen voor een elektrische haard met schouw en inclusief of exclusief lijst. Wilt u een elektrische haard laten inbouwen of laten voorzien van een decoratieve houtset? Multi Concurrent helpt u graag met een elektrische haard die aan al uw wensen voldoet.

Openhaard

Waarom een elektrische haard laten plaatsen?

De belangrijkste reden om een elektrische haard te laten plaatsen is toch wel het realistische beeld hedendaags. Zo maakt een elektrische haard gebruik van de nieuwste technieken qua led. Hierdoor is het energieverbruik heel laag en is deze veel zuiniger als bijvoorbeeld de oude elektrische haarden met gloeilamp.

Een ander groot voordeel is dat een elektrische haard makkelijk aan te sluiten is. Dit scheelt u veelal in de totale kosten. Een elektrische haard is qua aanschaf duurder dan een gashaard maar u hoeft geen rookkanalen aan te laten leggen of dergelijke. Hierdoor bent u in totaal toch minder kwijt en hoeft u ook geen hout aan te schaffen zoals bij een houtkachel.

Een elektrische haard is plug-en-play

Een elektrische haard is vrij eenvoudig aan te sluiten. Als de elektrische haard eenmaal is geplaatst en is aangesloten, kunt u deze vrij eenvoudig bedienen met een afstandsbediening. Zo is een gezellige sfeer momenteel voor iedereen weggelegd en kunt u binnen enkele minuten genieten van uw nieuwe elektrische haard.

Over Multi Concurrent

Hoe werkt het?

Stappenplan

Offerte aanvraag

U vraagt een vrijblijvende offerte aan.

Stappenplan

24 uur antwoord

U krijgt binnen 24 uur antwoord.

Stappenplan

Klus uitvoeren

Bij akkoord voeren wij de klus uit.

Stappenplan

Tevreden klant

Wij gaan pas weg als u tevreden bent.

Heeft u nog vragen?

Aarzel dan niet om contact op te nemen.

Plaatsen van elektrische haard: schoorsteen nodig?

Daar kunnen wij eigenlijk vrij snel nee op zeggen. U heeft dus geen schoorsteen nodig en dit scheelt weer in de totale kosten. U kunt genieten van de realistische vlammen die een hoop sfeer en gezelligheid brengen. U kunt een elektrische sfeerhaard dan ook in elke kamer plaatsen naar wens. Zo kunt u genieten van uw moderne haard in uw woon- of sloopkamer en biedt deze ook nog eens de nodige warmte.

U kunt ook kiezen voor een inzet- of inbouw sfeerhaard. Deze wordt in de muur geplaatst waarmee u natuurlijk een prachtige ruimte en sfeer creëert. Het enige wat hiervoor benodigd is, of de ruimte waar u de sfeerhaard wilt plaatsen hiervoor geschikt is.

CV haard binnen

Waar wilt u de elektrische haard laten plaatsen?

Voordat u een elektrische haard laat plaatsen, willen wij graag eerst weten waar u de elektrische haard laat plaatsen. Het enige wat wij in principe nodig hebben is een geaard stopcontact en als u de haard wilt in laten bouwen, dan dient de ruimte hiervoor geschikt te zijn. Kies daarnaast voor een plek waar u de sfeer wilt verhogen. Denk hierbij aan de woonkamer, keuken of natuurlijk uw slaapkamer. Zo ziet u dat u de haard kunt laten plaatsen waar u dat ook maar wilt.

Zelf een elektrische haard plaatsen

Wilt u zelf een elektrische haard plaatsen? Hieronder hebben wij wat handige tips voor u op een rijtje gezet.

  • Als u een elektrische sfeerhaard heeft aangeschaft, controleer dan de haard goed op schade
  • Lees de handleiding goed door en maak een checklist
  • Wilt u zeker weten dat de sfeerhaard en uw muur geschikt is voor inbouw? Laat de situatie dan bekijken door onze constructiespecialist
  • Let op vocht en vlamgevoeligheid
  • Zorg voor een minimale afstand van 900 mm bij vlamgevoelige objecten zoals gordijnen, bedden en brandstoffen
  • Til de haard op bij de handvatten en til deze het liefst met twee personen
  • Zorg dat u binnen de maximale amperage van een circuit blijft
  • Zorg ervoor dat het apparaat zijn eigen elektriciteitscircuit krijgt

 

Elektrische sfeerhaard laten plaatsen door Multi Concurrent

Of het nu een inbouw elektrische sfeerhaard betreft, of een vrijstaande elektrische haard, wij voorzien u van een haard naar wens. Multi Concurrent is betaalbaar en klantgericht. Als u op zoek bent naar de beste prijs-kwaliteitverhouding bent u bij ons aan het juiste adres.

Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om deze te stellen. Wij helpen u graag en hebben een landelijke dekking. Wij berekenen u nooit de hoofdprijs en zijn voordelig. Natuurlijk zonder in te boeten op kwaliteit. U kunt ons ook contacteren voor een geheel vrijblijvende offerte op maat (ook op locatie).

Beoordelingen

Wat klanten over ons zeggen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Stuur ons een vraag door of vraag een vrijblijvende offerte aan via onderstaande contactformulier.