Boomwortels verwijderen

Wanneer u of eerdere bewoners van uw woning een boom hebben laten kappen, maar de boomstronk en boomwortels zijn behouden kan u deze alsnog laten verwijderen. Hoe wij deze klus voor u doen, welke kosten daarbij komen kijk en hoe deze kosten zijn opgebouwd leest u op deze pagina.

Inhoudsopgave

Boomwortels verwijderen met een stronkenfrees

Wanneer een grote dikke boom gekapt is en er een stronk en boomwortels overblijven, kan u ervoor kiezen deze zelf uit te graven. Dit is een enorm zware en tijdrovende klus. Daarom is het slim om deze klus uit handen te geven aan een hovenier. Door de boomstronk- en wortels te verwijderen met een stronkenfrees gaat de klus vele male sneller en uiteindelijk dus ook goedkoper. Een ander voordeel is dat er weinig afval over blijft; het houtzaagsel kan verstrooid worden tussen uw planten of in een bak verzameld worden en afgevoerd.

Boom wortels verwijderen

Hoe wij boomwortels verwijderen

Voor het verwijderen van boomwortels van reeds gekapte bomen gebruiken we een stronkenfrees. Dit is een machinale frees waarmee de overgebleven stam en de wortels tot op een diepte van 45 centimeter onder het maaiveld kunnen worden verwijderd. We beschikken over kleine en grote verrijdbare frezen waardoor ze nagenoeg in iedere tuin kunnen worden toegepast, ook op moeilijk te bereiken plaatsen. Indien u geen tuinpoort hebt, dan kan het apparaat gewoon door de voordeur van de woning richting tuin gemanoeuvreerd worden. Een frees voor boomwortels is licht in gewicht en laat hierdoor geen sporen na in uw gazon. Stronkenfrezen zijn gemiddeld tussen de 80 en 120 cm breed.

Prijsbepaling bij boomwortels verwijderen

De prijs voor het verwijderen van boomwortels is afhankelijk van een tweetal factoren, namelijk:

Hoe goed zijn de boomwortels bereikbaar?

Wanneer de boomwortels makkelijk bereikbaar zijn via een pad in uw voor- of achtertuin of via de openbare weg, kan de hovenier makkelijker bij de boomwortels komen met zijn gereedschap. Wanneer dit niet het geval is zal de hovenier meer tijd kwijt zijn om zijn gereedschap bij de boomwortels te krijgen. Makkelijkere bereikbaarheid is een stuk voordeliger.

Hoe wijd en diep zijn de boomwortels vertakt?

Hoe wijder en dieper de boomwortels vertakt zijn in de aarde, hoe zwaarder de klus is en hoe langer deze duurt. Wanneer dit niet het geval is vallen de kosten lager uit.

Over Multi Concurrent

Hoe werkt het?

Stappenplan

Offerte aanvraag

U vraagt een vrijblijvende offerte aan.

Stappenplan

24 uur antwoord

U krijgt binnen 24 uur antwoord.

Stappenplan

Klus uitvoeren

Bij akkoord voeren wij de klus uit.

Stappenplan

Tevreden klant

Wij gaan pas weg als u tevreden bent.

Heeft u nog vragen?

Aarzel dan niet om contact op te nemen.

Kosten boomwortels verwijderen

De kosten voor het verwijderen van boomwortels zijn dus afhankelijk van bovengenoemde factoren. Om toch een beeld te geven van de kosten waar u rekening mee dient te houden, hebben wij onderstaand overzicht voor u gemaakt:

WerkzaamhedenVoorwaardenPer uur/klusKosten
Boomwortels met chemicaliën verwijderenDe boomwortels mogen niet al te groot zijn en behoorlijk aan de oppervlakte liggenPer uurTussen € 35,- en € 55,- inclusief materiaal en BTW
Boomwortels weghalen met zoutDe boomwortels mogen niet al te groot zijn en niet te diep in de grondPer uurTussen € 35,- en € 55,- inclusief materiaal en BTW
Boomwortels weghalen met stobbenfreesRedelijk grote boomwortels tot een diepte van 50 cmPer klusGemiddeld € 50,-

*Bovenstaande prijzen zijn een gemiddelde prijsindicatie. Wanneer u een exacte prijsopgaaf wilt ontvangen raden wij u aan om een vrijblijvende offerte op te vragen.

Boom wortels laten verwijderen door Multi Concurrent

Boomwortels laten verwijderen door een professioneel bedrijf

De hoveniers van Multi Concurrent hebben jarenlange ervaring in het verwijderen van boomwortels op verschillende manieren. Wij vinden het belangrijk dat onze hovenieren dit werk zorgvuldig en efficiënt aanpakken, zodat er geen onnodige schade wordt verricht aan de omliggende tuin/omgeving en zodat het gebied waar de boomwortels stonden na afloop direct klaar is voor verdere bewerking zoals bestrating of het leggen van een gazon o.i.d.

Wilt u meer informatie over wat onze hoveniers voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte via het contactformulier op deze website, via de knop contact. Ook telefonisch of per email kunt u een offerte opvragen. Telefonisch zijn wij bereikbaar op telefoonnummer: 06-40125121 en per e-mail zijn wij bereikbaar op e-mailadres: info@multiconcurrent.nl.

Beoordelingen

Wat klanten over ons zeggen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Stuur ons een vraag door of vraag een vrijblijvende offerte aan via onderstaande contactformulier.