Hoveniersbedrijf

Wilt u een nieuw design voor uw tuin om deze nieuw leven in te blazen? Onze gespecialiseerde hoveniers van Multi Concurrent staan te popelen om dit voor u uit te voeren. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is dat een tuin op de meest professionele manier wordt aangelegd en denken graag mee met uw wensen. Op deze pagina leest u meer wat onze hoveniers voor uw tuin kunnen betekenen.

Inhoudsopgave

Professioneel hoveniersbedrijf

Als professioneel hoveniersbedrijf vinden wij het belangrijk om uw wensen om te zetten in een prachtige tuin waar u met plezier gebruik van maakt. Onze hoveniers zijn zeer ervaren en kunnen u adviseren m.b.t. het tuinontwerp en alles wat hierbij komt kijken. Zo zorgen we er met elkaar voor dat uw tuin een plek wordt waar u kunt genieten van uw rust en de natuur.
Onze hoveniers werken efficiënt en professioneel, hebben oog voor detail en zijn flexibel. Dit zijn de juiste ingrediënten om uw tuinklus uit handen te nemen.

Waarom u kiest voor hoveniersbedrijf Multi Concurrent

Onze hoveniers hebben jaren ervaring in het advies geven over en het aanleggen van tuinen. Wij helpen uw tuin zoveel mogelijk naar uw wens aan te leggen en ontzorgen u volledig. Wij hebben persoonlijk contact hoog in het vaandel staan en vinden duidelijke en eerlijke communicatie belangrijk. We maken uw tuin zo duurzaam mogelijk. Zodat u jaren kunt genieten van uw tuin en deze met het juiste onderhoud tijdloos is.

Hoveniersbedrijf Multi Concurrent

Hoveniersbedrijf met specialisten

De hoveniers van Multi Concurrent hebben hart voor groen, zijn opgeleid om uw tuin te voorzien van een professionele tuinaanleg en hebben hier alle benodigde ervaring voor. Onze hoveniers kunnen uw tuin onderhouden of nieuw ontwerpen en realiseren. Zij denken mee met uw wensen, houden goed contact met u en overleggen over zaken die aan bot komen. Omdat wij het werk professioneel uitvoeren en wij nauw contact met u hebben, is Multi Concurrent een betrouwbare partner voor uw tuinklus.

Hoveniersbedrijf gespecialiseerd in

Als hoveniersbedrijf kunt u bij ons terecht voor diverse tuinklussen. Onze specialisten hebben zeer ruime kennis en ervaring met o.a. onderstaande werkzaamheden:

 • Onderhouden van uw tuin (incl. onderhoudscontract)
 • Renoveren van uw tuin
 • Planten van bomen en planten
 • Snoeien van bomen en planten
 • Verwijderen van bomen en planten
 • Advies m.b.t. tuinrenovatie- of vernieuwing
 • Ontwerpen en realiseren van een nieuwe tuin
 • Plaatsen van graszoden
 • Plaatsen van tuinschermen en/of tuinschermen
 • Aanleggen van vijvers (ook renovatie van bestaande)
 • Aanleggen watersysteem voor complete tuin of plantenbakken
 • Tuinbestrating
 • Sierbestrating

Zoals u kunt zien zijn onze hoveniers zeer veelzijdig in te zetten. Wij werken met professionele hoveniers met hart voor groen en een efficiënte werkwijze. Onze hoveniers denken met uw wensen mee, overleggen alle mogelijkheden met u en samen werken we aan uw droom tuin!

Over Multi Concurrent

Hoe werkt het?

Stappenplan

Offerte aanvraag

U vraagt een vrijblijvende offerte aan.

Stappenplan

24 uur antwoord

U krijgt binnen 24 uur antwoord.

Stappenplan

Klus uitvoeren

Bij akkoord voeren wij de klus uit.

Stappenplan

Tevreden klant

Wij gaan pas weg als u tevreden bent.

Heeft u nog vragen?

Aarzel dan niet om contact op te nemen.

Waar hoveniersbedrijf Multi Concurrent u mee helpt

Onze hoveniers zijn allround opgeleid en kunnen u helpen met vrijwel alle klussen m.b.t. uw tuin. Persoonlijk contact en service staan bij ons hoog in het vaandel. Wij denken met uw wensen mee en staan voor u klaar van A tot Z. Ons doel is om u zo veel als mogelijk te ontzorgen gedurende de werkzaamheden, het enige wat u hoeft te doen is genieten van uw prachtige tuin na de oplevering.

Hier hebben wij voor u uiteen gezet bij welke hoveniersklussen Multi Concurrent u kan helpen:

Tuinaanleg

Wilt u uw huidige tuin nieuw leven in blazen of eens grondig aanpakken? Onze hoveniers helpen u hierbij. Wij komen vrijblijvend uw tuin bekijken; we kunnen zo een goed beeld vormen van uw huidige tuin en eventuele beperkingen meenemen in het plan wat wij voor u op maat maken.

Wanneer wij een concreet beeld hebben van uw huidige tuin, gaan wij samen met u kijken naar uw wensen en voorkeuren voor uw nieuwe tuin. Welke sfeer wilt u uitstralen met uw tuin? Heeft u al voorkeur voor bepaalde materialen en/of beplanting en natuurlijk ook welke kosten erbij komen kijken om uw tuin naar uw wens te laten aanleggen.

Wanneer u akkoord geeft om de tuinaanleg door Multi Concurrent te laten doen, werken wij voor u het plan op maat uit en stemmen we met u af wanneer de klus zal starten. Op de dag dat de klus bij u start, zullen onze ervaren hoveniers starten met het leegruimen van de huidige tuin en vanaf daar stap voor stap het plan uitwerken tot uw tuin klaar is voor oplevering.

O.a. verzorgen wij onder de noemer tuinaanleg: aanleggen van straatwerk, aanplanten van begroeiing, installeren van verlichting, aanbrengen van een bewateringssysteem en nog veel, veel meer.

Tuinonderhoud

Wanneer u een mooie (nieuwe) tuin hebt, is het van belang dat de tuin consequent en zorgvuldig wordt onderhouden. Dit onderhoud kost natuurlijk tijd en wij zien steeds vaker dat men tijd te kort komt om hun tuin in optimale staat te onderhouden. Wij begrijpen dit als geen ander, want u hebt uw baan, hobby’s en gezin om te onderhouden en te verzorgen. Daarom neemt Multi Concurrent graag de verantwoordelijkheid voor de onderhoud van uw tuin van u over. Tuinonderhoud verzorgen wij voor zowel particulieren, als bedrijven. Samen met u bekijken we met welke frequentie u het tuinonderhoud wilt laten plaatsvinden, dit kan wekelijks zijn, maandelijks of bijvoorbeeld twee keer per jaar om uw tuin zomer- en winterklaar te maken. Of misschien wilt u in de zomer maandelijks onderhoud aan uw tuin en in de winter helemaal niet. Alles is mogelijk bij Multi Concurrent.

Ook als bedrijf bent u voor tuinonderhoud aan het juiste adres bij Multi Concurrent. Hoe groot of klein uw bedrijfstuin ook is, het is van belang dat deze er verzorgd uit ziet wanneer u klanten ontvangt op uw locatie. Voor bedrijven maken wij meestal een onderhoudscontract waarin de aard en de frequentie van de werkzaamheden worden vastgelegd, zodat u op de hoogte bent van welk onderhoud wanneer gebeurt. Onze hoveniers nemen de verzorging van uw (bedrijfs)tuin graag over en zij zorgen ervoor dat het onderhoud zorgvuldig gebeurt.

Tuinontwerp

Onze ervaren en goed opgeleide hoveniers kunnen voor u het tuinontwerp verzorgen wanneer u een geheel nieuwe tuin wilt laten aanleggen. Voor het ontwerp van uw tuin zijn uw wensen en behoeften m.b.t. uw nieuwe tuin de basis voor het tuinontwerp. Onze hoveniers nemen samen met u de mogelijkheden en wensen door en op basis daarvan maken wij een op maat gemaakt tuinontwerp.
Zaken om alvast over na te denken in het geval van tuinontwerp: Wenst u veel of weinig begroeiing, dient er een pad te zijn in uw tuin wat leidt naar uw schuur, tuinhuis en/of containers, wilt u een zitplaats in de zon of juist niet, wenst u tuinverlichting te laten installeren of is dit niet nodig. Er zijn natuurlijk nog vele andere zaken om over na te denken, maar samen komen we tot een ultiem plan om uw droomtuin te realiseren!

Voor-een-mooie-tuin-kiest-u-voor-Multi-Concurrent

Kosten hovenier

Bij Multi Concurrent begrijpen we goed dat u van te voren graag een indicatie hebt van welke prijs er komt kijken bij het inschakelen van een hovenier voor uw tuin, ongeacht of dit voor onderhoud, aanleg of ontwerp is. Daarom hebben wij geprobeerd om een duidelijk overzicht te maken m.b.t. de kosten welke gemiddeld worden gemaakt voor het inhuren van een hovenier. Deze ziet u hier:

DienstenGemiddelde prijzen
Tuinaanleg€ 30 tot € 75 per m2
Tuinontwerp maken€ 150 tot € 450 per ontwerp
Tuin onderhouden€ 20 tot € 50 per uur

*Bovenstaande prijzen zijn een gemiddelde prijsindicatie. Wanneer u een exacte prijsopgaaf wilt ontvangen raden wij u aan om een vrijblijvende offerte op te vragen.

Hoveniersbedrijf aan het knippen

Bespaartip: vraag een offerte aan

Wij raden aan van te voren een of meerdere offertes op te vragen, zodat u een indicatie hebt van het prijsverschil per hovenier. Bij Multi Concurrent streven we ernaar het werk zo zorgvuldig mogelijk uit te voeren voor een zo laag mogelijke prijs.
Wanneer u meerdere offertes aanvraagt en vergelijkt, zult u zien dat er soms een enorm prijsverschil per hovenier kan zijn. Terwijl praktisch hetzelfde werk wordt uitgevoerd. In de praktijk blijkt dat dit prijsverschil soms wel kan oplopen tot 35%. Wees geen dief van uw eigen portemonnee, maar vraag voldoende offertes op en vergelijk deze.

Vraag bij ons een vrijblijvende offerte aan. U kunt ons bereiken via ons contactformulier op deze website, via de pagina contact. Telefonisch zijn wij te bereiken op telefoonnummer: 06-40125121 en per e-mail zijn wij bereikbaar op e-mailadres: info@multiconcurrent.nl.

Beoordelingen

Wat klanten over ons zeggen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Stuur ons een vraag door of vraag een vrijblijvende offerte aan via onderstaande contactformulier.