Offerte aanbouw aanvragen

De beste manier om de kosten voor een bouwproject uit te vinden is door een offerte aan te vragen bij een aannemer of bouwbedrijf. En als u meerdere offertes aanvraagt bij verschillende aanbieders, dan kiest u daar gemakkelijk het beste aanbod uit. Het is om verschillende redenen dus verstandig om offertes te verzamelen als u een aanbouw wilt laten plaatsen. Steek hier wat tijd in en u kunt veel geld besparen.

Inhoudsopgave

Waarom een vrijblijvende offerte aanvragen?

Het goede nieuws is dat eigenlijk alle bouwbedrijven u van een gratis en vrijblijvende offerte kunnen voorzien. U geeft aan hen door wat u nodig heeft en zij geven u een prijsindicatie van wat ze voor hoeveel geld voorstellen om te doen. U krijgt dan vaak een aantal weken om te reageren en als u niet reageert dan komt het aanbod te vervallen. Door een offerte aan te vragen verplicht u zichzelf dus nergens toe, maar krijgt u wel een goed idee van wat u zou moeten betalen en wat u daarvoor terug krijgt. Er zijn ook andere redenen waarom het aanvragen van een offerte een goed idee is.

Geld besparen door de vergelijken

Vraag offertes op bij meerdere landelijke- of regionale specialisten, 3 tot 6 bedrijven is dan vaak een goed aantal. Deze offertes legt u vervolgens naast elkaar en u heeft een exact overzicht van de prijzen en de bijbehorende diensten per bedrijf. Door een vergelijking te maken kiest u het beste aanbod uit en dat is dan de aannemer die u voor zo min mogelijk geld het beste helpt. Het maken van een vergelijking van offertes is dus een uitstekende manier om geld te besparen op uw aanbouw.

Exacte kosten binnen 24 uur

Aangezien de meeste mensen tegenwoordig offertes opvragen en vergelijkingen maken, zijn bedrijven daarop voorbereid. U krijgt in veel gevallen binnen 24 uur antwoord en weet dus in een dag wat u financieel kunt verwachten als u uw aanbouw laat plaatsen. Bij Multi Concurrent geven we u in een korte tijd alle informatie die u nodig heeft, zodat u snel over kunt gaan op het inplannen van de werkzaamheden.

aanbouw

Snel digitaal een offerte aanvragen

Het aanvragen van een offerte doet u snel en gemakkelijk online. Gebruik het contactformulier, vul de verplichte velden in en druk op de verzendknop. Het is wel belangrijk dat u zoveel mogelijk informatie geeft over uw project, want dan ontvangt u offertes die exacter weergeven wat de kosten zullen zijn. Hoe meer u kunt vertellen, hoe beter de offerte die u krijgt aansluit bij uw werkzaamheden. Het aanvragen van een offerte doet u snel digitaal via de website van Multi Concurrent.

Over Multi Concurrent

Hoe werkt het?

Stappenplan

Offerte aanvraag

U vraagt een vrijblijvende offerte aan.

Stappenplan

24 uur antwoord

U krijgt binnen 24 uur antwoord.

Stappenplan

Klus uitvoeren

Bij akkoord voeren wij de klus uit.

Stappenplan

Tevreden klant

Wij gaan pas weg als u tevreden bent.

Heeft u nog vragen?

Aarzel dan niet om contact op te nemen.

Wat komt er in de offerte te staan?

Nadat u de offerte voor uw aanbouw heeft aangevraagd, gaat de aannemer voor u aan de slag om deze samen te stellen. Een goede offerte moet een aantal punten bevatten. Het is belangrijk dat de voorgestelde werkzaamheden goed worden omschreven, dat er een duidelijke prijs wordt gegeven en dat wordt uitgelegd hoe deze tot stand is gekomen. Het is niet verstandig om offertes te accepteren die niet compleet zijn. U vraagt dan eerst naar de extra informatie voordat u de offerte in overweging neemt. Een goede offerte moet minimaal de volgende punten bevatten:

  • Uitgebreide omschrijving van de voorgestelde werkzaamheden.
  • Welke materialen worden er gebruikt en wat zijn de kosten voor deze materialen?
  • Hoe is de totale prijs opgebouwd?
  • Materiaalkosten
  • Arbeidskosten
  • Voorrijkosten
  • Btw
  • Andere kosten, zoals machine- of steigerhuur, transportkosten of parkeergelden.
  • Hoe lang is het voorstel geldig?
  • Wanneer kunnen de werkzaamheden worden uitgevoerd?

 

Vergelijk offertes met de concurrent

De beste manier om offertes te vergelijken is door een selectie van 3 tot 6 geschikte bedrijven te maken en deze te benaderen. U zoekt dan aannemers op die de aanbouw verkopen die u voor ogen heeft en die het beste voldoen aan uw wensen. Deze bedrijven concurreren met elkaar, dus het is interessant om te zien wat ze eraan doen om u als klant te winnen. Vergeet niet om duidelijkheid te vragen als u iets niet begrijpt, zodat u een exact idee heeft van waar u aan toe bent. U kiest dan het beste aanbod, bent zeker van een goede prijs/kwaliteit verhouding en zet alles in werking voor het laten plaatsen van uw nieuwe aanbouw.

Beoordelingen

Wat klanten over ons zeggen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Stuur ons een vraag door of vraag een vrijblijvende offerte aan via onderstaande contactformulier.