Offerte aanbouw aanvragen

De beste manier om de kosten voor een bouwproject uit te vinden is door een offerte aan te vragen bij een aannemer of bouwbedrijf. En als u meerdere offertes aanvraagt bij verschillende aanbieders, dan kiest u daar gemakkelijk het beste aanbod uit. Het is om verschillende redenen dus verstandig om offertes te verzamelen als u een aanbouw wilt laten plaatsen. Steek hier wat tijd in en u kunt veel geld besparen.

Ga snel naar

Waarom een vrijblijvende offerte aanvragen?

Het goede nieuws is dat eigenlijk alle bouwbedrijven u van een gratis en vrijblijvende offerte kunnen voorzien. U geeft aan hen door wat u nodig heeft en zij geven u een prijsindicatie van wat ze voor hoeveel geld voorstellen om te doen. U krijgt dan vaak een aantal weken om te reageren en als u niet reageert dan komt het aanbod te vervallen. Door een offerte aan te vragen verplicht u zichzelf dus nergens toe, maar krijgt u wel een goed idee van wat u zou moeten betalen en wat u daarvoor terug krijgt. Er zijn ook andere redenen waarom het aanvragen van een offerte een goed idee is.

Geld besparen door de vergelijken

Vraag offertes op bij meerdere landelijke- of regionale specialisten, 3 tot 6 bedrijven is dan vaak een goed aantal. Deze offertes legt u vervolgens naast elkaar en u heeft een exact overzicht van de prijzen en de bijbehorende diensten per bedrijf. Door een vergelijking te maken kiest u het beste aanbod uit en dat is dan de aannemer die u voor zo min mogelijk geld het beste helpt. Het maken van een vergelijking van offertes is dus een uitstekende manier om geld te besparen op uw aanbouw.

Exacte kosten binnen 24 uur

Aangezien de meeste mensen tegenwoordig offertes opvragen en vergelijkingen maken, zijn bedrijven daarop voorbereid. U krijgt in veel gevallen binnen 24 uur antwoord en weet dus in een dag wat u financieel kunt verwachten als u uw aanbouw laat plaatsen. Bij Multi Concurrent geven we u in een korte tijd alle informatie die u nodig heeft, zodat u snel over kunt gaan op het inplannen van de werkzaamheden.

Snel digitaal een offerte aanvragen

Het aanvragen van een offerte doet u snel en gemakkelijk online. Gebruik het contactformulier, vul de verplichte velden in en druk op de verzendknop. Het is wel belangrijk dat u zoveel mogelijk informatie geeft over uw project, want dan ontvangt u offertes die exacter weergeven wat de kosten zullen zijn. Hoe meer u kunt vertellen, hoe beter de offerte die u krijgt aansluit bij uw werkzaamheden. Het aanvragen van een offerte doet u snel digitaal via de website van Multi Concurrent.

Wat komt er in de offerte te staan?

Nadat u de offerte voor uw aanbouw heeft aangevraagd, gaat de aannemer voor u aan de slag om deze samen te stellen. Een goede offerte moet een aantal punten bevatten. Het is belangrijk dat de voorgestelde werkzaamheden goed worden omschreven, dat er een duidelijke prijs wordt gegeven en dat wordt uitgelegd hoe deze tot stand is gekomen. Het is niet verstandig om offertes te accepteren die niet compleet zijn. U vraagt dan eerst naar de extra informatie voordat u de offerte in overweging neemt. Een goede offerte moet minimaal de volgende punten bevatten:

Vrijblijvende offerte?

Vergelijk offertes met de concurrent

De beste manier om offertes te vergelijken is door een selectie van 3 tot 6 geschikte bedrijven te maken en deze te benaderen. U zoekt dan aannemers op die de aanbouw verkopen die u voor ogen heeft en die het beste voldoen aan uw wensen. Deze bedrijven concurreren met elkaar, dus het is interessant om te zien wat ze eraan doen om u als klant te winnen. Vergeet niet om duidelijkheid te vragen als u iets niet begrijpt, zodat u een exact idee heeft van waar u aan toe bent. U kiest dan het beste aanbod, bent zeker van een goede prijs/kwaliteit verhouding en zet alles in werking voor het laten plaatsen van uw nieuwe aanbouw.

Over Multi Concurrent

Bij Multi Concurrent geloven we in stijl en kwaliteit, in het leveren van kundig maatwerk. We zijn gevestigd in Haarlem en zijn een klein team van gedreven jonge mensen. Als aannemers behouden wij relaties met goede vakmensen. Zo kunnen we een houtbewerker of een architect voor u inschakelen. Wij verrichten zelf de basisafwerking, waarbij de materiaalkeuze en stijl met u wordt afgestemd. Daarnaast streven we ernaar om duidelijke afspraken te maken en professioneel te zijn.

Het vinden van goed vakwerk voor een concurrerende prijs is weliswaar niet altijd makkelijk. We denken dat een tevreden klant het liefst alles op papier heeft voor het beginnen aan een bouwproject. Daarmee zijn er geen onaangename verassingen, en staan wij garant voor het afgesproken pakket van taken. We bieden u de mogelijkheid om prefab oplevering te kiezen, maar leveren ook maatwerk.

Als wij in ons netwerk nagaan wie de beste mensen zijn, dan kijken we naar de scholing, de mate van ervaring en de maatschappijen waarvoor ze gewerkt hebben. Een belangrijke pijler van kwaliteit is evengoed de professionaliteit van onze mensen en onze uiterste zorg voor tijdsmanagement. Wij geven graag stijladvies, op de hoogte zijn van de mode is niet genoeg. De klassieke en moderne vormgeving staan vrijwel totaal tegenover elkaar, u kan uit beide kiezen, maar weet u wel waar u voor kiest? Wij begeleiden u graag in dit proces.

Offerte aanvragen