Caravan slopen

Een caravan slopen, dat klinkt als een taak voor jou en je sloophamer. Toch blijkt in de praktijk dat je deze klus beter over kunt laten aan een professioneel bedrijf. Een caravan slopen is namelijk een lastigere klus dan je op het eerste oog zou denken. Dit komt onder meer door de opzet van caravans. Zo zijn bijvoorbeeld stacaravans voorzien van lagen isolatie. Immers is dit een plek waar je veel tijd spendeert, net als een huis. Daarom moet je hier ook veilig in kunnen wonen. Deze extra vormen van bescherming zorgen er wel voor dat het slopen van een caravan een uitdagende taak kan zijn.

Daarom kun je er het beste voor kiezen om een professional in te schakelen om deze klus voor je uit te voeren. Zo weet je zeker dat het eindresultaat naar behoren zou zijn en dat er zo efficiënt mogelijk gewerkt wordt. Hieronder vertellen we je meer over wat er zoal komt kijken bij het slopen van een caravan. Ten eerste gaan we in op de kosten van een caravan laten slopen en of het mogelijk is om dit op locatie te laten uitvoeren. Daarnaast gaan we dieper in op het schoon opleveren van een staanplaats en welke werkzaamheden horen bij het laten slopen van een caravan. Ook geven we je nog enkele tips hoe je kunt besparen op het laten slopen van je caravan. Eén solide tip die we hebben: laat je caravan slopen door de specialisten van Multi Concurrent.

Ga snel naar

Kosten caravan laten slopen

De kosten van een caravan laten slopen kunnen sterk uiteenlopen. Er is dan ook niet zoiets als een vaste prijs voor deze klus. Wel kunnen we kijken naar de gemiddelde kosten van het laten slopen van je caravan. De lagere prijzen op het spectrum liggen gemiddeld tussen de 600 en 700 euro. Dit zijn de prijzen voor het slopen van de wat kleinere caravans. Maar het is ook mogelijk dat je in het bezit bent van een grote caravan. Stel je voor dat je een dubbele chalet hebt inclusief een schuur en een terras. Het slopen van een dergelijke caravan is een flinke klus die bovendien gepaard gaat met het opruimen van meer afval. In dat geval is een prijs tussen de 3.000 en 4.000 euro niet uitzonderlijk.

Bij Multi Concurrent kun je terecht voor het laten slopen van je caravan. Voor het beste beeld van wat je kunt verwachten qua prijs kun je gratis, snel en geheel vrijblijvend een offerte aanvragen via onze website. Wel hebben we vooraf wat info nodig over je caravan om de beste inschatting te kunnen qua wat de prijs zal zijn, welke werkzaamheden er uitgevoerd moeten worden, hoeveel tijd we hieraan kwijt zullen zijn en hoeveel puin er opgeruimd moet worden. Ten eerste zijn we benieuwd naar de afmetingen van je caravan, stacaravan of chalet. Ook willen we graag weten van welk materiaal je caravan gemaakt is. Tevens willen we weten of er asbest aanwezig is en waar je caravan te vinden is.

Aan de hand van deze info bepalen we de kosten voor het laten slopen van je caravan. Zo betaal je nooit te veel. Bovendien bieden wij altijd zachte prijzen aan. Of je nu een toercaravan wilt laten slopen, een stacaravan of een heel chalet, je kunt altijd bij ons terecht. Hoe meer info wij van je krijgen over je caravan, hoe meer accuraat wij de kosten kunnen inschatten.

Caravan laten slopen op locatie

Waar je ook in Nederland staat met je caravan, je kunt altijd bij ons terecht. Een caravan laten slopen op locatie is een optie. Vele caravans zijn terug te vinden op campings en vakantieparken. Het kan zijn dat je hier alleen voor de zomer naartoe gaat, maar er zijn ook veel mensen die de helft van het jaar of zelfs langer wonen in hun (sta)caravan. Het is daarom mogelijk om je caravan op locatie te laten slopen. Bovendien kun je bij Multi Concurrent gebruik maken van de volledige service. Hiermee bedoelen we dat het mogelijk is om bijvoorbeeld de staanplaats schoon op te leveren. Bij diverse campings en vakantieparken is het namelijk vereist dat de staanplaats schoon en opgeruimd achtergelaten wordt. Dit kun je bij ons aangeven, waarna wij rekening houden met jouw voorkeuren. Wij gaan altijd voor 100% klanttevredenheid.

Er kunnen diverse redenen zijn waarom je caravan op locatie gesloopt moet worden. Als je jouw oude caravan wilt vervangen door een nieuwe, is het slopen van je oude caravan een optie. Daarnaast kan het zijn dat de camping of het vakantiepark waar je staat ermee stopt. Ook in dat geval kun je kiezen voor het slopen van een caravan op locatie. Caravans zijn ook aan slijtage onderhevig. Op een gegeven moment kunnen de gebreken zo ernstig zijn dat slopen de beste optie is. Maar het is tevens mogelijk dat je een upgrade maakt van stacaravan naar chalet. Wat je redenen ook zijn, een caravan laten slopen op locatie is een optie bij ons.

Caravan slopen: schoon opleveren van staanplaats

Niet alleen is een caravan laten slopen op locatie een optie bij ons, maar het is tevens mogelijk dat we de staanplaats geheel schoon voor je opleveren. Bij de meeste vakantieparken of campings is het een vereiste dat je de staanplaats schoon oplevert. Als je nog blijft is het natuurlijk ook mogelijk dat je een zo schoon mogelijk staanplaats wilt hebben voor je nieuwe caravan of chalet. Het schoon opleveren van een staanplaats is een vaste eis wanneer je weg gaat bij een camping of vakantiepark. Gelukkig zit je ook in dat geval goed bij ons, want wij helpen je graag om al het puin op te ruimen om zo een zo schoon mogelijke staanplaats op te leveren.

Het schoon opleveren van een staanplaats houdt meestal in dat je van deze plek vertrekt. Of je naar een andere camping gaat of geen gebruik meer maakt van een caravan, is om het even. Op vele campings en vakantieparken zijn deze plekken snel vergeven. Een plekje op de camping met een caravan is nu eenmaal populair. Daarom kan het nodig zijn dat je staanplaats in rap tempo schoon opgeleverd moet worden. Het laten slopen van een caravan dient dus snel uitgevoerd te worden als er al een andere huurder is voor je staanplaats. Gelukkig zit je ook in dat geval goed bij Multi Concurrent.

Werkzaamheden bij het laten slopen van een caravan

Wij kunnen je dus altijd helpen, hoe veel of weinig tijd er ook is om de caravan te slopen. Diverse werkzaamheden kunnen uitgevoerd moeten worden tijdens het laten slopen van een caravan. Dit is zwaar en specialist werk dat je het beste kun overlaten aan een professional. Er zijn een aantal aspecten die het zwaarst zijn. Vooral het dak en de vloer zijn lastige klussen. Daarnaast kan er een ondervloer aanwezig zijn van beton die in de loop der jaren enorm is uitgehard. Hiervoor hebben we zwaar specialistisch gereedschap nodig.

Andere werkzaamheden die we kunnen uitvoeren voor je zijn het demonteren en weg halen van de inboedel, het verwijderen van de aanbouw, het demonteren van wanden en het dak, het slopen van het terras en de standplaats geheel opruimen zodat deze schoon opgeleverd kan worden. Het demonteren van de wanden is een uitdagende taak door de meerdere isolatielagen die hierin te vinden zijn.

Vrijblijvende offerte?

Bespaar op kosten bij het laten slopen van een caravan

Onze eerste tip is misschien een beetje flauw, maar het is wel waar: als je flink op de kosten van het laten slopen van een caravan wilt besparen, is Multi Concurrent de optie voor jou. Vaak wordt gezocht dat goedkoop duurkoop is. In sommige gevallen is dit waar, maar bij ons is dat zeker niet het geval. Wij voeren onze services uit voor goede prijzen, zonder daarbij in te boeten op het gebied van kwaliteit. Wij vinden dat onze diensten voor iedereen bereikbaar moeten zijn. De verhouding tussen prijs en kwaliteit is top en nergens anders is dit beter. Je zult het zien wanneer je onze offerte bekijkt. De besparing op de kosten is flink. Benieuwd naar hoeveel jij kunt besparen op het laten slopen van een caravan? Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend de offerte aan via onze website. Wij helpen je graag.

Maar er zijn nog meer manieren waarop je kunt besparen op de kosten van het laten slopen van je caravan. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om zelf een aantal taken uit te voeren. Een goed voorbeeld hiervan is het zelf afvoeren van de puin die ontstaat tijdens het laten slopen van een caravan. Als je dit zelf kunt regelen, scheelt dit je weer een hoop kosten. Ook kun je er voor kiezen om zelf de dakbedekking alvast weg te halen. Hoe minder werkzaamheden je overlaat aan de professional, hoe minder uren er gewerkt hoeft te worden en hoe meer je bespaart op de kosten. Dat geld kun je weer gebruiken voor andere leuke dingen.

Over Multi Concurrent

Bij Multi Concurrent geloven we in stijl en kwaliteit, in het leveren van kundig maatwerk. We zijn gevestigd in Haarlem en zijn een klein team van gedreven jonge mensen. Als aannemers behouden wij relaties met goede vakmensen. Zo kunnen we een houtbewerker of een architect voor u inschakelen. Wij verrichten zelf de basisafwerking, waarbij de materiaalkeuze en stijl met u wordt afgestemd. Daarnaast streven we ernaar om duidelijke afspraken te maken en professioneel te zijn.

Het vinden van goed vakwerk voor een concurrerende prijs is weliswaar niet altijd makkelijk. We denken dat een tevreden klant het liefst alles op papier heeft voor het beginnen aan een bouwproject. Daarmee zijn er geen onaangename verassingen, en staan wij garant voor het afgesproken pakket van taken. We bieden u de mogelijkheid om prefab oplevering te kiezen, maar leveren ook maatwerk.

Als wij in ons netwerk nagaan wie de beste mensen zijn, dan kijken we naar de scholing, de mate van ervaring en de maatschappijen waarvoor ze gewerkt hebben. Een belangrijke pijler van kwaliteit is evengoed de professionaliteit van onze mensen en onze uiterste zorg voor tijdsmanagement. Wij geven graag stijladvies, op de hoogte zijn van de mode is niet genoeg. De klassieke en moderne vormgeving staan vrijwel totaal tegenover elkaar, u kan uit beide kiezen, maar weet u wel waar u voor kiest? Wij begeleiden u graag in dit proces.

Offerte aanvragen

Liever eerst een adviserend gesprek? Neem dan contact met op ons via de contactgegevens hieronder.