Goedkope stukadoor

U heeft besloten uw woning te laten voorzien van prachtig strak stucwerk. Maar dit wilt u natuurlijk het liefst laten doen voor een schappelijke prijs per m2. Daarom bent u bij ons aan het juiste adres, want dit is precies wat Multi Concurrent u aanbied!

Onze stukadoors zullen met grote zorgvuldigheid uw muren, wanden en/of plafonds voorzien van stucwerk wat naar uw wens is én bij uw woning past. Dit maakt dat u straks kunt genieten van de prachtige uitstraling en het optimale resultaat wat in uw woning te behalen is.

Inhoudsopgave

Professionele stukadoor voor de beste prijs!

Ons succes danken wij aan het feit dat wij de beste garantie bieden op authentiek stucwerk voor de laagste stukadoorprijzen. Wij behandelen uw muren, wanden en plafonds met de zorg die het nodig heeft en gaan daarom uiterst zorgvuldig te werk. Daarnaast vinden wij het bij ons stukadoorsbedrijf, het van belang om een nauwkeurige tijdsplanning te hanteren. Daardoor weet u zeker dat het stucwerk wordt uitgevoerd op de door u afgesproken tijden en uw muren, wanden en plafonds zijn voorzien van prachtig stucwerk bij oplevering, binnen het termijn wat hiervoor gesteld is.

Wij kunnen u voorzien van advies wanneer u zelf niet goed weet welke stucwerksoort het best bij uw project en woning past, daarnaast kunnen wij een vrijblijvende offerte uitbrengen voor uw project en deze bijvoorbeeld telefonisch met u doornemen. Deze service krijgt u er uiteraard gratis bij!

Goedkope stukadoor

De scherpste prijs, zonder in te leveren op kwaliteit

Bij Multi Concurrent geloven we dat wij u de scherpste prijs kunnen bieden en daarbij niets in te leveren op de kwaliteit en de service die wij bieden. Ook leveren wij zeker niet in op de kwaliteit van benodigde materialen, sterker nog; wij bieden garantie op het stucwerk wat wij voor u maken.

Natuurlijk bent u nieuwsgierig naar welke prijzen wij hanteren voor het soort stucwerk welke u wenst voor uw woning. Deze prijzen hebben wij op meerdere plekken op onze website voor u uitgeschreven, maar het advies wat wij u willen geven is; vraag een vrijblijvende offerte aan.

Het voordeel van een op maat gemaakte offerte is dat wij een duidelijk overzicht kunnen maken van welke kosten er voor uw project in rekening worden gebracht. Ieder project is anders, iedere woning is anders en zeker de bijbehorende wensen zijn anders. Wij kunnen u, alvorens het opmaken van de offerte, advies geven over de soorten stucwerk en wat het best past bij uw woning of de interieurstijl welke u voor ogen hebt. Na dit advies, zullen wij de offerte voor u opmaken zodat u deze rustig kunt doornemen en mogelijk kunt vergelijken met andere offertes van stukadoorsbedrijven.

Stucwerk

Vrijblijvende offerte aanvragen stukadoor

Wilt u graag uw wanden, muren en/of plafonds laten voorzien van prachtig glad stucwerk waar u jaren van kunt genieten? Dan bent u bij Multi Concurrent aan het juiste adres beland! Wij denken graag mee met u, uw wensen en hoe het beste resultaat voor u te behalen is. Wij maken met plezier voor u een op maat gemaakte offerte, waarin u alles rustig kunt doornemen. Uw woning laten voorzien van stucwerk is niet zomaar een klus, maar een project om het optimale resultaat te behalen in uw woning.

Om bij ons een vrijblijvende offerte aan te vragen, ter vergelijking met andere stukadoorsbedrijven of om alvast voorbereid te zijn op de te komen kosten, kunt u contact met ons opnemen. U kunt ons bereiken via ons contactformulier op deze website, via de pagina contact. Telefonisch zijn wij te bereiken op telefoonnummer: 06-40125121 en per e-mail zijn wij bereikbaar op e-mailadres: info@multiconcurrent.nl. Wij streven ernaar om binnen drie werkdagen uw offerte toe te zenden.

Over Multi Concurrent

Hoe werkt het?

Stappenplan

Offerte aanvraag

U vraagt een vrijblijvende offerte aan.

Stappenplan

24 uur antwoord

U krijgt binnen 24 uur antwoord.

Stappenplan

Klus uitvoeren

Bij akkoord voeren wij de klus uit.

Stappenplan

Tevreden klant

Wij gaan pas weg als u tevreden bent.

Heeft u nog vragen?

Aarzel dan niet om contact op te nemen.

Soorten stucwerk waarmee wij u kunnen helpen

Onze stukadoors zijn professioneel en gespecialiseerd in het aanbrengen van ieder soort stucwerk. Maar om voor u meer duidelijkheid te creëren wat betreft de meest gekozen soorten stucwerk, hebben wij deze hieronder voor u even op een rijtje gezet:

­
Zoals wij hierboven hebben benoemd, zijn al onze stukadoors gespecialiseerd in het aanbrengen van o.a. deze soorten stucwerk. Naast het voorzien van het stucwerk, draaien wij onze hand niet om voor een uitdagendere klus. Dit kan bijvoorbeeld zijn; de badkamer voorzien van waterdicht stucwerk of uw kelder zowel opknappen met stucwerk, als waterdicht maken. Wilt u meer informatie en meer weten over wat Multi Concurrent voor u kunt betekenen? Neem dan contact op!

Voordelen goedkope stukadoors

De voordelen van onze goedkope stukadoors, zijn niet alleen dat uw wanden, muren en plafonds er prachtig uitzien en waardeverhogend zijn bij een eventuele verkoop. Maar ook zitten er andere voordelen aan het laten voorzien van stucwerk door Multiconcurrent, namelijk:

  • Cementgebonden stucwerk is vochtbestendig;
  • Stucwerk is brandvertragend voor uw woning;
  • Stucwerk geeft een goede isolatie tegen kou (maar ook bij warmte/hitte);
  • Mooi afgewerkte muren- en plafonds.

­
Professionele stukadoor

­

Full-service stukadoorsbedrijf

Multi Concurrent is een professioneel en erkend bedrijf. Wij vinden het enorm belangrijk om uw project tot een succes te maken, prachtig afgewerkte wanden, muren en plafonds af te leveren bij de oplevering en dit voor de laagste prijs. Wij richten ons zowel op het authentiek Hollandse stucwerk, als op de populaire stucwerkvormen. De trends qua stucwerk veranderen door de jaren heen en wij veranderen daarin mee. Wij doen niet alleen bestaande bouw, maar ook nieuwbouw. Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in het buitenstucwerk, gevelisolatie en decoratief stucwerk voor buiten.

Wanneer u de komende jaren wilt genieten van strak- en glad afgewerkte wanden, muren en/of plafonds en een nieuwe frisse look in uw woning, neem dan contact met ons op. Wij pakken uw project met beide handen aan en zullen u het resultaat bieden wat u wenst: professioneel en uitermate zorgvuldig gestucte wanden, muren en plafonds.

Beoordelingen

Wat klanten over ons zeggen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Stuur ons een vraag door of vraag een vrijblijvende offerte aan via onderstaande contactformulier.