Dubbel glas vervangen

Wilt u uw dubbele beglazing laten vervangen voor een meer isolerende glassoort zoals HR++glas of HR+++glas of zijn uw kozijnen toe aan vervanging en wilt u de beglazing laten vervangen, zodat u weer tientallen jaren vooruit kunt? Dan bent u op deze pagina goed. Hier leest u alles over het vervangen van dubbel glas, de kosten hiervan en hoe Multi Concurrent te werk gaat bij dit project.

Inhoudsopgave

Kosten dubbel glas vervangen

Het is goed om u vooraf te verdiepen in de kosten voor het vervangen van dubbel glas. De prijs is afhankelijk van de dikte van het dubbele glas, het type dubbel glas en de oppervlakte van de te vervangen ramen. Hieronder ziet u een gemiddelde prijsindicatie van een aantal veelvoorkomende dubbel glas projecten:

Project (in mm)Gemiddelde prijzen
Raam (1000 x 1400)€ 175 - € 225
4 raampjes in deur (600 x 800)€ 250 - € 395
Alle ramen rijtjeshuis (15 m²)€ 1900 - € 2900

*Bovenstaande prijzen zijn een gemiddelde ter indicatie. Voor exacte prijzen raden we u aan een vrijblijvende offerte bij ons op te vragen.

Glaszetter glas plaatsen

Alternatief voor dubbel glas

Wanneer u uzelf aan het verdiepen bent in het vervangen van uw dubbel glas, is het een kleine stap om te gaan voor een alternatief voor dubbel glas. Denk hierbij aan een iets grotere investering, maar ook een veel groter voordeel: HR++glas of HR+++glas zorgt voor een veel betere isolatie van uw woning. Dit zorgt voor een flinke besparing op uw jaarlijkse energiekosten. Het voordeel kan enorm oplopen ten opzichte van standaard dubbel glas. Neem deze upgrade aan uw woning eens in overweging en vergelijk de prijzen van standaard dubbel glas eens met HR++glas en HR+++glas.

Hoe Multi Concurrent werkt bij het vervangen van dubbel glas

Het proces van dubbel glas vervangen in een woning of bedrijfspand verloopt volgens een aantal stappen. Het is belangrijk dat het glas op een professionele manier wordt ingemeten. De juiste maatvoering is belangrijk om het dubbel glas te kunnen vervangen. Na het inmeten van het glas en het type beglazing is gekozen, wordt het glas besteld. Als de beglazing er is, is het aanbrengen van celband de eerste stap. Er komt celband op de glaslatten en de sponning om een goede drukverdeling te realiseren. Het gebruik van steunblokjes zorgt voor een goede ondersteuning van de beglazing. Daarna kunnen er eventueel stelblokjes aangebracht worden:

Stap 1: Inmeten
Stap 2: Glas bestellen
Stap 3: Dubbel glas vervangen
Stap 4: Celband aanbrengen
Stap 5: Steunblokjes aanbrengen
Stap 6: Beglazing plaatsen
Optioneel: Stelblokjes

Over Multi Concurrent

Hoe werkt het?

Stappenplan

Offerte aanvraag

U vraagt een vrijblijvende offerte aan.

Stappenplan

24 uur antwoord

U krijgt binnen 24 uur antwoord.

Stappenplan

Klus uitvoeren

Bij akkoord voeren wij de klus uit.

Stappenplan

Tevreden klant

Wij gaan pas weg als u tevreden bent.

Heeft u nog vragen?

Aarzel dan niet om contact op te nemen.

Glaslatten bij het vervangen van dubbel glas

Bij het vervangen van dubbele beglazing door nieuw glas, geldt dat er aan de onderzijde een ventilerend glaslatje komt. Dit kan ook een neuslat zijn die op rubberen blokjes komt te staan voor een optimale ventilatie. Het gebruik van een beetje kit is in dit geval handig, zodat de blokjes als het ware vastplakken in de sponning. De zijkanten en bovenzijde van de beglazing krijgen gewone glaslatten. Tot slot vindt er een topafdichting plaats door het afkitten van de binnenkant en buitenkant.

HR++ glas

Extra opties

Naast de mogelijkheid tot standaard dubbel glas, HR++glas of HR+++glas is er nog de optie om te kiezen voor extra zonwerend glas, veiligheidsglas, gehard of gelaagd glas. Wilt u uw woning extra beveiligen met inbraakwerend dubbel glas? Ook dit is een mogelijkheid. Er zijn dus veel extra mogelijkheden. Indien u hierin geïnteresseerd bent kunt u hierover gratis en vrijblijvend advies ontvangen van onze vakkundige glaszetters bij Multi Concurrent.

Type glas en budget

Het is goed om een budget vast te stellen waaraan u zich wilt houden bij het vervangen van het glas in uw woning. Door voor uzelf een budgetplafond in te stellen kunt u realistischer kijken naar de mogelijkheden m.b.t. dubbel glas. Bespreek uw budget ook altijd duidelijk met uw glaszetter, zodat er niemand voor onverwachte verrassingen komt te staan.

Dubbel glas laten vervangen door Multi Concurrent

Wilt u dubbel glas laten plaatsen door een ervaren glasspecialist? De vakmannen van Multi Concurrent werken professioneel en nauwkeurig om uw glas zo optimaal mogelijk te plaatsen.
Voor meer informatie of het aanvragen van een vrijblijvende offerte kunt u direct contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar via ons contactformulier op deze website, onder de knop “contact”. Telefonisch zijn wij bereikbaar op telefoonnummer: 06-40125121 en per e-mail zijn wij bereikbaar op e-mailadres: info@multiconcurrent.nl.

Beoordelingen

Wat klanten over ons zeggen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Stuur ons een vraag door of vraag een vrijblijvende offerte aan via onderstaande contactformulier.